Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Benim bi Windows Me En+Tr var. Türkçe yüklemek için, önce İngilizce yüklemek lazım. Ondan sonra Türkçe yüklüyorsunuz. Yükledim gayet rahat çalışıyor. Ama windows'ta TR karakter sıkıntısı çekiyorum. Internet Explorer'da uzun uğraşlar sonucu düzelttim. ICQ'da da, chat dışında instant massageing sırasında sorun yaşamıyorum. Ancak Windows'ta çok zorlanıyorum. Herhalde TR font yok Windows'ta, ondan oluyor diye düşünüyorum. Nolur biri el atsın çok sıkıcı oluyor böyle Windows. Şu an Windows En yüklü herhalde.[hline]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Windows kurulurken Türkçe ayarları seçmezsen türkçe fontlar bozuk çıkar.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 emin ol ki tüm türkçe ayarları yapmıştım. bir de windows tr da her köşe bucak _ ile doluydu ş ı harfleri felan çıkmıyordu. şu an en kurulu olmasının sebebi o[hline]
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Kurulum sirasinda Türkçe seçtiysen sorunsuz olarak türkçe karakter görmen lazım. Ama birde denetim masasından kontrol et regional settings i belki bişiler bozulmuştur.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 yok baba daha önce kurarken herşeyi yaptığımdan eminim. ama öle diyorsan bir daha format atıp yeni baştan kuruyum herşeyi[hline]
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 format attım. custom seçenekle yükledim.. dediğin oldu senin. gayet rahat çalışıyor. saol[hline]
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 WinME microsoft tarihindeki en kötü işletim sistemidir. Mavi ekranlardan ve Not Responding pencerelerden Allah sana sabır versin diyorum.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 +1 ME ye geçtiğimden beri rahat yüzü görmedim aahh eşek kafam paşa paşa XP yüklicektin eşek arcane[hline]For Absent Friends... ooc===ooc===ooc===ooc==c> kings of chaos
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 euehu biri diyor me iyidir xp kötüdür biri diyor xp iyidir me kötüdür muaahahah arada kaldım. elimdeki tek şey şu me di onu yükledim[hline]
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 XP için fazla bir yorumda bulunamam ama Her halükarda Me' den iyidir. Ben açıkcası win2k yı seviyorum ama XP den de memnunum. Ama ME bugune kadar gördüğüm en kötü işletim sistemidir. Bence en kısa zamanda kurtul ondan.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Me'nin en sevdiğim yanı uygun sürücüyü kendisi tarıyor bazı cdlerde neyin ne olduğu belli olmayınca apışıp kalmanı engelliyo. Onun dışında Win98SE me den daha iyi.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Öne çıkan mesajlar