BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 arcane said: Oyun çıktı, UP! tuna saol ya bunu bekliyoduk bizde haber olarka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Eehue beğenmezseniz bana gelmeyin. Ben oynadım, sessizliğimi bozmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 kötüyse hiç zaman kaybetmeyelim abi söylesene =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Masticore said: nasıl oyun güzelmi oynuyan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Abi oyun nasıl söyleyin ya. =) Ek paket mi bu arada bu ? Colonization kendi başına bi külttü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben biraz oynadım. daha karar vermedim. verdim ama söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bune ya bişey deyin beyler ayıp oluyo.Oyun 600 küsür mb standalone olcaklar diyolardı doğrumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Oyun fena degil. Bildigimiz CIV IV iste ama colonization senaryolu gibi. Cogu ozelligi ayni COL, ama askerlere promotion verme, iste baslarken her ulkenin 2 liderinden birisini secme falan yeni ozellik ve guzel olmus bence. Ama Colonization ile cok benzer, meslekler, ticaret yaptigin hammadeler ve islenmis maddelere yenilik yok, yine ayni seyler var. Oyun oynanir, ama CIV IVten sonra biraz basit kaciyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 standalone. ben de tam karar veremedim, biraz daha oynamam lazım. ama arayüz pek hoşuma gitmedi diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Multi player'ı nasıl bu oyunun onu merak ediyorum. Multi oynamaya daha uygun bir oyun diyorlardı basitliği buna yarar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bizde arklarla multi için düşünüyoduk güzel giderdiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Azmo güzel anlatmış. Öncelikle belirtmem lazım ki sağlıklı bir yorum yapabilmem için bir şans daha verip oyun bitirmem lazım zira oyunu sadece yarım saat oynayıp sıkılıp çıktım. Tam bir Civ 4 modu gibi duruyor. Tamam, teknik olarak öyle olması kaçınılmaz ancak gameplayde yeterince atraksiyon, yenilik yok. Grafiklerin yeni olması benim için yeterli değil. Beklentim Civ 4'ü çoook oynamış biri için alternatif sunmasıydı ama yerini doldurması mümkün değil gibi. Belki arada bir açıp oynadığım bir oyun olur, sonuçta bu Colonization. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Of ben fena sardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 kotu degil, bagimlilik yapar tabi, ama cok yenilik yok. CIV IV icin yeni mod gibi dusunun. oyle bisi iste. ama oynayin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hiç colonization oynamadım civ4 çok karışık geldi, civ2 yi geri yükledim civ4ten bayınca. civ2 yi hala oynarım. sever miyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 orjinal colonizationın yerini tutar mı bilemedim. orjinalini severdim bayağı.fazlası olmasa bile eksiği olmasın, colonization 3d olarak oynanır hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yenilik yok aynı oyun grafikleri gelişmiş sadece.Eski colonizationdan daha çok zevk aldım.Pek sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Bugün amazon kargoya vermiş oyunu. Yarın gelir umarım. Heycanla bekliyorum. Haftasonu yapcak şeyim yoktu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben baya sevdim lan, ama ön yargılıydım başından beri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Malesef beyenmedim ben :( . Birkere o altta kocaman menü bayıttı beni. Herşey iç içe karman çorman geldi çözemedim doğrusu ilerde bakarım artık Romance of the Three Kingdoms'a dvm....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 civIII, civ IV derken Colonizationi unutmusum ben, settleri workeri aradim bi sure, yerel kabileleri gorunce hemen yanimda gerildim bir an barbar sanip ((: guzel makyajlanmis; civIVden farkli olarak ticaret, para, san sohret, krala kafa tutmak icin oynanir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 anno gibi oyunlar var mı ya bu colonization beni bayıyor feci halde. anno gibi şeyler varsa bilen söyleyin de oynayalım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Oynayabildim biraz. Eski Colonization'ın yapısında ve oynanışında nerdeyse hiç değişiklik yok. Civ IV motorunun getirdiği ufak tefek güzellikler var ama eski Col'u bozmamış bir hiç bir şekilde. Aslında ben daha fazla yenilik beklerdim. Colonization'ın yenisi değil, aynısının Civ IV motoruna uygulanmışıymış bu. Ama şikayetçi de değilim. Daha geçen sene piksel piksel grafiklerle oynamaya çalıştığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Bildiğin 10 senelik oyun. Çok az değişiklik/yenilik var. E bu haliyle Civ'e kıyasla gayet sığ kalıyor. Tatmin metre [-/--------] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 arcane'nin dediği çıktı ikinci bi pirates faciası oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar