nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Evet resmi sitede açıklandı, Skibbe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmış. Umarım başarılar getirir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hepimize hayırlı olsun, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kiessling i getirse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adam gibi transfer yapsın da başka fazla birşey istemez, takımı çalıştırabileceğinden şüphem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya skibbe ya götz gelcekti,skibbe olms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 O değil de Adnan Polat ne sıkışçı adamdır 1 hafta sonra açıklarız dedi aynı akşam açıkladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1+1 iyi yapmışlar adamda farkındadır heralde bu kontratın anlamının başarılı olmak zorunda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adnan baba hergün "yarın açıklayacaz" diyodu zaten :D hayırlı olsun. bi iki transfer yapsak fena olmayacak. millet patlatıp duruyo bombaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Teknik Direktör aldık bizde işte süper. Bomba transfer. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gene isim problemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ekşide bir yorum okudum o isimle ilgili koptum: İlerde başarısız olduğunda "Skibbe kadar yolu var" demecine maruz kalacak kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nileppezdel said: O değil de Adnan Polat ne sıkışçı adamdır 1 hafta sonra açıklarız dedi aynı akşam açıkladı :D 1 hafta içinde demedi mi öle hatırlıyorum ben? Kießling'i sevemedim ben bir türlü, pek istemem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ei hadi bakalım, umarım hayırlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayırlısı olsun ama 1+1 kontratada biraz kafam takılmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi kusura bakmayın bunca yıldır su veya bu sekilde futbolla ve avrupa futboluyla ilgiliyim ben duymadım bu adamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hm leverkusendeymiş geçen sene. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senersel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Buyse said: abi kusura bakmayın bunca yıldır su veya bu sekilde futbolla ve avrupa futboluyla ilgiliyim ben duymadım bu adamı? bu sezon bizi UEFA dan eleyen takımın T.D. si işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Buyse said: abi kusura bakmayın bunca yıldır su veya bu sekilde futbolla ve avrupa futboluyla ilgiliyim ben duymadım bu adamı? Buyse said: hm leverkusendeymiş geçen sene. alla alla fail oldun dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 3 sene çalıştı leverkusende. ilk 2 sene 5.yaptı, bu sezon son haftaya 4.girip, son maçı kaybettiği için 3 basamak düşüp 7.oldu.. fena bir hoca sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 açıkçası kariyeri çok sağlam olmasa da alman olması yeterli bir sebep. oyuncuların %90ı almanca biliyor. ve bir td nin oyuncularla iletişimi çok öenmli. bu açıdan iyi bir seçim oldu. fakat çok iyi bir teknik direktör mü bence değil. sırf ben böyle dedim ya... şahane bir td çıkar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fener kendine gol atan santarforları alıodu bi ara , bizde bizi eliyen teknik direktör aldık ya malzeme olurz şmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 pek beğendiğim bir td değil ama umarım hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 zico fenerde kalsaydı, toshack da geri dönseydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar