Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadrolaşmanın bu kadarı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alaluna said:
Tamam siz kendinize güvenmeye devam edin , yanlız burda istediğiniz kadar bana laf koyup kuul olabilirsiniz ama ; sınırlı fıtratınıza karşı çıkamazsınız

alaluna said:
okey thx pls diyeceğime fıtrat derim, göktürkçe konuşcak halimiz yok eheh

okey thx pls demem ama kuul diyebilirim... eheh...
Mesaj tarihi:
Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil.

eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.
Mesaj tarihi:
newdonis allaha emanet,selametle.Konuşmalarıyla adamı dinden soğutuyo resmen.İnsanın ateist olası geliyo.
razien hadi neyse,"herkesin günahı kendi boynuna" vari konusmaları ile daha medenice ve avrupai bi havası var.
Mesaj tarihi:
alaluna said:
ahah çok teşekkür ederim medeniyetle aranızda tanıştım

Medeniyetle online ortamda tanışmak... Yazık...
Adamlar sadece dinlerini değil; hayatlarını da yaşayamıyorlar ülkede... Bi dakka bi yanlış var ?
Mesaj tarihi:
nezaman gittiki,ben hep hissediyodum zaten,bu adam hemen hergün aramızda biyerlerde,yörünge dışını bukadar çok gezip gören başka biri olabileceğini sanmıyorum,kadrolaşma dediğin böyle bişey olsa gerek işte.
Mesaj tarihi:
ombakkombak said:
Ula Razien gene mi geldin? Özlemiştim ben bunu. Öbür newdonis çok huysuz razi gibi değil.

eK: o manevi dayanaklar senin olsun canım sağol. 25 yaşına geldim daha ne manevi dayanağa ihtiyacım oldu, ne umutsuzluğa kapıldım.
bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım
Mesaj tarihi:
alaluna said:
ombakkombak said:

bu,şu,o - biz , siz , onlar , görücez bakalım büyük konuşmayın bugün dünyayı yönetenler ateist değil ve hiçbir zamanda ateist olmayacak .Kendine güvenen bir insan en muhtaç yaratıktır.Soluduğun hava , yediğin meyva ve bilimium ihtiyaçların kendi kendine karşılanıyor zannediyorsunuz , iyi alışmışsınız hazıra bir gün çok güzel hesap sorulucak canım

Bugün dünyayı yönetenler müslümanda değil ?
Hepimiz hıristiyan mı olalım. Kendinle çelişiyon ha aman dikkat...
Mesaj tarihi:
alaluna said:

FAYTONIS hey gidi hey
Mesaj tarihi:
alaluna said:
Sen ne diyon hacı ya fransız kaldın olaya

Yok şunu diyorum

alaluna said:
ombakkombak said:

Bu arkadaşlar müslümanda değilde...
Hem hacı macı falan günaha giriyon bak ayıp...
Mesaj tarihi:
SenariouS said:
alaluna said:
Sen ne diyon hacı ya fransız kaldın olaya

Yok şunu diyorum

alaluna said:
ombakkombak said:

Bu arkadaşlar müslümanda değilde...
Hem hacı macı falan günaha giriyon bak ayıp...
Ha illeği ciddi cevap kastırıcaksın bana , açıkliyim anlıyan anladıya neyse, olay senin robotlaşmış kafandaki gibi müslüman-kafir meselesi değil.Bu kainatın tesadüfen kendi kendine yaratıldığını düşünüp herşeyi şuursuz bir tesadüfe vermek.Ya da şuursuzluktan şuur çıkmadığını anlayıp bir güç olduğunu kabul etmek.He kabul ediyorsan başarılı olursuz çünkü bu dünyanın dinamikleri sandığından çok farklı başarılı olan bütün insanlar güçlerini bir yerden alırlar , mütevazilik yapıp sadece kendine güvendiklerini söyleyenler içinde geçerlidir bu. Biz buna çekim yasası diyoruz
  • Yeni Oluştur...