sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 slat usta'dan yemek tarifleri devasa fırınları hazırlayın!
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Slat said: Bölünmekle alakası yok.. Hem karşı taraf kim? Karşı taraf bu devletin muhattabı değil.. Tarikatlar, şeyhler şıhlar legal hale getirildi bu ülkede, Türkiye'nin bir realitesiymiş gibi lanse edildi.. Artık bunun sona ermesi gerek.. Zamanında Atatürk sağlam bir temizlik yapmış ama malesef ondan sonra gelenler bunu devam ettirmediği için bu pisliğin başı ezilemedi.. Çözüm ise bunun bahar temizliği mantığından çıkarılıp sürekli hale getirilmesidir.. Dincilerin geldiği pisliğe (toplumun en alt tabakası) geri dönmesi lazım.. Dincilik tekrar underground bir hareket haline getirilmelidir, toplum içinde kendilerini açığa vurmaktan korkmalıdırlarSabunda yapalım mı
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yapma sabun, turban cikar icinden.
Slat Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 elaidi said: Dinciler ne zaman en alt tabaka olmuş? Hayır kökten dinci radikal bağnazların haketmediklerinden değil de ne zaman en altta olmuşlar merak ettim ben. 50den önce dinciler toplumun pisliğiydiler, olması gerektiği gibi... 60-71 arasındaki dönemde ve Refahyol hükümeti dönemini saymazsak 90lar (kısmen de olsa) diyebiliriz
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 RTE umarım 90'ına kadar falan yaşar ölse kahraman ilan edilecek ülkede... umarım yaşar da diyemicem V falan geleceği yok ülkeye... neyse, bok içinde yaşayalım bizim milletimize yakışır.. bir dahaki seçimlerde herkeze yontulmamış odun dağıtsınlar bari..
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ben rte yi seviyorum o olmasa kimle eglenicez allah korusun vakitsiz birsey olursa cok uzulurum elime deathnote gecse kesinlikle adini yazmiyacagim tek siyasetci kendisi
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Burda birçok kişi bu tarz olayları AKP li , dinci dedikleri insanlar tarafından savunulmasını filan bekliyorlar. Bilmem hiç savunan oldumu ama , bunu neden biri savunsun ki. Yani bağriz şekilde olay gayet iğrenç , adi bir olay. Herzaman herkesin kendi özgürlüklerinden bahsediyoruz burda. Din vicdan özgürlüğünden , kimsenin kimseye zorla birşeyi dayatamayacağından bahsediyoruz. Bunları böyle konuşup bu tarz bi olayı nasıl biri savunabilir ki ? Bu tarz olaylarla ilgili fedaykin haber postçusu arkadaşın açtığı her konuda da herzaman savunmak yerine yanlıştır şeklinde şahsımca ben görüşümü söylemişimdir. Ben ona yapılan ayrımcılık iyi bana yapılan kötü demem. Ama burda birçok kişi , benim gibi düşünenlere karşı olan birçok kişi , tam tersi kınancak olayları tam tersine savunmuştur. İronu asıl bundadır. Kınadığınız kişiler sizden daha özgür ve demokratik düşünebiliyorlar. Onda yapmaca yalan dersiniz ya :)
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tamam siz demokratik olarak du$unebilirsiniz kendinizi. Ama sizin sectiklerinize demokratik demek icin, ruh ve sinir hastanesinden 1. lik diplomasi almi$ olmak gerekir. Farkettiginiz gibi sizin gibi dindar insanlarla hiçbir sorunumuz yok. Aranizdan hiçkimse bu olayi "dövenler hakli" diye savunmayacak. Cunku siz az cok elit kaciorsunuz birlikte oy verdiginiz kitleye gore. Ben eminim ki Trabzon veya X $ehrinde egitim seviyesi du$uk herhangi bir yerde boyle olaylar "iyi ki dovmu$ler" diye kar$ilaniyordur. Okulun mudur yardimcisi bile dövülen ogretmene bulacak sucu nerdeyse. Bunun adi konulamaz. O pozisyonda egitimli biri olmasi gerekirken, denyonun biri oturuyor. Neden? "Imam osurursa cemaat sicar"
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Esh bu tarz olaylar ve böyle insanlar herzaman vardı ve gene ilerde de olacak. İnsanların yapısı iktidarlar ile değişmez. Seneler önce de sokakta öpüşen adamı çıkıp kovalayan döven insanlar vardı şimdi de var. Bu iktidardaki insanların hangi fikri savunduğu ile alakalı değil. O yüzden bu tarz her olayı iktidara veya yönetenlere bağlamak demagojidir. Yapay ucuz muhalefet yapmak için kullanılan malzemelerdir. Bunların hiçbir zaman geneli olmadı , yok ve olmayacak zaten. Ama herzaman da var olacaklar. Zamanlada azalacaktır bu tarz insanlar ve olaylar. Bu tarz olaylar sadece basın , medya isteyince haber oluyor. Onlar istemedikçe haber olmuyor. Yani bunun üzerinden bakın aaa neler oluyor demek yönlendirilmelere açıkça bilinçli olarak kapılmak demek. Taraflı medya bu tarz haberleri eleştirilcek bir haber lazım dediği zamanlarda veriyor zaten. Madem bu haberlere bukadar hassas hergün vermesi lazım , her zaman vermesi lazım. Ama hayır nezaman işine gelirse ozaman veriyor. Benim demek istediğim de bu , toplumun böyle aşırı kesimleri herzaman var olacak , yönetenler yüzünden bu insanlar var olup yok olmazlar. Hiç konuşmadığınız ise bu tarz kesimlerin karşılıklı olduklarıdır. İki zıt kesim de mevcut ve onlarla iligli de aynen buna eşdeğer birçok adi olay yaşanıyor. Hepsinin sebebi bu insanların zaten var oldukları.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Bu arada haberin yalan olduğunu iddia eden haberler de bugün çıkmış. alıntı said: Başını Hürriyet, Milliyet ve Vatan gazetelerinin çektiği 'CHP medyası'nın dün yayınladığı haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Trabzon'un Çaykara ilçesinde bir öğretmenin 'okulda türbana izin vermediği' gerekçesiyle bazı kişiler tarafından dövüldüğü şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı. Konu ile ilgili olarak soruşturma başlatan Trabzon Valiliği, dövüldüğü aktarılan öğretmenin ilk ifadesinde "Şahısları tanımıyorum, konuşmadılar. Basındaki haberleri de ailem haber verdi." dediğini açıkladı. Trabzon Valisi Nuri Okutan, inceleme ve soruşturma sona ermeden olayın nedenlerinin türban veya başka bir konu ile ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi. Trabzon Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, 'Türbana izin vermedim, dövdüler' başlıklı haberlerin yer aldığı anımsatıldı. Haberlerde, Çaykara ilçesi Ataköy Sağlık Meslek Lisesi'nde görevli Bekir Himmetoğlu adlı öğretmenin dövüldüğünü ileri sürerek savcılığa başvurduğunun iddia edildiği belirtilen açıklamaya, "Bahse konu okulun bulunduğu Ataköy beldesinde 8 Haziran 2008 tarihinde ismi geçen öğretmene bir darp olayı gerçekleşmiştir. Konu ile ilgili olarak inceleme başlatılmıştır. Darbedilen öğretmenin alınan ilk ifadesinde, 'Şahısları tanımıyorum, konuşmadılar. Konuşsaydılar seslerini nerede duysam tanırdım. Basındaki haberleri halen ben de okumadım. Ailem haber verdi' şeklinde beyanı yer almaktadır. Bu nedenle haberde yer alan, zanlıların 'sen ne karışıyorsun öğrencilerin başörtüsüne diye bana saldırıp vurdu' şeklindeki haber, mağdur öğretmenin ifadesinden de anlaşılacağı gibi doğrulanmamaktadır." denildi. Yaklaşık 4 ay önce Balıkesir'den Çaykara'ya atanan öğretmen Bekir Himmetoğlu'nun başka bir yere tayin olabilmek için bahane uydurduğu ve okul dışında başörtüsü takan öğrencileri 'düşük notla' tehdit ettiği ileri sürüldü. Bir öğrenci velisi de, Himmetoğlu'nun kızına 'eteğinin boyu uzun, annene söyle kısaltsın' dediğini söyledi.kaynak Lütfen şimdi birileri çıkıp aaa kaynağını aldığın gazeteye bak demesin , çünkü yok nerden olacaktı diyeceğim ? haberi yapan gazeteler hepsi aynı guruba ait. Yalan haberini biz yalan haber yaptık diyecek hali yok elbette.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Cumhuriyet öğretmeni ni gördükçe ciddiye alamıyorum konuyu cumhuriyet dediniz, republic dediniz, senato diyor obi wan köksal kısaca 213131 saatir konuşuyoruz hiçkimse Kraliçe Padme dememiş, Naboo da yok mu imam vs öğretmen çatışması, ne huzurlu gezegen ya http://image.comicvine.com/uploads/item/7000/6343/76157-padme-amidala_400.jpg
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Isinize gelmeyen haber oldumu nasil kedi bokunu orter gibi konuyu kapatmaya veya carpitmaya calisiyorsunuz.Beyni yikanmis zavallilarsiniz.Aciyorum size.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 old republic nasil galactic imparatorluga donsutu onuda konusalim
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Soulless said: Isinize gelmeyen haber oldumu nasil kedi bokunu orter gibi konuyu kapatmaya veya carpitmaya calisiyorsunuz.Beyni yikanmis zavallilarsiniz.Aciyorum size. Sen fazla fanatik olmuşsun , git bi elini yüzünü yıka sonra gel.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!!!! http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2494
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sg-1 said: YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!!!! http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2494 Haber benim değil kime yalancı diyorsun sen ?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Hayır zaten kaynak yenişafak sdf
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Horizon said: sg-1 said: YALANCI YALANCI SANA KİMSE İNANMAZ!!!! http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2494 Haber benim değil kime yalancı diyorsun sen ? Ehüehe ben ortaya konuştum, sana ne oluyo?! Yarası olan gocunmuş yavs.
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 forgiver said: star wars olmuş buralar, emperor filan lazım +1
Cooldragon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Horizon said: Esh bu tarz olaylar ve böyle insanlar herzaman vardı ve gene ilerde de olacak. İnsanların yapısı iktidarlar ile değişmez. Seneler önce de sokakta öpüşen adamı çıkıp kovalayan döven insanlar vardı şimdi de var. Bu iktidardaki insanların hangi fikri savunduğu ile alakalı değil. O yüzden bu tarz her olayı iktidara veya yönetenlere bağlamak demagojidir. Yapay ucuz muhalefet yapmak için kullanılan malzemelerdir. Bunların hiçbir zaman geneli olmadı , yok ve olmayacak zaten. Ama herzaman da var olacaklar. Zamanlada azalacaktır bu tarz insanlar ve olaylar. Bu tarz olaylar sadece basın , medya isteyince haber oluyor. Onlar istemedikçe haber olmuyor. Yani bunun üzerinden bakın aaa neler oluyor demek yönlendirilmelere açıkça bilinçli olarak kapılmak demek. Taraflı medya bu tarz haberleri eleştirilcek bir haber lazım dediği zamanlarda veriyor zaten. Madem bu haberlere bukadar hassas hergün vermesi lazım , her zaman vermesi lazım. Ama hayır nezaman işine gelirse ozaman veriyor. Benim demek istediğim de bu , toplumun böyle aşırı kesimleri herzaman var olacak , yönetenler yüzünden bu insanlar var olup yok olmazlar. Hiç konuşmadığınız ise bu tarz kesimlerin karşılıklı olduklarıdır. İki zıt kesim de mevcut ve onlarla iligli de aynen buna eşdeğer birçok adi olay yaşanıyor. Hepsinin sebebi bu insanların zaten var oldukları. Horizon bana bu olayda yada buna benzer olaylarda bir AKPli yöneticinin olaydan rahatsız olduğuna dair basına verdiği bir demeç. Bu konuyla ilgili okul müdürü vekili hakkında soruşturma açılacağı ile ilgili bir demeç (dayak yiyen öğretmenin iddalarından biri okul müdürü vekilinin kendisini tehtit ettiği) yada benzer olaylarda AKP tarafından ceza verilmiş bir kamu görevlisi gösterebilir misin? Eğer gösterimiyorsan bundan AKP'nin bu tarz olaylara tepkisiz kaldığı anlamı çıkmaz mı? Bir hükümet kendi kontrolünde olan kurumlarda yaşanan bu tür olaylar karşısında tepkisiz kalıyorsa bundan ne anlam çıkarmamız gerekiyor?
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Birçokkez haberlerde ve gazetelerde bu tarz olaylarda soruşturma açıldığını gördük. SOruşturma açılmıyor , inceleme yapılmıyor vs. gibi bi durum börmedim ben. SG-1 yaram yok gocunmuyorum , hemen benim mesajımın altına o sözü söylediğin için bunu sordum. Burda hakaret vs. çok gördüğüm için beklerim yani o tarz bir lafı.
Öne çıkan mesajlar