Voys Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Tatildeyim. bodrumdayım. yüzüyorum. hergece içiorum. kızlar barlar abov. çok eğlenıyorum. yaşasın tatil. kıskananlara kapak olsun. nete falan da gırmıyorum çok eglenceli çünkü bura. bi daha gırene kadar siz küfür edin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kufur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Biz adami cs clan macina bekliyoruz o gumbetin les barlarinda les turistlerle fingirdesio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hacı tamam deniz kum güneş sahil bi hayatım yok, isterim ama, neden kıskanayım sdf, gez eğlen gönlünce bizim için de iç s*ç biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Emekli yeri orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oha crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 SKeLeToN said: Emekli yeri orası. ıyyy yaslı ınsanlar boolle ıgrenc :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 "O Kadın" inşallah komşun olurda , hergün "Fazla mayoneziniz var mı bizde kalmamısta.." der !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 O yüzden mi tam gezilecek saatte Paticik'e mesaj atıyorsun be adam, gitsene lan o hatunların yanına sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Bodrum sahilleri diye Esenyurt sahilleri gidip kandırıyor bizi varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Spidee said: O yüzden mi tam gezilecek saatte Paticik'e mesaj atıyorsun be adam, gitsene lan o hatunların yanına sdf. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bende yatcam simdi yarın erken kalkmam lazım ne güzel lan millet gezio ben mutlu oldum peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 /söv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Çok kıskandım lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 voys olm kimse vermiyo numarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet nete girmiyorsun, bu konuyu da duvara yazdın, biz de yoldan geçerken okuyoruz lol. Ha bu arada resim yok, double fail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 arada cafeden giriyo biliyorum ben ama cafe çok uzakta gidilmez oraya yani niye gittin olm oraya uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ss or it didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bende silivriye gidiyom hava mı atıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Skeleton one shot yapti... Saygıyla eğiliyorum önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Orası Bodrum değil . Yanlıslıkla olusmus coğrafi bi bölge. 3 yanlış bi doğruyu götürüyosa orası -20 net falan yapar. Kimse kıskanmasın üzülmesin. aşsdkasşdslakşd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Voys said: Tatildeyim. bodrumdayım. yüzüyorum. hergece içiorum. kızlar barlar abov. çok eğlenıyorum. yaşasın tatil. kıskananlara kapak olsun. nete falan da gırmıyorum çok eglenceli çünkü bura. bi daha gırene kadar siz küfür edin bana Tatilin hayırlı olsun. Apartmanın bodrum katları karanlıktır, fener alsaydın keşke. Yüzüyorsan su borularında bi delik felan vardır baktırıver. Kızlar barlar kafiyeli bir kelime evet. ama senin apartmanın bodrum katında yüzmenle ne alaka! Nete giremezsin zati leptop bozulur o suda. eğer girdiysen leptopla yenisi alana kadar bekleriz artık. neyse şambrel filan alda yorulunca üstüne çık bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 oda bişimi bende 22sinden soona karatasa gidiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar