-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Nasıl buldunuz diziyi Bence şimdilik idare eder çekimler filan iyi kaliteli ama bazı sahneler olmamış aksiyonu yeterince iyi vurgulayamamışlar İlerledikçe daha iyi olabilir[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 O adam oynuyorsa hiç bişi olmaz o diziden..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 niye bu kadar sabit fikirlisin ? belki özcan deniz içinde öyle diyodun ama asmalı konak ı izliyosundur şu an ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Katılıyorum mandrake.Artık bu mantaliteyi aşmalıyız[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 mahsunun oynaması gibi bi olayı kenara atsam bile hala becerememişler diyesi geliyor insanın çekim kalitesi iyi oyuncular iyi olsa bile bazı şeyler hadi len deyip kanal değiştirtiyor[hline]All of my life seems wasted So much is lost So much disharmony No voice of sympathy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 ilginç sniper zoom kaçış aracını uzağa park etmek iyi kalpli katil oğlu için gebertio (lol) kadının arabasını alırken oturup muhabbete girmek ve daha nicesi ki diziyi izlemedim sadece kısa görüntülerini izledim bundan sonra kaçırmicam çok güldürdü beni[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Daha ilk bölümden yargılamak istemesem de genellikle bu tip dizilerde "adam yaptığı işte çok yeteneklidir ve bırakmak istemektedir" ana konusu içersinde olaylar zincirini anlatır. Yani adam en iyisidir. Burada ise adam suikastçidir ama en salağıdır. Bir suikastçinin yapmaması gereken 20 kural varsa bunun 15 ini ihlal etmiştir. Mahsun Kırmızıgül' e gelince de Kurtlar Vadisinde oynayan çocuğu beğenmeyeler muhakkak izlesin derim. Mahsun sinirleniyor aynı bakıyor, seviniyor aynı bakıyor, üzülüyor aynı bakıyor, kapana kısılıyor aynı bakıyor. Adamın duygularını ayırt etmek mümkün değil. Ceyda Düenci ve Mahsun Kırmızıgül ilk bölümde maalesef berbat bir oyunculuk sergilediler ama ben faturayı onlara değil yönetmene kesiyorum. Bu noktada bu diziyi populist bir taklit olarak nitelendiriyorum umarım değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bence abuk subuk dizi bunlar... ne bileyim deli yürekte öyle mesela ne ders verebilirki insana :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bu ne ders veriyor ?[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Anlamadığım tek bişey var, filmin contrastını arttırınca o film kaliteli çekilmiş film mi oluor? Kıl oldum ya, Asmalı Konak da böyle. Ölümüne canlı renkler, televizyondan turuncu kırmızı vb fışkıracak nerdeyse. İki diziye de aynı nedenle izlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Dizilerin ders vermesi gerekmez ki.. Hatta ders vermeye başladı diye çocuklar duymasın'ı izlemiyorum artık :) Zalim'i hiç seyretmedim ama o tanıtımlardaki sniper zoom benim de garibime gitti[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ders almak istiyosan illa belgesel izle :) siukastçi/mafya dizilerinden ders çıkarmayı beklemiyosun herhalde maksat sana hoş vakit geçirtmesi ayrıca ferdi tayfur filan kendi mi kalkıp dizi yaptı sanki o dönemlerde popülerdi bu tarz türkücülerin filmleri filan e prodüktörde iyi para weriyosa oynar niye oynamasın hem herkes özgür sonuçta beğenmeyen izlemiyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 şu rtük şu televolelere el atmışken şu vurdulu kırdılı abuk subuk dizilerede el atsa.. :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 "Ferdi Tayfur film çevirmesin" gibi bir mantıkla hareket etrmek hiç doğru olmaz. Sonuçta en doğru şey herkesin kendi işini yamasıdır ama kendi işi dışında hiç bir şey yapmamasını gerektirmez. En azından son zamanlardan bir örnek vermek gerekirse eğer Jennifer Lopez dediğiniz mantıkla hareket etseydi şu an hala filmlerde oynuyordu. Şu ana kadar çok da iyi şarkılar söylemiş olmasa da kesinlikle oyunculuğundan kat kat daha iyi bir şarkıcı olduğu kesin. Peki o hangi işi yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 said: Gimli, 19 Mart 2003 22:55 tarihinde demiş ki: Anlamadığım tek bişey var, filmin contrastını arttırınca o film kaliteli çekilmiş film mi oluor? Kıl oldum ya, Asmalı Konak da böyle. Ölümüne canlı renkler, televizyondan turuncu kırmızı vb fışkıracak nerdeyse. İki diziye de aynı nedenle izlemiyorum yanlız o contrast ı mönitörün ayarı gibi arttırmıyo adamlar :) daha kaliteli kameralar/ekipman lazım[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Kamera ve ekipman çok farklı olmuyor. Esas farklılık film makarasında. Çeşitli kalitelerde ve tabii ki fiyatlarda oluşuyor ve o gördüğün renk farklılığını oluşturuyor. Bu kontrastoı arttırmakla değil daha kaliteli film kullanmakla oluyor. Sen kaliteli malzeme kulanılmasına kıl oluyorsan senin bilceğin iş tabii. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 abi onlar kalite falan değil ya Direk turuncu, kırmızı pembe.. Ne kalitesi :) Gözüm ağrıdı izlicem diye Bide bu özcan la mahsun ses sanatçısı değil mi? Neden seslendirme yptırıp karizmatik oluyo şöhretlerini sadece seslerine borçlu olan insanlar?[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 şarkı, türkü başka vurgulayarak konuşabilme başka o yüzden.[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: GeeM, 20 Mart 2003 20:32 tarihinde demiş ki: Bide bu özcan la mahsun ses sanatçısı değil mi? Neden seslendirme yptırıp karizmatik oluyo şöhretlerini sadece seslerine borçlu olan insanlar? Konuşmayı bilmiyolar da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: ghaldszar, 20 Mart 2003 18:27 tarihinde demiş ki: Kamera ve ekipman çok farklı olmuyor. Esas farklılık film makarasında. Çeşitli kalitelerde ve tabii ki fiyatlarda oluşuyor ve o gördüğün renk farklılığını oluşturuyor. Bu kontrastoı arttırmakla değil daha kaliteli film kullanmakla oluyor. Sen kaliteli malzeme kulanılmasına kıl oluyorsan senin bilceğin iş tabii. :) Bilmiyorum ghaldazar, Zalim veya asmalı konak tarzı çekimler kaliteliyse, ben kalitesiz film izlemek istiorum. Benim de gözlerim var! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: -Mandrake-, 16 Mart 2003 19:44 tarihinde demiş ki: niye bu kadar sabit fikirlisin ? belki özcan deniz içinde öyle diyodun ama asmalı konak ı izliyosundur şu an ?[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky İzlemiyorum.. şu an Baba yı izliyorum çok ta beğendim.. [hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 21 Mart 2003 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 sorun izleyip izlememen değil zaten sorun bakış açın kafadan bu adam oynuyosa, adam olmaz bu filmden demek emeğe saygısızlıktır[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Abi saf bir aksiyon dizisinede ağalık olayını karıştırdılar ya,helal olsun...[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Demek istdiğim ne biliyormusun ? Mandrake.. Oyuncu oyununu oynasın.. Şarkıcı şarkısını söylesin.. Misal:Genç Osman değil.. Gidip te Orhan Gencebay hem müzik yapıp hem de müzik çeviriyorsa saçma geliyor bana açıkçası..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 ya filmin adı Zalım mi yoksa zalim mi? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar