Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 klasik uotr i$te. konu leblebiyle ba$liyor biti$i kuruyemi$cinin ateist olmasi.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Aponun yeğeni thy de hostesti, şimdi Uzak doğu genel müdürü. Rütbe almış arkadaş çok başarılı maşallah.
Apis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: Tamam siz kendinize güvenmeye devam edin , yanlız burda istediğiniz kadar bana laf koyup kuul olabilirsiniz ama ; sınırlı fıtratınıza karşı çıkamazsınız alaluna said: okey thx pls diyeceğime fıtrat derim, göktürkçe konuşcak halimiz yok eheh okey thx pls demem ama kuul diyebilirim... eheh...
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 vallayi ordaki ironiyi göremiyen sen , sana laf anlatmaya kasmıycak olanda ben , yine eski günlere dönüyoruz eyvah :)
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 nerden nerelere ya bak.forum razien'i bile değiştirip,düzeltebilmiş.Enazından artık daha medeni tartışabiliyo sanki.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ahah çok teşekkür ederim medeniyetle aranızda tanıştım
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil. eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 newdonis allaha emanet,selametle.Konuşmalarıyla adamı dinden soğutuyo resmen.İnsanın ateist olası geliyo. razien hadi neyse,"herkesin günahı kendi boynuna" vari konusmaları ile daha medenice ve avrupai bi havası var.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Frank elbisesi kravat giren AKP'liler gibi diyorsun yani. Muhafazakar ama medeni, Avrupalu...
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: ahah çok teşekkür ederim medeniyetle aranızda tanıştım Medeniyetle online ortamda tanışmak... Yazık... Adamlar sadece dinlerini değil; hayatlarını da yaşayamıyorlar ülkede... Bi dakka bi yanlış var ?
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Oley razien dönmüş! Sonunda biz de hidayete erebilicez allahın izniyle!
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 nezaman gittiki,ben hep hissediyodum zaten,bu adam hemen hergün aramızda biyerlerde,yörünge dışını bukadar çok gezip gören başka biri olabileceğini sanmıyorum,kadrolaşma dediğin böyle bişey olsa gerek işte.
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ombakkombak said: Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil. eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım
sir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 şarkısı vardı bunun, aaa laaa luna alaluuna neyse onun da hesabı sorulur bi gün
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: ombakkombak said: Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil. eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım Bugün dünyayı yönetenler müslümanda değil ? Hepimiz hıristiyan mı olalım. Kendinle çelişiyon ha aman dikkat...
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Sen ne diyon hacı ya fransız kaldın olaya
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Adam kendi dünyasından bahsetmiş.Ayrıca YALANCISIN! HEpiniz yanacaksınız ulen hesabınız sorulacak diyenlere bayılıyorum.Sanki öbür tarafta sen soracan hesabı:D
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 yok soran benim kankam oluyorda o kulağıma çıtlattı , müthiş bir parti hazırlamışlar sizin için
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 cidden bi bağlantın filan varsa bana da ayarla bişeyler.
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Alkollü parti deilse katılmam bak .
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım FAYTONIS hey gidi hey
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ayıp ettin elimde yeni huriler var kriptonlu
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 alaluna said: Sen ne diyon hacı ya fransız kaldın olaya Yok şunu diyorum alaluna said: ombakkombak said: Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil. eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım Bu arkadaşlar müslümanda değilde... Hem hacı macı falan günaha giriyon bak ayıp...
alaluna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 SenariouS said: alaluna said: Sen ne diyon hacı ya fransız kaldın olaya Yok şunu diyorum alaluna said: ombakkombak said: Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil. eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım Bu arkadaşlar müslümanda değilde... Hem hacı macı falan günaha giriyon bak ayıp...Ha illeği ciddi cevap kastırıcaksın bana , açıkliyim anlıyan anladıya neyse, olay senin robotlaşmış kafandaki gibi müslüman-kafir meselesi değil.Bu kainatın tesadüfen kendi kendine yaratıldığını düşünüp herşeyi şuursuz bir tesadüfe vermek.Ya da şuursuzluktan şuur çıkmadığını anlayıp bir güç olduğunu kabul etmek.He kabul ediyorsan başarılı olursuz çünkü bu dünyanın dinamikleri sandığından çok farklı başarılı olan bütün insanlar güçlerini bir yerden alırlar , mütevazilik yapıp sadece kendine güvendiklerini söyleyenler içinde geçerlidir bu. Biz buna çekim yasası diyoruz
Öne çıkan mesajlar