bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ya sitemizde tenis ve squash kortu var elimizdede raketler fakat 3-5 acemiyiz ve nasıl başlayacağımızı bile bilmiyoruz. Topları alıyoruz birbirimize atıp atıp vuruyoruz 3-5 saat böyle armut gibi oynuyoruz. Tutuşu falan kendi kendimize nasıl öğrenebiliriz? saygılar sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 http://www.tenisklinik.com.tr/th.asp Yararlı olacaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 istanbulda tenis oynayabilceğimiz nereler var.ben avrupadayim arkadaş anadoluda oturuyor.genelde bütün tesisler üyelik sistemiyle çalışıyor.böle öğrenci işi biryer bilen varmı uygun fiyatta üyeliği olan veya günübirlik oynatan tesisler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 beylikdüzü'nde 2 tane halka açık kort var,gelin oynayın sdfsdsf bende 6-7 yaşında derse gitmiştim,sıkılıp bırakmıştım.Keşke bırakmasaymışım diyorum bazen :) Raket falan duruyor hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bakırköy'de Ferit Aysan'da kortlar var üyelikten ziyade, saat ücretiyle çalışıyorlar, eğer gelip de suni çim sahaya bakarsanız rugby antremanı yapan insanlar görme şansınız bile var. Avcılar-K.çekmece arasına da kort yaptılar beleş, millet söküp evine götürmeden oradan da faydalanabilirsiniz bir süre sanırım. Bir de Yeşilköy'de BJK'nin kortları var ama orası üyelik istiyordu (hoş ben en son 10 sene önce falan gitmiştim oraya ama hala aynıdır sistem), aynı şekilde Yeşilyurt'ta da Yeşilyurt Spor Kulübünün kortları vardı yanlış hatırlamıyorsam ama orası kesinlikle üyelik istiyordur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ferit Aysan güzelmiş tavsiye ederim herkese.kort ücretide saati 10 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar