MuDo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Satın alınmış 4 hakem ve verilmiş talimatlara karşı çok güzel savaştı bu insanlar.. İşte Çılgın Türkler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Arda show yapıo la gözlerim doldu güzel konuşuo + rep + sıralama konusunda kimsenin şüphesi yok ligtv gaza geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ulen illa yumurta kapiya dayaninca aklimiz basimiza geliyor. bu arada kazaara grup lideri olacaktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 -Wissy said: VOLKAN DA AGZINA VURDUYSA KOLLER'IN, ELINE SAGLIK. SIKMASIN CANINI! 2 maç yok direk kırmızı kart adam hayatının maçlarını yapamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Haa, iyi ya güzel o zaman. Çeyrek final yarı final rüştüyle, finale yetişiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Spiker : Bu gece ne yapacaksınız? Arda : Allaha Şükretmemiz lazım! hass... len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben bişey duydum sarılar silinicek diye çeyrek finalden sonra kırmızıda silinmiomu? sıkış biraz ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şimdi acilen bir dahaki maça sabriyi izlemek üzere 2 italyan getirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan ve aurelio hırvatistan macında yok. aurelionun olmaması kotu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben kartlar silincek die biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Fistan said: Spiker : Bu gece ne yapacaksınız? Arda : Allaha Şükretmemiz lazım! hass... len olduk biz olduk.. arda ileride hakan şükürün yerini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Çek bozdurduk.ASHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yalniz gene espn den izledim maci adamlar tuncayi cok begendiler 2. yari sahanin her yerindeydi falam diyorlar, en begendikleri oyuncu hatta tuncay bizim takimda su anda sanirim. sempati duyuyorlar galba. simdi bu adamlar mi anlamiyor futboldan, siz mi cok abartiyorsunuz tuncay go home cular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 son 3 turnuvada çekleri eleyen şampiyon oluyormuş haberde öyle demişti oh oh hemen gazı basalım + kart silinme olayı şöyle atıom 2.maçta sarı kart gördüyseniz çeyrek finalde sarı kart görseniz bile cezalı olmuyorsunuz yani çeyrek finale çıktığınızda o ilk sarılar fln sayılmıyor ama bugün mehmet'e olduğu gibi arka arkaya 2 sarı gördüyseniz çeyrek finalde cezanızı çekiyorsunuz + aynısı volkan için de geçerli ama 2 maç mı olur cezası tek maç mı olur bilemiyorum bildiğim tek şey cezasını çekecek kalede rüştü olacak en az 1 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Maedhros said: ben bişey duydum sarılar silinicek diye çeyrek finalden sonra kırmızıda silinmiomu? sıkış biraz ama hehe Cezalar silinmiyor. Tek sarı kartı olanlarınki silinecek. Bu arada uefa'da hala yok haber. Portekiz maçı girileli ne kadar oldu, bizim haberi hala yazamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 şimdi çalmak gibi olmasın msn'deki arkadaşlarımdan bir kaç ileti HAKEMLER DE EVE GİDİNCE AGLAR... ÇEK THİS OUT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi sabri yine costu, adam bos değil sadece biraz psikolog egitimi lazım. aynı seyden volkan'a da lazım tabi, sevincimi yarım bıraktı adam ya. ne gerek var orda o harekete, kendini de mi dusunmuyosun, kontrol et biraz hislerini offf. arda turan oleey. el turco nihaaaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sg-1 said: Maedhros said: ben bişey duydum sarılar silinicek diye çeyrek finalden sonra kırmızıda silinmiomu? sıkış biraz ama hehe Cezalar silinmiyor. Tek sarı kartı olanlarınki silinecek. Bu arada uefa'da hala yok haber. Portekiz maçı girileli ne kadar oldu, bizim haberi hala yazamadılar. adamlar şokta ne yazıcaklarını bilmiyorlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 abi bu selçuk manav kadar gerizekalı bir adam görmedim ya en nefret ettiğim insanlar listesine 1 numaradan girdi ya. arda diyor bu akşam şükredicez allaha, herif diyor napçaksanız akşam disko disko falan mı diyor. tam mal ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 tek bu maçta deil bi kaç maçtır sıçıyo eski hali hiç ama hiç yok tuncayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Spiegel said: yalniz gene espn den izledim maci adamlar tuncayi cok begendiler 2. yari sahanin her yerindeydi falam diyorlar, en begendikleri oyuncu hatta tuncay bizim takimda su anda sanirim. sempati duyuyorlar galba. simdi bu adamlar mi anlamiyor futboldan, siz mi cok abartiyorsunuz tuncay go home cular Adamlar kendi futbollarında çok koşan , heryerde olan adamı takdir ederler.Büyük ihtimal ondan beğenmişlerdir yoksa Tuncay'ın beğenilecek tarafı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 vay be... gözlerm doldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu arada kartlar sifirlaniyor ceyrek finalde. Ayrica son 15 dk da mac aldik 2-0 dan, helal olsun ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yalnız çek soyunma odasını su basmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 kartlarin hepsi sıfırlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar