Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AOC hayal kırıklığı oldu :(

Godin

Öne çıkan mesajlar

tantun said:
Alpgiray said:
Gelişmeyen pvp sistemi

http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=43473

Alp "Gelişmeyen(?!)" demek istemiş aslında :)

* evet ama açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi kendi zekasından ödün vermesine yol açmış :)
* Mesala razz'da şahan'ın profesöründen alıntı yapmış :)
* Burdaki polemiklerin süregelmesini ben anlıyamıyorum.Yaw funcom'da olsa concon'da olsa buglar en fazla 1 yıl içinde sona erecektir. PvP balance açısından değil ama diğer bir çok açıdan yerine oturacaktır. PvE koymak zorundalar oyuna ve combat sistemini yumuşatmadıkları sürece genelde PvE çizgisinde bir oyun olmak zorunda zaten. Yani bu bir MMO ve öyle EvE gibi SWG gibi bir mmo değil. Genel EQ style bir mmo var karşımızda. Yapacakları izleyecekleri yol ortada. PvP'yi WoW kadar boşlamıyacaklar orası kesin ama yinede PvE based olacaktır. Makinanız yetiosa ve arkadaşlarınız varsa paşa paşa quest yapıp lvl alacağınız ve ganklenip/gankliyeceğiniz bir MMO işte...Uzatmayın artık yaw :)
AION ve WAR'da aynı stil bir mmo olacak. AION daha EQ çizgisinde WAR ise daha uzak kalacak...Onlarıda alırken bunları unutmayın soora boş boş postlar atmayın :P
Sosyal ağlarda paylaş

dohh noluyor burda 3. cihan harbi cıkmış...ne gerek var kı bakın ben oyunu begenenlere veya begenmeyenlere bişi söylüyo muyum? hayır beğenen oynar, begenmeyen oynamaz. benim gibi kararsızlar da meraktan bir müddet oynar falan(:D savunanlar sanki oyunu kendileri yapmış gibi savunuyorlar, begenmiyenlerde sanki oyunu kanlıları cıkarmış gibi aşalıyolar kendinizi yormayın burda:)o biz kessekte birbirimizi onlar ne yapacaksa onu yapacaklar yinede...

şahsen oyun beni kendine baglamadı pek. yani oynuyorum tabi fazlasıyla ama öle agzımın suyu akarak degil:)

yukarıda ki bi arkadasın dedigi gibi bu online dünyasına doac ile başlamak hata idi diger oyunlar vermedi o tadı hiç bir zaman:(
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben sadece fikirlerimi yazdım 21 sayfa tartıştı insanlar.Tartışma sebebide Funcomun paralı askeriymiş gibi bazı kişilerin forumda deli gibi aocu savunmaları.Şu an oynuyorum bende wowdan feci baydığım için lvl 32 oldum.Ha zevk veriyormu daocun-wowun yada uo nun verdiği zevk gibi tabiki hayır.

Tek söyleyeceğim şu an aoc 1 milyon playera ulaştıysa insanların ''yeni oyun yeni tad'' arayışlarından dolayıdır.Arkadaşlar dünyanın en güzel yemeğini hergün yerseniz 3.günde bu yemek iğrenç diyip başka yemekler ararsınız.MMORPG de böyledir.WoW u 4 yıl boyunca hergün yedik sonunda baydı.Aocu 3 gün yedik 4.gün baydı.Bundan 2 ay sonra insanların yeni oyun hevesi geçince aocta kaç player kalacak merakla bekliyoruz.
İlk günler Fury serverı fullken oyuna girmek için sıra beklerken şimdi gayet rahat giriyoruz neden acaba?

Şahsen ben burdaki aoc fanboylardan çok daha fazla zevk alma umuduyla başladım aoca.ve inşallah düzelebilir bazı şeylerde zevk alabiliriz umudundayım hala.Sebebi başka alternatif MMORPG yok önümüzdeki tek seçenek 4 senedir oynadıımız wow yada aoc :)
Sosyal ağlarda paylaş

fanboy diye de saçmasapan bir terim çıkardınız, daha 3 haftalık bir oyundan bahsediyoruz, neyin fanboy'luğu. birşeyin fanboy'u olmak için ona bağlanmak lazımdır

3 haftalık oyunun nesine bağlanıcaz. sadece sizin gibi daha yemek pişerken kokusunu kötü bulup "ben bunu yemem" diyenlere tepki gösteriyoruz haklı olarak

başka da yazı yazmayacam zaten bu başlığa bu tip.
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
ya bu arada aoc icin suanda oynanan anca test olabilir para vererek testerlik yapiyoruz diyen Warhammer fani arkadaslar..

Open betaya girmek icin aldinizmi 20ytl lik keylerinizi :)

ama sevindirici bir haber daha en azindan oyunun cikacagi kesin yani 20ytl alip ustune cokemezler ya :P

yok aslında olay birazda bundan ibaret(tüm mmolar)
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
fanboy diye de saçmasapan bir terim çıkardınız, daha 3 haftalık bir oyundan bahsediyoruz, neyin fanboy'luğu. birşeyin fanboy'u olmak için ona bağlanmak lazımdır

3 haftalık oyunun nesine bağlanıcaz. sadece sizin gibi daha yemek pişerken kokusunu kötü bulup "ben bunu yemem" diyenlere tepki gösteriyoruz haklı olarak

başka da yazı yazmayacam zaten bu başlığa bu tip.

iyide yukarda level 50-60 olup oyun kötü diyenler var
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:
ya bu arada aoc icin suanda oynanan anca test olabilir para vererek testerlik yapiyoruz diyen Warhammer fani arkadaslar..

Open betaya girmek icin aldinizmi 20ytl lik keylerinizi :)

ama sevindirici bir haber daha en azindan oyunun cikacagi kesin yani 20ytl alip ustune cokemezler ya :P

20 ytl open beta keyi için değil ce preorder etmek icin. Zaten ce nin fiyatından düşüyorlar o 20ytl yi.

Warhammerın betası aoctan daha temiz zaten 20 milyon war a koymaz ama aoc a koyar.
tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhammer'ın betası bugsuz olabilir ama combat sistemi + grafikler + questler AoC'ın yanına yaklaşamaz.

Beta'yı gördüm de konuşuyorum valla 20 dakika'lık oynama sürem boyunca sıkıntıdan çatladım.

WAR'ın durumu çok çok feci bence. Lvl 1 yaratığı minimum 40 saniyede kesebiliyorsunuz quest'ler ise bildiğimiz dandirik WoW questleri en azından AoC'da bazı quest'ler gerçekten çok sürükleyici.

-Let the flame war begin
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
Warhammer'ın betası bugsuz olabilir ama combat sistemi + grafikler + questler AoC'ın yanına yaklaşamaz.

Beta'yı gördüm de konuşuyorum valla 20 dakika'lık oynama sürem boyunca sıkıntıdan çatladım.

WAR'ın durumu çok çok feci bence. Lvl 1 yaratığı minimum 40 saniyede kesebiliyorsunuz quest'ler ise bildiğimiz dandirik WoW questleri en azından AoC'da bazı quest'ler gerçekten çok sürükleyici.

-Let the flame war begin

Aga git gitar hero oyna ya lol.
20 dakkada çözmüşün olayı helal.
WAR un skill sistemi aynı anda maksimum kac tusa basabildiğin değil grup uyumuna dayalı daha çok. 20 dakikada göremezsin tabi bunları.
AoC un questleri wow un hiç bir işlevi olmayan diyaloglu versiyonu. War da en azından atmosfere uygun questler.
Gitip hindistan cevizi toplatmıyor aoc taki gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:

en azından AoC'da bazı quest'ler gerçekten çok sürükleyici.

Oh bebek...

Şaka bir yana çok baydım bu WAR vs AoC tartışmalarından yeter artık hangi oyunu oynamak istiyorsanız gidin onu oynayın.

Aoc'un saçma sapan bir sürü eksiği var fakat funcom bir şekilde bunları düzelteceğiz diyor ve gayet güzel bir şekilde haftada 2 kere oyunu update ediyorlar.

Bu noktadan sonra fanboy'lara laf yetiştiremem valla bi Xbox vs PS3 bi de AoC vs WAR gına geldi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı demişsin, bari örnek verseydin benim yaptığım gibi. (:P)

yüzlerce quest yaptım belki ve neredeyse hepsi wow'dan aşina olduğumuz şu şekillerdeydi:

- kill x# enemy
- kill x enemy and gather y# object
- gather y# object
- kill sarı çizmeli mehmet ağa

hani sürükleyiciden kasıt arka arkaya 10 tane "kill bilmemkaç vanir" ve "gather vanir külots" questlerinin arka arkaya dizilmiş olmasıysa olabilir ehe

haritada quest yerlerinin gösterilmesi dışında bildiğin wow quest'leri, yazıları zaten okumadan 1-1-1-1 yapmak zorundasın yoksa biri genkliyor kesin arkadan npc "DÖTÜNE PARMAK ATIYORLAR AMA DUR SANA ÇOK ÖNEMLİ BİŞİ ANLATICAM, GEÇEN YOLDA Bİ ADAM GÖRDÜM SONRA BAK DUR DİNLEEE" derken..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...