Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burger king 6 pack menü ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acıktım bişeyler söyleyeyim diyordum ki, böyle bişey gördüm, 6 hamburger kola patates falan wtf oldum, fiyatı da 11 ytl mi ne.

gidip bilmemne menü büyük seçime aynı parayı verip patatese boğulmaktansa bunu alayım diyordum da, ne veriyolar menüde ?
Mesaj tarihi:
kfc xtreme menüyü çıkardığından beri böyle olaylar yaygınlaştı valla d: bi de sanırım burger kingin "herkez whooper yiyior diğer hamburgerleri kimse yemiyor" gibi bir derdi var heh
Mesaj tarihi:
şey tabi öyle vupır kadar değil, mini hamburger.

araştırdım biraz, biri ketçap biri peynir biri bacon+peynir (öğğğ) olmak üzere 2 dizi 3 hamburgerden oluşuyormuş. pizzaya rekabet olsun diye böyle düşünmüşler falan fıstık.

yorgun olmasam evden çıkıp alcam hemen 4 dk mesafede de, eve serviste orası burası dağılmış bir şeykilde gelmesin ?
Mesaj tarihi:
vayanasını. en iyimiş. tavuk burger menu artı 2 hamburger alacağıma bundan alırım o zaman. iyiymiş

bi de bunu denemedim ama kfcnin extreme menusu döver gibi geliyo
Mesaj tarihi:
almayın etmeyin :(

telefon bozuk olmasa resim çekip koyacaktım boyutlarını göstermek için.

hacmen yaklaşık bir whopper ediyor hepsini toplasanız.
lezzet olarak da vasat.

gözünüz doyabilir belki de, ne bileyim hamburgerimi paylaşabilsem keşke arkadaş/sevdicek/vs ile gibi bir hayaliniz yoksa whopper veya 2x düz hamburger alın, daha iyi.
Mesaj tarihi:
Klasik burgerler dışında senelerdir adam gibi yeni bir burger yapamadılar. Burger King de McDonalds da ayrı başarısızlık örneği. 10 senedir hamburger/cheeseburger/whopper/big mac yiyoruz.
  • Yeni Oluştur...