Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 acıktım bişeyler söyleyeyim diyordum ki, böyle bişey gördüm, 6 hamburger kola patates falan wtf oldum, fiyatı da 11 ytl mi ne. gidip bilmemne menü büyük seçime aynı parayı verip patatese boğulmaktansa bunu alayım diyordum da, ne veriyolar menüde ?
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 4 hamburger 2 çizburger. kola, pattes. Burger ekmekleri cok daha güsel ama 6packin.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kfc xtreme menüyü çıkardığından beri böyle olaylar yaygınlaştı valla d: bi de sanırım burger kingin "herkez whooper yiyior diğer hamburgerleri kimse yemiyor" gibi bir derdi var heh
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şey tabi öyle vupır kadar değil, mini hamburger. araştırdım biraz, biri ketçap biri peynir biri bacon+peynir (öğğğ) olmak üzere 2 dizi 3 hamburgerden oluşuyormuş. pizzaya rekabet olsun diye böyle düşünmüşler falan fıstık. yorgun olmasam evden çıkıp alcam hemen 4 dk mesafede de, eve serviste orası burası dağılmış bir şeykilde gelmesin ?
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yok be o Mcdonalds ın derdi. Herkes Big King yio die reklam bile yaptı adamlar. Burgerda alternatif daha bol.
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 burgerda daha güzel hamburgerler var. normalde tavuklu burger sevmem ama crispy chicken mesela çogüzel.
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 iyiyimiş yaw 6 hamburger ama hiçbirisi kfc extreme menu gibi olamaz yok böle bi lezzet
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Big King XXL+Büyük Seçim+16'li Soğan Halkasına boğulmayı her zaman tercih ederim asdfsd ayıyım
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 rezil bişey çıktı zaten, almam bir daha.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hakkaten 6 pack ne alaka diye girdik 6 hamburger çıktı
N-c Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 DarKRideR said: Big King XXL+Büyük Seçim+16'li Soğan Halkasına boğulmayı her zaman tercih ederim asdfsd ayıyım
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 six pack cidden güzel big king xxxL daha iyi ama six pack böyle nasıl desem çerez gibi yersin:D
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 whooperları big macleri ben sevmiyorum gidip üc,dört tane hamburger alıyordum bugün yerken gördüm almadım ama cok hos olmus.
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 vayanasını. en iyimiş. tavuk burger menu artı 2 hamburger alacağıma bundan alırım o zaman. iyiymiş bi de bunu denemedim ama kfcnin extreme menusu döver gibi geliyo
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 almayın etmeyin :( telefon bozuk olmasa resim çekip koyacaktım boyutlarını göstermek için. hacmen yaklaşık bir whopper ediyor hepsini toplasanız. lezzet olarak da vasat. gözünüz doyabilir belki de, ne bileyim hamburgerimi paylaşabilsem keşke arkadaş/sevdicek/vs ile gibi bir hayaliniz yoksa whopper veya 2x düz hamburger alın, daha iyi.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Klasik burgerler dışında senelerdir adam gibi yeni bir burger yapamadılar. Burger King de McDonalds da ayrı başarısızlık örneği. 10 senedir hamburger/cheeseburger/whopper/big mac yiyoruz.
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben bi 6 pack bilirim, efes kutu bira 6'lı. ha işte o akdar.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 canım efes kutu 6 lı yanınada elma dilim patates çekti. Maçta iyi giderdide yarın elektrik faturasını ödemem lazım.Yoksa ödemesemmi? Faturanın gelmesine dertlenip içsem mi ?
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben bugün yedim. Tırt. Her hamburger 2 lokma.
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oha ben baya doymustum. Çokta leziz gelmisti. Belkide cok actım.
Öne çıkan mesajlar