süperhýyar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 HELALLLLLLLLLLLLL OLSUNNNNNNNNNNNN BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Baluu said: BEN DİYORUM ABİ EVET. KAZIM GİRDİ MAÇ KOPTU: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 oha silah atıyor lan komşu yuhhh kaçtım hemen içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 scorch said: oha portekiz yenilmiş grup birincisi olarak çıkıoruz hauah walla olurmu olur? :P yok be ne grup birincisi , direk finale kaldık biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 scorch said: oha portekiz yenilmiş grup birincisi olarak çıkıoruz hauah rüya mı görüyosun :) 6 puandayız ve averaj manyağı portekiz. hakemin bir tarafına girdi golcükler. ama volkana kırmızı gösterdikten sonra çekler gol atamadığı için "ben kırmızı gösterdim siz atamadınız" dicek içi rahat. bu arada tekken deki jack varya o işte aslında volkan. hakan balta çok kötü yalnız. olmaz onla bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 birader bu ne ya yumurta kapıya dayanarken direk iman gucu alalh aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 scorch said: oha portekiz yenilmiş grup birincisi olarak çıkıoruz hauah walla olurmu olur? :P yok yine ikinciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 böyle emo bi takım olamaz ahaha nası gaza geliolar inanılmaz yaw. bu kadar standartsız ve dalgalı performansa sahip bi takım daha YOKK. ama helal olsun tabi adamlar inandı. tek içimde kalan ukte maçın penaltılara kalmamış olması, tuncayın penaltıları teker teker içine almasını görmek isterdim dogrusu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 biz bu gazla alırız kupayı. evet gaza geldim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Curunir said: birader bu ne ya yumurta kapıya dayanarken direk iman gucu alalh aşkına fatih hoca varken böyle oluyor işte gs nası aldı uefa kupasını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 mulgear6 said: nileppezdel said: Volkana serbestmis. :P Burda vapurlar korna caliyo sfddsfsf :D epic fail yapma ayak üstü vapur korna çalar mı ahaha Noobsun olm çalıyo işte. Vapur değildir gerçi feribottur suadiyede vapur naapsın? Ama bildiğin vapur kornası duyuldu burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buyse said: ABİ RIDVAN NE DEDİ DİGİTÜRK TE ANLATIN PLS 2-0 da bi tane atarsak gerisi gelir gibi bişi dedi. 2-1 de atıcaz dedi. 2-2 de çekler çok bozuldu 1 tane daha atarız dedi. volkan atıldıktan soora artık burdan soora maç dönmez böle biter dedi. adam efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan dıger maca varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 BiTcH_oFBaT said: hakan balta çok kötü yalnız. olmaz onla bu iş benım gıbı dusunenlerde varmıs bu ulkede, gözlerimden yaş geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Takımlar O G B M A Y Av P 1 Türkiye 3 2 0 1 5 5 0 6 2 Portekiz 3 2 0 1 5 3 2 6 3 İsviçre 3 1 0 2 3 3 0 3 4 Çek Cumhuriyeti 3 1 0 2 4 6 -2 3 bunu çözemedim yav nasıl bir mantık Türkiyeyi 1. yapıo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Buyse said: ABİ RIDVAN NE DEDİ DİGİTÜRK TE ANLATIN PLS volkan kırmızı gördüğünde bildiğin enrage oldu rıdvan :D - VOLKAANNNNN YAPMAAAA. OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİMİZ BİTTİ YAPILIR MI BUUUUU falan diye bağırıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 NE MAÇTI YA türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D TÜRK VİTESİ FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Bu nedir ya ulan... oh a abi böyle maç kazanan milli takım istemiyoruz. 3 kg tereyağ yemiş gibi oldu kalp asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 uefanın sitesinde 1. portekiz yahu nerden buldunuz o sıralamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 yahu ben kalp krizi tehlikesi geçirmeden rahat rahat bi milli maç izleyemeyecek miyim be? of... çok sağolun çocuklar diyebiliyorum sadece... of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 DynamicK said: 3-0 dan 4-3 nüfus planlaması gibi olur gider bikaçyüz kişi kalpten normal yollarla kazansak ne güzel olcak ya basket maçı gibi gidio geliyo maç evet bakalım fatih terim ne kadar pay çıkaracak kendine ben onu merak ediyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 genel averaj kötü ki zaten önce takımların kendi arasındaki maça bakılıyor. her halukarda portekiz 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Larva said: NE MAÇTI YA türkler için sıradan bi olay zaten herşeyi son ana bırakıp sonradan türk gazıyla bitirmek. Ooh benim de yarına yetişicek projem vardı bitiririm şimdi bu gazla:D TÜRK VİTESİ FTW!!! lol kendimi gördüm mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 volkan turnuvayı kapatır gitmis vurmus kollere galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ulan para kazanmaya başlıyım , ilk işim bu tip bi turnuvaya gidicem. orda olmak vardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar