-007- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Doğadan değişik ses kombinasyonları yapabileceğiniz hoş bi olay. [www.soundsleeping.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hocam süpermiş bu ama biraz kısır, çabuk tükeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 boyle yagmur sesiymis falan seviyosaniz sunu arayin bulun The Natural Sounds of the Wilderness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sırf yağmur sesi için girdim. ki üzerimde anlamsızca yüksek bi etkisi var o da fos çıktı. biri klozete işerken kaydetmiş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bana güzel gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yağmur sesi hariç diğerlerinin kalitesi yerinde. ama benim için pek rahatlatıcı bi etki yaratmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ehaha osuruk diyerek girdim topağa, yağmur falan denince hiç linke bile tıklamadım; çıkıyorum topaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yağmur üstüme yağıyosa güzeldir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gök gürültüsü sesi süpermis kapatamiyorum ,hatta gece yatarken pc yi acık bırakip dinleyerek uyumak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 cok pis kombo yakaladım flut sesi + dalga + hafiften yagmur beynim aktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 birden bire bana age of empires oynadigim günleri hatirlatti sesler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 zoeken tarzı çıkarsa g.t e geliriz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 flute song + ocean + rain + thunder + gulls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 evet güzel oldu harbiden +rep kitana sdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TribalChillOut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Rahatlamak istiyorsanız şuan nickim olan "Tribal ChillOut" müzik türlerini dinleyin. Meditation olmalı bu arada. Gerçekten öneririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Güzel ama yukarıda belirtilmis daha iyileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hea kitana da dediklerimi demiş zaten tekrar etmeye gerek yok sdgsdf kitanaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Disappear said: boyle yagmur sesiymis falan seviyosaniz sunu arayin bulun The Natural Sounds of the Wilderness walmart , target , amazon.com gibi siteler cikti :S ha bu arada site supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi kim yolladı bu sıteyı kıtlendım resmen. Flüt en üst seviye, okyanus sesi orta, gök gurultusu dipten dipten geliyor ve ben kendimden geçıyorum. odamın penceresınden de hafıf serın ruzgar gelıyor. böle keyif verici bişey olamaz. kapatamıyorum resmen. edit: en üst seviye bide rain ekledim. şu an nirvanaya ulaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 eheh bu kadar etkili olabileceğini bilmiyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 guzelmis cidden ben boyle orman havasi yaptim bir tane, bonefireli hafif yagmurlu cricketli falan, hafif de bir flut koydum sahane oldu dusunce supermis, ama ses kalitesi daha iyi olabilirmis haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 düşünce iyi ve etkili gerçekten de.. ama nefr'e katılıyorum. daha kaliteli ve çeşitli ses koysalarmış dadından yinmezmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 züfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 biraz dinledikten sonra dükkanda sürekli çalmaya karar verdim ama ben kendim bi rahatlık ve uyku hissettim.müşterilerde uyur diye vazgeçtim fikrimden(sonra kime mal satıcaz) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 thunder&rain ve jungle rain gibi seyler isteyenler ozel mesaj atabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar