Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya bu netteki tarifler çok kötü. Var mı şöyle burgerking in halkaları gibi yapılabilecek bir tutorial ?
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kendi kafama göre yaptım biraz tadı über olmasına rağmen görüntü kirliliği ve mutfak dağınıklığı epic düzeyde oldu. Ziyan olan mal sayısı ise bir o kadar fazlaydı.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hiç denemedim ama bbc'deki ünlü aşçı ainsley (hani şu komik zenci) zamanında soğan halkalarını una bulamadan önce sütte dinlendirme tüyosunu vermişti iyi soğan halkasının püf noktası olarak. aklımda duracağına database'de dursun :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya bu burgerkingdekinde sanırım soğanın kendisini hamur kıvamına getirip yapıyolar, çünkü hepsi benzer boylarda.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Galete unu vardı dolapta. Bir kaba koyup azıcık normal un ve bi sürü baharat ekledim ne varsa. Bir kaseyede yumurta çırpıp biraz da ona baharat ekledim. Sonra marketten aldığım top gibi kurusovanlar (soğan) halka olacak şekilde kesmeye çalıştım. Burda bolca fail söz konusuydu. Sonra zeytinyağı doldurdum küçük bir tencere benzeri alete. Soğanları önce yumurtaya sonra hazırladığım una banıp attım yağın içine. Ama altını fazla açmışım biraz hızlı piştiler. Siz orta ateşte felan yapın. Ayrıca bi sürü soğanıda kesip buzluğa koydum. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu yapmaya çalıştığım şeyden dersler çıkararak tekrar deneyeceğim.
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 superfresh'in var onlar güzel oluyo. İşin püf noktası tavadaki yağı iyice kızdırdıktan sonra, halkaları atmak ve çok az bi süre beklettikten sonra tavadan almak yoksa kömür halkası olur.
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 superfreshinki yenebilir ama pek güzel değil. bu arada patates kroketi daha da beter, uzak durun!
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tık chemical zmnın yapmış bole bi tuto buyrun
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 superfershınkı mukemmel değil elbet ama guzel olabiliyo
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Galeta unu yerine, çıtır pane harcı ile denemek lazım.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.bigoven.com/158129-Burger-King-Zesty-Onion-Ring-Sauce-recipe.html
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hangısı daha az yağ tutuyosa onunla denemeli bence..
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla bira + un karışımını bilimum kızartmalar için kullanıyorum ben, süfer oluyo. bilhassa karnabahar tavsiye ederim. olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin. ama onion rings için pane harcı, galeta unu, un gibi sıvı olmayan bulama malzemeleri daha doğru olur herhalde. birayla yapınca baya sert bi kabuk oluyo.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çırpılmış yumurta + yoğurt iş görür mü acaba harç tutturacak malzeme için... hmmm
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1454.jpg burada hangi eliyle foto çekti chemical acaba :O
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 madenciler gibi kafaya kask takmıştır kaska da ışık yerine makineyi koymuştur :P bi de timerladın mı ok işte :D
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tekel birasında bekletin soğanları.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Burax said: http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1454.jpg burada hangi eliyle foto çekti chemical acaba :O soğan halkası yapmak için girdim başlığa ama bu beni dumur etti,gerçekten de nasıl çektiğini anlatan tutorial istiyoz arkadastan. bu arada az once sogan halkasını yapmayı denedım pane harcıyla,önce yuvarlak kestim soganları sonra suya batırıp paneye soktum ve dadamm ne yazıkkı soganın dik kısımlarında pane tutunamadı ve sadece tepe kısımlarda harc bırıktı,tadıda dolayısıyla hoş olmadı,pane hızlı kızardı ama sogan hafif çiğdi.acaba sogan halkalarını önce biraz haşlamakmı lazım?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hayır iyi pişmesi için adam gibi fritöz lazım
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fırında bile pişirilir de patateste olduğu kadar iyi olmaz.
Öne çıkan mesajlar