eregorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 eregorn said: bizimkini seviom ben.. sessiz ve etkili gaza getiriş reklamı :D Cons said: bizim reklam gazı belli bir seviyenin altındakilere veriyor anca dfhgdfh :S :S :S :S::o ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ahahahah bari sokma milletin gözüne gözüne dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hayır ben o alt seviyeyi anlamaya calışıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 üzülme hacı be... :D bak gul benım gıbı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bizimkinin sonu daha güzel. robotlar çakma ona lafım yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çokta kötü değil be idare eder yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bizimki cok kotu degil, tek batan yer, ne zaman izlesem bizim takimin cok kotu oynadigi veya yenik oldugu bolume denk geliyor sinirleniyorum ehueh. Robotuz biz yenilmeyiz gazi verip kotu oynayinca gaza gelemiyor insan. gerci sonra yendik isvicreyi o ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Dawn of War olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bizimkinde modeller kötü servet volkan hariç..yoksa iyi reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 EL WAR EL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bızımkıler dinci tarikatçi robotlar olmuş. takva da vardı ya bi dans böyle tarikatçiler sarılıp kafalarını sallaya sallaya dönüolar. o mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 valla süper yapmış adamlar reklamları diyecek bişey yok böle güzelliği bariz şeye bok atmaya da deli uyuz olurum o yüzden dediğim yanlış anlaşılmasın ama şu -futbolla da pek alakam yoktur tanımam etmem adı yazıodu orda- Fernando Torres'ten başka adam bulamadınız mı oynatacak. bir insan robot olurken yüz ifadeleri bu kadar mı melül bu kadar mı salak olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Gerçekten Muhteşem Olmuş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Black-ice said: Fernando Torres'ten başka adam bulamadınız mı oynatacak. bir insan robot olurken yüz ifadeleri bu kadar mı melül bu kadar mı salak olur :D aynı şeyleri düşündüm bende.. adam mal gibi oynamış direk bozmuş olayı. Yalnız el olayını bende anlamadm. futbol reklamında paso elle oynuyolar. Ya tamam grafik vs güzel. güzel yapmışlar. ama elde o kadar imkan varken fikir biraz daha güzel olabilirdi. biraz daha anlamlı yapılabilirdi. açıkcası bana teknik yönden güzel ama komposizyon ya da konu olarak kötü geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 başka futbolcu bulamamışlar o robotun içine girecek yada robot üstüne giricek yada metaller üsütünü kaplıyacak falan hebele amma uzattım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofear666 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Etki önemli. O reklamın etkisi bizim reklam kadar olmaz. En azından Fernando Tores çıkıp ulan Robot oldum dağılın işte Spanish gücü demek ama Servet der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Torres berbat, Casillas tam olmus. Reklam desen cok guzel dusunulmus ve gerceklestirilmis ama Torres yerine baskasi olsa daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Fikir, efektler sukella, futbol topuna yumruk atmak sokadens. Futbol ulan bu boks degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 ben bizim reklamı çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 harbi iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bizimkinde herkes hareketine farklı anlarda başlarsa, tamamen aynı hareket ettiklerini anlamaız diye düşünmüşler o çok fena işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok pis kırıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar