Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 aahaha madboy iyimiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 MADBOY said: Üstüne o kadar abartı drag queen misali makyaj yapıp flippy hair yaparsam bana bile güzel derler, çakmak için can atarlar şerefsizim. abi umudunu kırmak istemem ama.. off neyse yok bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 of delivelet çok çekmiş resmen. gerçi biliyordum zaten emolara dair düşüncelerini de ne bileyim. iyi dökmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adam EMO HATUNLA ÇIKMIŞ * yüzünü öö böö şekillere sokar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 don't mistake a scene girl with an emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Emaleth said: domates seçer gibi karşı cins seçilmez. allah baba bi gün en sevmediğin tipten bi adama/kadına seni aşık eder, eşek gibi öğrenirsin ilişki denen olaya elinde checklist ile yaklaşılmayacağını. oha +rep denir buna benim durumu baya iyi açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 söyle ona logo çizmeye devame etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hayırlı bi işi için emo olunur bence edit: şaka şaka olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 emo olunmaz emo dpğulur hayır emo değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Benim merak ettiğim muhabbet buraya nasıl geldi? xD Bir de türkçeyi ya da herhangi bir dili o kadar iğrenç şekilde kullanan ve kendini emoyum, cartım curtum diye sınıflandıran herkesin kafasına odun zerk etmek gerekir bence. Bu arada gözlemlediğim (İstiklal Yapıkredi önü gençliği aka eskiden tinerciydik şimdi emo'yuz, bakırköyde sağda solda break dance yapan ama emo takılan acayipler, rexx önü mağdurları vs. ) kadarıyla kendileri de ne olduklarından pek emin değiller arkadaşlar. Tamam emo'yum dersin ama yeri gelince "bLeQ"lerini kesersin. Bizi de kendini de kurtarırsın, "dostum mimilyon var mı?" demezsin. Arrr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Allah gurtarmış gardaş, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 autoemotion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hell yeah sonuç olarak emo olmuyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 emo sivilcesi cıkan gençlik akımıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahaha supermiş konuşma. sanada ters yöne kacmanı öneriyorum. ayrıca yemek yemeyip hemen bunu patiye koyduğun içinden teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne demek efendim ben teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Saeros said: MADBOY said: Üstüne o kadar abartı drag queen misali makyaj yapıp flippy hair yaparsam bana bile güzel derler, çakmak için can atarlar şerefsizim. abi umudunu kırmak istemem ama.. off neyse yok bişey yok Havada karada kayarsın lan sen, diyene bak ZUAAAA. dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 özlem onlinesa üç beş kişi geyik yapalım msnde özlemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eheueh +1 madboy'a verdim :D ayrica hakketen şimdi diyene bak gibi birşey söz konusu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 . bunu editlicem diye attım alttakini pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kafam güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kız emo derken direkt emotion'ı kastetmiş. "duygu, biraz duygu... bütün isteğim buydu." demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ben olurum bana yönlendir AMA KELİM ZÜÜÜHÜÜHÜHÜÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Beni mi çağırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar