Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 acıktım bişeyler söyleyeyim diyordum ki, böyle bişey gördüm, 6 hamburger kola patates falan wtf oldum, fiyatı da 11 ytl mi ne. gidip bilmemne menü büyük seçime aynı parayı verip patatese boğulmaktansa bunu alayım diyordum da, ne veriyolar menüde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 6 hamburger mi? Şaka herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 4 hamburger 2 çizburger. kola, pattes. Burger ekmekleri cok daha güsel ama 6packin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 kfc xtreme menüyü çıkardığından beri böyle olaylar yaygınlaştı valla d: bi de sanırım burger kingin "herkez whooper yiyior diğer hamburgerleri kimse yemiyor" gibi bir derdi var heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 şey tabi öyle vupır kadar değil, mini hamburger. araştırdım biraz, biri ketçap biri peynir biri bacon+peynir (öğğğ) olmak üzere 2 dizi 3 hamburgerden oluşuyormuş. pizzaya rekabet olsun diye böyle düşünmüşler falan fıstık. yorgun olmasam evden çıkıp alcam hemen 4 dk mesafede de, eve serviste orası burası dağılmış bir şeykilde gelmesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yok be o Mcdonalds ın derdi. Herkes Big King yio die reklam bile yaptı adamlar. Burgerda alternatif daha bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 burgerda daha güzel hamburgerler var. normalde tavuklu burger sevmem ama crispy chicken mesela çogüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 iyiyimiş yaw 6 hamburger ama hiçbirisi kfc extreme menu gibi olamaz yok böle bi lezzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Big King XXL+Büyük Seçim+16'li Soğan Halkasına boğulmayı her zaman tercih ederim asdfsd ayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 6 pack fena ironi olmuş hgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 rezil bişey çıktı zaten, almam bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hakkaten 6 pack ne alaka diye girdik 6 hamburger çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 DarKRideR said: Big King XXL+Büyük Seçim+16'li Soğan Halkasına boğulmayı her zaman tercih ederim asdfsd ayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 six pack cidden güzel big king xxxL daha iyi ama six pack böyle nasıl desem çerez gibi yersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 whooperları big macleri ben sevmiyorum gidip üc,dört tane hamburger alıyordum bugün yerken gördüm almadım ama cok hos olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 vayanasını. en iyimiş. tavuk burger menu artı 2 hamburger alacağıma bundan alırım o zaman. iyiymiş bi de bunu denemedim ama kfcnin extreme menusu döver gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 almayın etmeyin :( telefon bozuk olmasa resim çekip koyacaktım boyutlarını göstermek için. hacmen yaklaşık bir whopper ediyor hepsini toplasanız. lezzet olarak da vasat. gözünüz doyabilir belki de, ne bileyim hamburgerimi paylaşabilsem keşke arkadaş/sevdicek/vs ile gibi bir hayaliniz yoksa whopper veya 2x düz hamburger alın, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Klasik burgerler dışında senelerdir adam gibi yeni bir burger yapamadılar. Burger King de McDonalds da ayrı başarısızlık örneği. 10 senedir hamburger/cheeseburger/whopper/big mac yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben bi 6 pack bilirim, efes kutu bira 6'lı. ha işte o akdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 canım efes kutu 6 lı yanınada elma dilim patates çekti. Maçta iyi giderdide yarın elektrik faturasını ödemem lazım.Yoksa ödemesemmi? Faturanın gelmesine dertlenip içsem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ben bugün yedim. Tırt. Her hamburger 2 lokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Oha ben baya doymustum. Çokta leziz gelmisti. Belkide cok actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 6 lı whopper yapsınlar 10 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Patiye beleş olsun BK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 uf acıkmışım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar