Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage klavyesi (yeni) :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne yani biz mageler hiç atak yapmıyo muyuz? QQQQ QQQQ QQQQQQQ QQQQQQQ QQQ QQQQ QQ; QQQ QQQQ QQQQQ QQQ QQQQQQQ. QQQQQQQQQ QQQQQ QQQQ QQ, QQQQ QQQQ:P QQQQQ QQQQQ Q, QQQQ QQQQQQ QQQ QQQQQQQQQQQQ QQQQ QQQQQ? :D
Mesaj tarihi:
Şaka bi yana magelerin durumu içler acısı. Üstümdeki gearın yarısına sahip bi destro lock rahatlıkla geçiyo beni, tabi bende başlıyom küfür etmeye o kadar emek veriyoruz ama yinede fazla bi farkı yoQQ, Blizzin bir an önce mageler için bi dengeleme yapması lasım. En komiği wotlk bölümünde talenları okudum her class a bilmem kaç satır yeni özellik büyü vs. eklenmiş magelere eklenen invis fade süresi 5sn den 3sn'yeye düşürüldü, bu mudur ?
Mesaj tarihi:
Solaran said:
Şaka bi yana magelerin durumu içler acısı. Üstümdeki gearın yarısına sahip bi destro lock rahatlıkla geçiyo beni, tabi bende başlıyom küfür etmeye o kadar emek veriyoruz ama yinede fazla bi farkı yoQQ, Blizzin bir an önce mageler için bi dengeleme yapması lasım. En komiği wotlk bölümünde talenları okudum her class a bilmem kaç satır yeni özellik büyü vs. eklenmiş magelere eklenen invis fade süresi 5sn den 3sn'yeye düşürüldü, bu mudur ?

Bir göz at istersen
http://wotlk.wikidot.com/mage
Mesaj tarihi:
panzi said:
bir arkadasım war mage full t5 ws ancak tek yaptıgı şey raidde dkp toplamak, sheep yapmak, DE o kadar başka bişi yaptıgı yok =)

Oha su yapıp portal açmıyor mu? Noobmuş arkadaşın!!
  • Yeni Oluştur...