Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya bu netteki tarifler çok kötü. Var mı şöyle burgerking in halkaları gibi yapılabilecek bir tutorial ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Kendi kafama göre yaptım biraz tadı über olmasına rağmen görüntü kirliliği ve mutfak dağınıklığı epic düzeyde oldu. Ziyan olan mal sayısı ise bir o kadar fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hmm nası yaptın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hiç denemedim ama bbc'deki ünlü aşçı ainsley (hani şu komik zenci) zamanında soğan halkalarını una bulamadan önce sütte dinlendirme tüyosunu vermişti iyi soğan halkasının püf noktası olarak. aklımda duracağına database'de dursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya bu burgerkingdekinde sanırım soğanın kendisini hamur kıvamına getirip yapıyolar, çünkü hepsi benzer boylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Galete unu vardı dolapta. Bir kaba koyup azıcık normal un ve bi sürü baharat ekledim ne varsa. Bir kaseyede yumurta çırpıp biraz da ona baharat ekledim. Sonra marketten aldığım top gibi kurusovanlar (soğan) halka olacak şekilde kesmeye çalıştım. Burda bolca fail söz konusuydu. Sonra zeytinyağı doldurdum küçük bir tencere benzeri alete. Soğanları önce yumurtaya sonra hazırladığım una banıp attım yağın içine. Ama altını fazla açmışım biraz hızlı piştiler. Siz orta ateşte felan yapın. Ayrıca bi sürü soğanıda kesip buzluğa koydum. Gecenin ilerleyen saatlerinde bu yapmaya çalıştığım şeyden dersler çıkararak tekrar deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 superfresh'in var onlar güzel oluyo. İşin püf noktası tavadaki yağı iyice kızdırdıktan sonra, halkaları atmak ve çok az bi süre beklettikten sonra tavadan almak yoksa kömür halkası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 superfreshinki yenebilir ama pek güzel değil. bu arada patates kroketi daha da beter, uzak durun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Tık chemical zmnın yapmış bole bi tuto buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 superfershınkı mukemmel değil elbet ama guzel olabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Galeta unu yerine, çıtır pane harcı ile denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bira ile yapmıstık biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 http://www.bigoven.com/158129-Burger-King-Zesty-Onion-Ring-Sauce-recipe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hangısı daha az yağ tutuyosa onunla denemeli bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 valla bira + un karışımını bilimum kızartmalar için kullanıyorum ben, süfer oluyo. bilhassa karnabahar tavsiye ederim. olmaz olmaz demeyin, şansınızı deneyin. ama onion rings için pane harcı, galeta unu, un gibi sıvı olmayan bulama malzemeleri daha doğru olur herhalde. birayla yapınca baya sert bi kabuk oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 çırpılmış yumurta + yoğurt iş görür mü acaba harç tutturacak malzeme için... hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1454.jpg burada hangi eliyle foto çekti chemical acaba :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 madenciler gibi kafaya kask takmıştır kaska da ışık yerine makineyi koymuştur :P bi de timerladın mı ok işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sodada koyun içine ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 tekel birasında bekletin soğanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Tekel birasını da çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Burax said: http://img.photobucket.com/albums/v636/ni-mh/DSC_1454.jpg burada hangi eliyle foto çekti chemical acaba :O soğan halkası yapmak için girdim başlığa ama bu beni dumur etti,gerçekten de nasıl çektiğini anlatan tutorial istiyoz arkadastan. bu arada az once sogan halkasını yapmayı denedım pane harcıyla,önce yuvarlak kestim soganları sonra suya batırıp paneye soktum ve dadamm ne yazıkkı soganın dik kısımlarında pane tutunamadı ve sadece tepe kısımlarda harc bırıktı,tadıda dolayısıyla hoş olmadı,pane hızlı kızardı ama sogan hafif çiğdi.acaba sogan halkalarını önce biraz haşlamakmı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 hayır iyi pişmesi için adam gibi fritöz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fırında bile pişirilir de patateste olduğu kadar iyi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar