fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arkadaşlar benim ezikliğimden midir yoksa artık paladin classı mı ezildi bilmiyorum ama gayet guzel itemlarım olmasına ragmen bildiginiz top healingde ust sıralara oyanayamıyorum. ya druidler ya priestler kopuyolar 2 kat fark atıyolar healingde. coh lu priestler acık ara fark atıyolar, druidler desen combatta mana regen %15 den %30 a cıktıgından beri ver gülüm lifebloom, over healini de baskasına kaktır gitsin. bt/mh yapıyoruz 1 2 fight dısında bariz paladinler healingde son sıralarda. artık fightlerda herkes sürekli damage aldıgından single healing coz gereksiz olmaya basladı gibi. flash heal atmaya kalksam direk asagılara iniyorum, kücük rank holy light atsam sagolsunlar hep sp leri priest grubuna koyduklarından mana kalmıyo. bence paladine artık cok mana harcasada bi grup healing tarzı bi speelin gelmesi lazım derim encounterlara bakıyorumda swp girmesemde artık paladinleri sadece buffing icin aldıklarını goruyorum. biraz yılların paladinleri varsa teknik taktik yazabilirler mi, yoksa paladin artık pve de eskisi kadar saglam healer degilmi de ben kastırıyorum. ( karakter bu=karakter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 zaten benim bildiğim paladin mt healerıdır yani, healing meter için kasma hiç eheh :> tabi aktif olarak holy paladin oynayan arkadaşlar vardır, onlar belki ufak da olsa bi çözüm getirebilirler, ben susayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Valla MT heal dedinmi paladin 1 numara. Dahası iyi healer toplam heal miktarı ile karşılıştırılmaz, dps değilki bu. Sen adama verirsin MT'yi, o mt ayakta ise bitti adam görevini yapmıştır. Yani sırf heal up yükseltecek diye arada raide heal atamaz o adam, yada benim manam fazla fazla yetiyor başkalarınıda heallayacam diyede kasamaz. O mt'ye konsantre olur gerekirse sürekli castingte kalır, interrupt vs gibi işlerle daha iyi healer olur. Yani paladinin mex heal yapanı makbul değilir. 15 dakika süren bir combatta manasını bitirmeden MT-OT tutabileni makbüldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rank3-4 Holylight gidenler var full crit gear'ı ile. Dene istersen artık paladinler ona döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 iyide sonucta bi mt healing icin diyosunuz da hadi mt yi ayakta tuttuk varsayalım, dedigim gibi encounterlar artık direk anti paladin herkes surekli damage yemekte sen raide 2 den fazla paladin aldın mı raid healing bariz patlıyo. sen sus sadece MT healle demekten başka tavsiyeler istiyorum acıkcası, moonclothlu tiplerde coh u bastımı geciyolar insan kahrolyuo ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Raid wipe yemediği, mt/ot ölmemek için binbir şebeklik yapmak zorunda kalmadığı, boss kesilse de 7-8 kişi saçma sapan nedenlerle yatmadığı zaman healerler iyi demektir. Max. heal vs. hiç önemli değil, zaten max. heale ulaşacağım diyen adamların çoğu saçma sapan overheal değerlerine ulaşırlar, bu da mananın gereksiz kullanıldığını gösterir. Paladinsen zaten herkesin dediği gibi mt heallersin büyük ihtimalle o adam yatmasın kimse sana birşey söylemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mendoza said: Rank3-4 Holylight gidenler var full crit gear'ı ile. Dene istersen artık paladinler ona döndü. oyle varsayalım ustumedeki itemlarla rank 3 holy ligt Libram of Absolute Truth la 76 mana 700 civarı normal 1k civarı crit rank 4 holy light Libram of Absolute Truth la 1200 civarı normal 1800 civarı crit heal cıkmakta flash of light rank 7 nagrand bookla 1650-1700 heal unbuffed cıkıyo ve 180 mana aynı verimi saglamak icin rank 5 holy light kullanmam gerekiyo ama mana bu sefer 241 e cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Healmeter a ne bakıon sen saçma bişi o, Healladığın adam ölüyor mu? senin yüzünden wipe yiyor musunuz? hayırsa cevap gayet yeterli iyi bir healersın. Bu eskiden beridir böyle, ben bandaj ata ata olenlerı dırıltıp trazq ata ata feral halimle heal metera giriodum lol. healmeter salak bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 fatal_error said: moonclothlu tiplerde coh u bastımı geciyolar insan kahrolyuo ister istemez Eeee güzel kardeşim, o moonclothlu tiplere ihtiyaç olsun diye raid sürekli damage alıyor. Yoksa alalım 8 tane paladin diğer healer classlar ne bok yerse yesin dimi? 2 tane fazladan pala almıyacaksın işte raide, olay o zaten. 2 tane başka class alacaksın. Bir 25 kişilik raiddeki 4. paladin prot-retri değilse fazladır normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben ne Paladin'ler gordum healmeter kasacagim diye bloomlanmis hedeflere FoL atacagim diye tank oldurten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Wissy said: Ben ne Paladin'ler gordum healmeter kasacagim diye bloomlanmis hedeflere FoL atacagim diye tank oldurten... HAHAHHAAH unutmadin demi wattageyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 paladin oynamadım hiç, pek bir fikrim yok ama bizimkiler swp de lowrank heal atan paladini sığırcık sopasıyla dövüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 en ideal pala healing tank healing ztn verin yanına bi tane ağaç (druid) o hotlasın , siz follayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bi defa paladinle coh priest yada shamani multi target healde karsilastirmak cok sacma. nasil paladin single target da kral ise onlarda multi target da kral. bi cok mh bt encounterinda raid tum raid dmg yiyo. boylece tabiki heal meterda ust siralarda olmari normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Normal değil Paladin yeteri kadar haste ile çok rahat şekilde coh priestlere hatta şamanlara bile kafa tutabilir. Ideal raid setup 2 pala 1 pri 4-5 şaman ki swp yapan bi palanin en düşük 150-200 hastesi olmali 424 haste 2400 healing http://boulderfist-eu.warcrafter.net/Egel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Forte <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Wissy said: Ben ne Paladin'ler gordum healmeter kasacagim diye bloomlanmis hedeflere FoL atacagim diye tank oldurten... Ahahaha nedense aklıma Lady Vashj geldi birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Suark said: Healmeter a ne bakıon sen saçma bişi o, Healladığın adam ölüyor mu? senin yüzünden wipe yiyor musunuz? hayırsa cevap gayet yeterli iyi bir healersın. Bu eskiden beridir böyle, ben bandaj ata ata olenlerı dırıltıp trazq ata ata feral halimle heal metera giriodum lol. healmeter salak bişi budur ... olay tamamen encounter ın healing gereksinimleri ilede alakalı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 o var bide x kişi 500 k heal yaparken y kişi 250k yapınca eh diyorsun slackmi var sanki biraz? *wink to survival druid* :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hah anlatmak istedigim olay tamamen bu abi. priestlerin havasından gecilmiyo of yine mi yardım gectim modunda adamlar. mükemmel healerım eziyorum yav yine diye bizi de slacker gibi gosteriyo adamlar. moral bozan bi oaly tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Öyle artislik yapan prieste kaldırabileceğinden fazla kişiyi verin. Ve o gruptan her ölen için haddinden fazla abartarak, direk raid chatten "sarhoşmusun kardeşim sen, ne biçim healersın, daha sana verilen görevi yapamıyorsun, heal meter'a oynayacam diye grubun yarısı yerde, oynamayacaksan oynama, işini yapacak adam gelsin raide vs vs" gibi düzenli laf sokun. Bir süre sonra o gruptan ölümlerin ciddi azaldığını, adamın heal meterda eskisi gibi ilginç değerlere ulaşamadığını. En önemlisi sürekli diğer healelardan yardımlar isteyip ortak çalışmanın ne anlama geldiğini öğrendiğini göreceksiniz. Bizde vardı öyle artis 1-2 healer (class önemli değil he dönem yapılan raidin tipine göre başkaları öne çıkar zaten) şimdi hiçbir B-Hijalde göremiyorum kendilerini. Çünkü sen sürekli laf soktukça adı çıkıyor adamın. Hele sana cevap vermeye çalışırsa asıl bombayı patlatıyorsun "yazı yazcana görevini yap" vs diye iyice eziyorsun, belki senden nefret ediyor ama guildde heal mater devri kapanıyor. Mesela şuan bizim raidlerde dps bile tutulmuyor. Herşeyi raid bittikten sonra WWS'de görüyorsun. Bazı kişiler aralarında /w atabilir en fazla, ne raid kanalında, ne say'de, ne heal kanalında, ne parti chatten bırakın dps-heal linklemeyi konuşmak bile yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 rakamlar bişi ifade etmezki ... life bloom manyagı bi ersto drood bir najentus fight ında seninle aynı heallamıs gorunebilir ama lifebloom healları targete yazıldıgı icin adam belkiş senin 2 katın heallamıstır. Keza benzer sekilde binding healları priestin yada Shield vs ile ipten alınmıs bir adam da olabilir. yada aggro calmıs bir adama hızlıca BoP atıp durumu kurtarmıs paladin sende olabilirsin, amam DPS icin rakamlar onemli olabilir ama healerlar icin degil, takmayın kafanıza, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 HoT classin attigi her HoT'un ustune FoL, Flash Heal falan gelirse yapacak bir seyi yok tabii. Regrowth Swiftmend falan boyle cirpinip healmeter kasan Druid de gordum de Trash'de en cok heallayana madalya vermiyorlar. Zaten bu gibi raidler SSC/TK seviyesini gecemiyor 2.4 oncesi.[Simdi herkes BT/MH'ci oldu teeehey!] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 eğer başarılı olmak istiyorsanız heal dps metera bakmayacaksınız. eğer boss kesilmişse herkes işini yapmıştır. kesilmemişse hiçkimse işini yapmamıştır. sen kendin bakabilirsin ne olmu ne olmamış diye. onda da recount tavisye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar