Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: Türkiye-Çek Cum.

Luinir

Öne çıkan mesajlar

son 3 turnuvada çekleri eleyen şampiyon oluyormuş haberde öyle demişti oh oh hemen gazı basalım

+
kart silinme olayı şöyle
atıom 2.maçta sarı kart gördüyseniz çeyrek finalde sarı kart görseniz bile cezalı olmuyorsunuz yani çeyrek finale çıktığınızda o ilk sarılar fln sayılmıyor
ama bugün mehmet'e olduğu gibi arka arkaya 2 sarı gördüyseniz çeyrek finalde cezanızı çekiyorsunuz + aynısı volkan için de geçerli ama 2 maç mı olur cezası tek maç mı olur bilemiyorum
bildiğim tek şey cezasını çekecek kalede rüştü olacak en az 1 maç
Sosyal ağlarda paylaş

Maedhros said:
ben bişey duydum sarılar silinicek diye çeyrek finalden sonra kırmızıda silinmiomu?
sıkış biraz ama hehe

Cezalar silinmiyor. Tek sarı kartı olanlarınki silinecek.

Bu arada uefa'da hala yok haber. Portekiz maçı girileli ne kadar oldu, bizim haberi hala yazamadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
Maedhros said:
ben bişey duydum sarılar silinicek diye çeyrek finalden sonra kırmızıda silinmiomu?
sıkış biraz ama hehe

Cezalar silinmiyor. Tek sarı kartı olanlarınki silinecek.

Bu arada uefa'da hala yok haber. Portekiz maçı girileli ne kadar oldu, bizim haberi hala yazamadılar.

adamlar şokta ne yazıcaklarını bilmiyorlar tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:
yalniz gene espn den izledim maci adamlar tuncayi cok begendiler 2. yari sahanin her yerindeydi falam diyorlar, en begendikleri oyuncu hatta tuncay bizim takimda su anda sanirim. sempati duyuyorlar galba. simdi bu adamlar mi anlamiyor futboldan, siz mi cok abartiyorsunuz tuncay go home cular

Adamlar kendi futbollarında çok koşan , heryerde olan adamı takdir ederler.Büyük ihtimal ondan beğenmişlerdir yoksa Tuncay'ın beğenilecek tarafı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...