Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 farklı yerlerden bir sürü dl açarsın gene kullanırsın eğer download manyağı isen de adamlar bir yandan internetin yarısını yasakladılar gidip görecek yer yoksa altımda bugatti olmuş doğan slx olmuş ne farkedicek ki kapıda bekler anca :) upload hızını ne vericekler o da önemli haberde göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 aynı haberi copy paste olarak habertürk milliyet vs. birsürü haber sitesi yayınlamış.Rezalet ya iğreniyorum bu insanlardan kafam almıyor nasıl böyle bir yazı yazarlar sahtekarlar üçkağıtçılar verdiğim vergiler paralar hepsi haram zıkkım olsun. 1024 mbit kullanıyoruz hat al gönder bilmem ne derken 1024/8 = 128 kb indirmemiz gerekiyor derken 100 kb de kalıyoruz tamam teknolojik nedenler bunlar lafım yok . ama sen koca koca oraya BYTE ve BIT yazmışsın be salak insan evladı bunu nasıl yazarsın hayret bişi 32mbit hattıda gerçek anlamda 1mbit deki gibi %25 daha az kullanabileceğimizi var sayarak gerçek 24mbit olacak. oda 24/8 den saniyede 3 mb ye denk gelir oda 600/3 ile = 200 saniye eder görüyorsunuz adamlar daha ilk duyuruda 10 kat kazığını attı. izlemeye devam. ne kadar haber ilanı form görürsem yazıcam bunları... ayrıca türkiyenin hangi sitesi 32mbit ile dosya indirmeye müsade ediyor. türktelekoma telefon adres değişikliği için girdim geçen 5 ay önce adamlar form ekranını 2 dakikada açabiliyor. adam adımı soyadımı aldıktan sonra başka ekrana geçmek için yine 2 dk bekletiyor. sistem yavaş diyor. bu nasıl bir mühendislik nasıl bir reklam !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Düşünüyorumda çalışan için çok bok bi iş lan bu internet İşten gelion vur kendini diziye filme oyuna seneye çalışmaya başlııcam bilgisayarla ne ara vakit geçiricem merak ediyorum =) Ayrıca fistanın dediği gibi artık HD indiricez blueray lere yazıcaz ama temizinden 3-5 senesi var bu olayın sıradanlaşması için. Hd tv alcan ayrı dert hd oynatıcı ayrı dert üstüne hd yi dvd ye blueray e çekmek daha bi ayrı dert Ayrıca bence çok pahalı.Tarifeler. Kesinliklede bölgelere göre yapıcaklardır bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ne anlamı var ki yurtdışı çıkışları arttırılmadıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 peki bu vdsl farkli bir altyapi yeni kablolar felan mi kullaniyor? sorun zaten altyapi ve cikislar. 100mbit de olsa 1mbit de mmolarda ayni sekilde deli gibi lag oluyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 en azından modemi farklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Fistan said: 350riplenir 13 bölümlük sezonun 1 bölümü 1 dvd'nin dışında kalır =P İnsanlığın en büyük problemlerinden birine parmak basılmış, ADSL VDSL falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o alt yapı ve o hatlarla 16 mbit ve 32 mbit mi ? PO ZU HA HA 4 mbitte 60 k kayıp var hocam ! 16 mbitte dibi delik bidon gibi dolacak desene hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 iyi güzel de çok para be hatlar matlar eski mi olcak bide o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu olay tüm binaya olmuyor mu? 20 daire olsa, 16mbit'i 20ye böl işte o kadar bandwidth olmaz mı bizde? Bu da normalden az değil mi? ben tamamen yanlış mı anladım yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 adı vdsl,ruhu dial-up olur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 böyle haberleri sallamayın bence. kaç tane "ayın 1'inde 1 megabit oluyomuş olum!!" atlattı bu bünye. 1 gbit getiriyorz deseler heyecanlanmam. yüz vermeyin bunlara hem, önce getirsinler sonra duyursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fylonde Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 su borusu örneği de gerçekten çok açıklayıcı olmuş. başka türlü bu olayı çözemezdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 TTNetwork Yurtdışı Mevcut Yurtdışı Bağlantı Toplamı 156,744 hala rapid'i geçemediler.hala türkiyeye pinglerim 250'nin üzerinde.amerikaya bile 100 ms üzeri ping görmüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 olumlu yanından bak biraz,,, 2005 te 30 küsürmüş 2008 sonunda 350 olacakmış. 3 yılda 5 kat artış fena değil?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yurtisi cikisini arttirmadigi surece hicbir seye yaramaz kendi aranizda tr de lan kurmus gibi olursunuz. bosuna para kaybi ayrica nasil 20 naiyede iniyor 600 luk bir flim biri aciklarsa sevinirim ya ben yanlis biliyorum heabi yasa inmiyor 20 saniyede bu meret :) 2 meg de 200 4 meg de 400 8 meg de 800 16 meg de 1600 32 megde 3200 degilmi hesap? 600.000 / 3200 = ? 187.5 / 60 3 dakina kusur peki mumkunmu bu yurtdisi cikisi ile bu hatti yakalamak mumkun degil. Yanlisim varsa duzeltin. Selam:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya ben 100mbit ile 20 saniyede indiremiyorum 600mb şimdi iyi tarafından bakıyorum bakmaya ama,bugun isveçten newyork'a ping attığımda 95 küsür falan görüyorum.İstanbula ping attığımda 250 altında bi rakam göremiyorum.W3 te türk oyunlarına ne girebiliyorum,nede kurduğum oyunlara türkler girebiliyo.2 saniye delay oluyo hayvan gibi. Benimde dediğim bunları yapana kadar şu yurtdışı bilmemne noktalarını kursada çıkışları falan bişekilde yükseltse artık,bu yani.Rapid bile 200gbit olmuş bizim hala 158 gbitte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Önemli olan makyaj adamlar yurtdışı çıkış sayımızı şu kadar arttırdık, xx lira olacak bağlantı dese lan bi git derler onlara ama 32mbit yaptık bağlantıyı 20snde Carmen Electra'ya erişeceksiniz dediler mi böyle her yerde haberleri çıkar insanlar kapış kapış bu pakedi alır vs. Sonuçta kaç kişi şurada 3 sayfa boyunca yazmış insanlar kadar haberdar ki olayların gidişatından, aslından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yani orasıda ayrı bi mevzu,haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 şuan 4mbit kullanıyorum, açıkcası bu hızda bile her zaman maksimum hızda birşeyler indirilemiyor. geceleri gerçekten çoşuyor ancak yeni vdsl ile yurt dışı çıkışlarının kapasitesi artırılmazsa çok kötü olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yine rezillik olacak,her hız artışındaki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 bu fiyatlar ile asla 16mbit e geçmem 4096 fazlası ile yetiyor bana.. ama 16 fena olmazdı. + neden 8mbit yok ? bunu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandiviç Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 dün türksat3A yollandı.büyük ihtimalle bir buçuk ay sonra bu bağlantıda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 4mbit kullanıyorum bu tarifeler cıktıgında benimki düserse dahada sevinirim hic 16 yada 32ye gecmek gibi bir düsüncem olmaz memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 sandiviç said: dün türksat3A yollandı.büyük ihtimalle bir buçuk ay sonra bu bağlantıda gelir. adsl uyduyla mı çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar