Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civ IV : Colonization

axedice

Öne çıkan mesajlar

Oyun fena degil. Bildigimiz CIV IV iste ama colonization senaryolu gibi. Cogu ozelligi ayni COL, ama askerlere promotion verme, iste baslarken her ulkenin 2 liderinden birisini secme falan yeni ozellik ve guzel olmus bence.

Ama Colonization ile cok benzer, meslekler, ticaret yaptigin hammadeler ve islenmis maddelere yenilik yok, yine ayni seyler var.

Oyun oynanir, ama CIV IVten sonra biraz basit kaciyor acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmo güzel anlatmış.

Öncelikle belirtmem lazım ki sağlıklı bir yorum yapabilmem için bir şans daha verip oyun bitirmem lazım zira oyunu sadece yarım saat oynayıp sıkılıp çıktım.

Tam bir Civ 4 modu gibi duruyor. Tamam, teknik olarak öyle olması kaçınılmaz ancak gameplayde yeterince atraksiyon, yenilik yok. Grafiklerin yeni olması benim için yeterli değil. Beklentim Civ 4'ü çoook oynamış biri için alternatif sunmasıydı ama yerini doldurması mümkün değil gibi. Belki arada bir açıp oynadığım bir oyun olur, sonuçta bu Colonization.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynayabildim biraz. Eski Colonization'ın yapısında ve oynanışında nerdeyse hiç değişiklik yok. Civ IV motorunun getirdiği ufak tefek güzellikler var ama eski Col'u bozmamış bir hiç bir şekilde.

Aslında ben daha fazla yenilik beklerdim. Colonization'ın yenisi değil, aynısının Civ IV motoruna uygulanmışıymış bu. Ama şikayetçi de değilim. Daha geçen sene piksel piksel grafiklerle oynamaya çalıştığımı hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...