Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin pve healing de ezik mi kaldı?

fatal_error

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar benim ezikliğimden midir yoksa artık paladin classı mı ezildi bilmiyorum ama gayet guzel itemlarım olmasına ragmen bildiginiz top healingde ust sıralara oyanayamıyorum. ya druidler ya priestler kopuyolar 2 kat fark atıyolar healingde. coh lu priestler acık ara fark atıyolar, druidler desen combatta mana regen %15 den %30 a cıktıgından beri ver gülüm lifebloom, over healini de baskasına kaktır gitsin. bt/mh yapıyoruz 1 2 fight dısında bariz paladinler healingde son sıralarda. artık fightlerda herkes sürekli damage aldıgından single healing coz gereksiz olmaya basladı gibi. flash heal atmaya kalksam direk asagılara iniyorum, kücük rank holy light atsam sagolsunlar hep sp leri priest grubuna koyduklarından mana kalmıyo. bence paladine artık cok mana harcasada bi grup healing tarzı bi speelin gelmesi lazım derim encounterlara bakıyorumda swp girmesemde artık paladinleri sadece buffing icin aldıklarını goruyorum. biraz yılların paladinleri varsa teknik taktik yazabilirler mi, yoksa paladin artık pve de eskisi kadar saglam healer degilmi de ben kastırıyorum.

( karakter bu=karakter)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla MT heal dedinmi paladin 1 numara.

Dahası iyi healer toplam heal miktarı ile karşılıştırılmaz, dps değilki bu. Sen adama verirsin MT'yi, o mt ayakta ise bitti adam görevini yapmıştır. Yani sırf heal up yükseltecek diye arada raide heal atamaz o adam, yada benim manam fazla fazla yetiyor başkalarınıda heallayacam diyede kasamaz. O mt'ye konsantre olur gerekirse sürekli castingte kalır, interrupt vs gibi işlerle daha iyi healer olur.

Yani paladinin mex heal yapanı makbul değilir. 15 dakika süren bir combatta manasını bitirmeden MT-OT tutabileni makbüldür.
Sosyal ağlarda paylaş

iyide sonucta bi mt healing icin diyosunuz da hadi mt yi ayakta tuttuk varsayalım, dedigim gibi encounterlar artık direk anti paladin herkes surekli damage yemekte sen raide 2 den fazla paladin aldın mı raid healing bariz patlıyo. sen sus sadece MT healle demekten başka tavsiyeler istiyorum acıkcası, moonclothlu tiplerde coh u bastımı geciyolar insan kahrolyuo ister istemez
Sosyal ağlarda paylaş

Raid wipe yemediği, mt/ot ölmemek için binbir şebeklik yapmak zorunda kalmadığı, boss kesilse de 7-8 kişi saçma sapan nedenlerle yatmadığı zaman healerler iyi demektir. Max. heal vs. hiç önemli değil, zaten max. heale ulaşacağım diyen adamların çoğu saçma sapan overheal değerlerine ulaşırlar, bu da mananın gereksiz kullanıldığını gösterir.

Paladinsen zaten herkesin dediği gibi mt heallersin büyük ihtimalle o adam yatmasın kimse sana birşey söylemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Mendoza said:
Rank3-4 Holylight gidenler var full crit gear'ı ile. Dene istersen artık paladinler ona döndü.

oyle varsayalım ustumedeki itemlarla rank 3 holy ligt Libram of Absolute Truth la 76 mana 700 civarı normal 1k civarı crit

rank 4 holy light Libram of Absolute Truth la 1200 civarı normal 1800 civarı crit heal cıkmakta

flash of light rank 7 nagrand bookla 1650-1700 heal unbuffed cıkıyo ve 180 mana

aynı verimi saglamak icin rank 5 holy light kullanmam gerekiyo ama mana bu sefer 241 e cıkıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Healmeter a ne bakıon sen
saçma bişi o,
Healladığın adam ölüyor mu?
senin yüzünden wipe yiyor musunuz?
hayırsa cevap gayet yeterli iyi bir healersın.
Bu eskiden beridir böyle,
ben bandaj ata ata olenlerı dırıltıp trazq ata ata feral halimle heal metera giriodum lol.

healmeter salak bişi
Sosyal ağlarda paylaş

fatal_error said:
moonclothlu tiplerde coh u bastımı geciyolar insan kahrolyuo ister istemez

Eeee güzel kardeşim, o moonclothlu tiplere ihtiyaç olsun diye raid sürekli damage alıyor. Yoksa alalım 8 tane paladin diğer healer classlar ne bok yerse yesin dimi?

2 tane fazladan pala almıyacaksın işte raide, olay o zaten. 2 tane başka class alacaksın. Bir 25 kişilik raiddeki 4. paladin prot-retri değilse fazladır normal olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:
Healmeter a ne bakıon sen
saçma bişi o,
Healladığın adam ölüyor mu?
senin yüzünden wipe yiyor musunuz?
hayırsa cevap gayet yeterli iyi bir healersın.
Bu eskiden beridir böyle,
ben bandaj ata ata olenlerı dırıltıp trazq ata ata feral halimle heal metera giriodum lol.

healmeter salak bişi

budur ...

olay tamamen encounter ın healing gereksinimleri ilede alakalı ...
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle artislik yapan prieste kaldırabileceğinden fazla kişiyi verin.

Ve o gruptan her ölen için haddinden fazla abartarak, direk raid chatten "sarhoşmusun kardeşim sen, ne biçim healersın, daha sana verilen görevi yapamıyorsun, heal meter'a oynayacam diye grubun yarısı yerde, oynamayacaksan oynama, işini yapacak adam gelsin raide vs vs" gibi düzenli laf sokun.

Bir süre sonra o gruptan ölümlerin ciddi azaldığını, adamın heal meterda eskisi gibi ilginç değerlere ulaşamadığını. En önemlisi sürekli diğer healelardan yardımlar isteyip ortak çalışmanın ne anlama geldiğini öğrendiğini göreceksiniz.

Bizde vardı öyle artis 1-2 healer (class önemli değil he dönem yapılan raidin tipine göre başkaları öne çıkar zaten) şimdi hiçbir B-Hijalde göremiyorum kendilerini. Çünkü sen sürekli laf soktukça adı çıkıyor adamın. Hele sana cevap vermeye çalışırsa asıl bombayı patlatıyorsun "yazı yazcana görevini yap" vs diye iyice eziyorsun, belki senden nefret ediyor ama guildde heal mater devri kapanıyor.

Mesela şuan bizim raidlerde dps bile tutulmuyor. Herşeyi raid bittikten sonra WWS'de görüyorsun. Bazı kişiler aralarında /w atabilir en fazla, ne raid kanalında, ne say'de, ne heal kanalında, ne parti chatten bırakın dps-heal linklemeyi konuşmak bile yasak.
Sosyal ağlarda paylaş

rakamlar bişi ifade etmezki ...

life bloom manyagı bi ersto drood bir najentus fight ında seninle aynı heallamıs gorunebilir ama lifebloom healları targete yazıldıgı icin adam belkiş senin 2 katın heallamıstır.

Keza benzer sekilde binding healları priestin yada Shield vs ile ipten alınmıs bir adam da olabilir.

yada aggro calmıs bir adama hızlıca BoP atıp durumu kurtarmıs paladin sende olabilirsin,

amam DPS icin rakamlar onemli olabilir ama healerlar icin degil, takmayın kafanıza,
Sosyal ağlarda paylaş

HoT classin attigi her HoT'un ustune FoL, Flash Heal falan gelirse yapacak bir seyi yok tabii. Regrowth Swiftmend falan boyle cirpinip healmeter kasan Druid de gordum de Trash'de en cok heallayana madalya vermiyorlar. Zaten bu gibi raidler SSC/TK seviyesini gecemiyor 2.4 oncesi.[Simdi herkes BT/MH'ci oldu teeehey!]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...