deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 HArbi portal yok FAIL! ve tabii ki QQ moar you bitchz!
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 portaldı ekrandan seciosunuz zaten, acil değil o acelesi yok, dolayısıylada kısa yolada gerek yok.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahaha süper Mach said: q ne demek QQ ağlamak
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 guzel olmusta "warlocklar hakkinda qq" ozel bir yer edinmesi lazim sunda
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ne yani biz mageler hiç atak yapmıyo muyuz? QQQQ QQQQ QQQQQQQ QQQQQQQ QQQ QQQQ QQ; QQQ QQQQ QQQQQ QQQ QQQQQQQ. QQQQQQQQQ QQQQQ QQQQ QQ, QQQQ QQQQ:P QQQQQ QQQQQ Q, QQQQ QQQQQQ QQQ QQQQQQQQQQQQ QQQQ QQQQQ? :D
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lock ss vardı bide 1. bind fear gerisi bütün bindlar drain life oda güzeldi askldj
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şu fear ı bulup oyuna koyma tavsiyesinde bulunan DEV olucak şahsiyeti ben..........
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mage klavyesinde "esc" tuşuna dikkatinizi çekeyim :) Buff mages!!1
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 O "esc" tuşu yerine Iceblock olması lazım! yada Quit WOW.
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Şaka bi yana magelerin durumu içler acısı. Üstümdeki gearın yarısına sahip bi destro lock rahatlıkla geçiyo beni, tabi bende başlıyom küfür etmeye o kadar emek veriyoruz ama yinede fazla bi farkı yoQQ, Blizzin bir an önce mageler için bi dengeleme yapması lasım. En komiği wotlk bölümünde talenları okudum her class a bilmem kaç satır yeni özellik büyü vs. eklenmiş magelere eklenen invis fade süresi 5sn den 3sn'yeye düşürüldü, bu mudur ?
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Solaran said: Şaka bi yana magelerin durumu içler acısı. Üstümdeki gearın yarısına sahip bi destro lock rahatlıkla geçiyo beni, tabi bende başlıyom küfür etmeye o kadar emek veriyoruz ama yinede fazla bi farkı yoQQ, Blizzin bir an önce mageler için bi dengeleme yapması lasım. En komiği wotlk bölümünde talenları okudum her class a bilmem kaç satır yeni özellik büyü vs. eklenmiş magelere eklenen invis fade süresi 5sn den 3sn'yeye düşürüldü, bu mudur ? Bir göz at istersen http://wotlk.wikidot.com/mage
Darkthrone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Saygım mage'ime 36 tane tuş ataması yapmışım.
panzi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bir arkadasım war mage full t5 ws ancak tek yaptıgı şey raidde dkp toplamak, sheep yapmak, DE o kadar başka bişi yaptıgı yok =)
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 panzi said: bir arkadasım war mage full t5 ws ancak tek yaptıgı şey raidde dkp toplamak, sheep yapmak, DE o kadar başka bişi yaptıgı yok =) Oha su yapıp portal açmıyor mu? Noobmuş arkadaşın!!
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 suyu ancak archmageler yapabiliyor. ::o
Öne çıkan mesajlar