SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Beyler bu akşam 20.00den itibaren ATVde Çek Cumhuriyeti - Türkiye maçı tekrar yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 demin atv de gördüm hakem çekler serbest vuruşu kacırınca üzülüo. annesiz zaten belliydi. o resmi bulabilen var mı nette. yakında düşer de bulamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 videosunu buldum ama uefa sildirtmiş youtubedan. bakalım bulabilecem mi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 şerefsiz bunlar ya hakemin yapmadığı adilik kalmadı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Buyse said: videosunu buldum ama uefa sildirtmiş youtubedan. bakalım bulabilecem mi başka.Başka bulursan paylaş plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 o deilde 4. hakemin güldüğü bir resim varmış http://www.ensonhaber.com/images/news/115941.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=724881.html uefa kupa tarihindeki en iyi karsilasmalardan biri olarak gostermis bu maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 senın gıbı topic yok be koçum :) yıllar geçsede uplanacak bir topiksin yavrum benim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 he he he : ) Fenerbahçe'nin 3lüsü ve gelişimleri hakkında euro 2008 manşetlerinde semih'in sevillaya attığı golun fotosunun altında yazan yazı : Semih Şentürk came off the bench to score a crucial goal against Sevilla - sound familiar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 aga sen fanatiksin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 =) Adam zaten Fenerbahçe kelimesini daha çok kullandı Türkiye'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar