nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 @Baluu: Sabri hamitten hızlı ve daha rahat dönüyor. Hamitbugün dönemediğinden saç baş yoldurdu ki Volkan olmasa 4e 1 bıraktığı pzoisyonla gol yediriyordu bi de.. Sabri olmalı sağ bekte, sağ kanatta Kazım yada Hamit, sol kanatta Arda. Soyunma odasında Tuncay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 selçuk manav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 keşke gökhan olsaydı kadroda ahh ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hoydonk da iyice Türk olmuş. :) Adama soruyolar isviçrede 3 tane Türk oyuncu var bu dezavantaj olur mu diye. Gelen cevap: "Bizde de 11 tane Türk var." :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abi ben sabriden valla korkuyorum, nasıl edudan korkuyorsam sabriden de korkuyorum. Edu nasıl patlıyacak bombaysa, nasıl her an kalesine gol atabilirse. Sabri de öyle her an patlayacak bomba gibi, adam en aptal pozisyonlarda göstere göstere faul yapıyor, ceza sahasi içi mi dişi mi bakmıyor, o herif oynarsa penaltı yaptırır aha buraya yazıyorum. Sağ bek oynarsa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Alcadras said: hoydonk da iyice Türk olmuş. :) Adama soruyolar isviçrede 3 tane Türk oyuncu var bu dezavantaj olur mu diye. Gelen cevap: "Bizde de 11 tane Türk var." :) ahgaha.. hoijdonk ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Heh,hep keşke olsaydı dediğim adamlar tam da o noktaya uyacak adamlar, Serdar Kurtuluş işte,keşke olsaydı ki sakat olmasaydı %80 şu kadroya girerdi bence, Mehmet Topuz'da hazırlık maçlarından bazılarında sağ geride oynamıştı ve bayağı da iyi iş çıkarmıştı. Gökhan Gönül benim gözümde her zaman Serdar'ın yedeği konumundadır onu da söylemek isterim :) Ha bu değildir Gökhan kötü adamdır,hayır değildir bence Türkiye'de o mevkide hakkıyla oynayan sayılı adamlardan, İbrahim Toraman alınsaydı mesela takıma onu bile sağa koyabilirdik ki BJK'de bir süre oynamıştı orada hatırladığım kadarıyla, Şuna bakın,kafadan şuan İsviçre'ye gelebilecek 3 adam varken,kadromuzda oraya kim geçer diye düşünüyoruz.Fatih Terim'e sevgilerimi yolluyorum. Ayrıca bir Türk ölmüş kalp krizinden,(arda katil oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oha ölmüş mü :S izlemesinler kalbi olanlar yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hangi sitede okudun o kalp krizi haberini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 atv canlı yayında bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben de gidiyodum az kaldı. ayağım da koltuğun altına girdi zaten. sakatlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 balon haberde ve mantar yayıncılıkta ATV 1 numara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 aıhduSHUIHIUI erman ya fsdfsd azdı adam yine zuauhsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 kebabı alacaksın zeytinyağı koyacaksın o bıçağı arkaya attıracaksın hocaaaaemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 şişi soktuk çevirdik domates falan filan çekiyo erman. :P kafası güzel çıkıyo bu adam abi yada altta açmışlar jack'i sevgili şansalla içiyolar ufaktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Beraberlik nedir ya, penaltılarda bizde volkan varda adamlarda da cech var yaw.. Bence ideal kadro; Volkan Sabri Emre(güngör) Servet Hakan Aurelio Mehmet Hamit Arda Semih Nihat olmalı diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sıralama yapamasamda orta sahayı anlamışınızdır... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 macın ozeti: wet and bloody kurucesme arenada izledim ben, buyuk ihtimal cek macında da orda olucam, cok guzeldi hersey. helal olsun arda, defol git tuncay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 lol ahah. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 devran diye defans vardı. o alınsın kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 güzelmiş ben de yaziyim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: Rewendor said: Sabriyi soktum çünkü Hamit sağ bek oynayamıyo, adam batırıyo işte sağ bekte, tüm yeteneği de heba oluyo. Başka da adam yok orada oynayacak. O yüzden soktum. Arda zaten göbekte oynamaz, olsa olsa forvet arkası AM oynar, onu da oraya koyarsan zaten tek ön liberode delik deşik ederler bizi. O yüzden o taktik yalan olur. Kazım her halukarda çıkıcak, bir MC ya da DM girecek Ben sabriye güvenmiyorum valla, güvensem çok mantıklı konusuyorsun.. Arda'ya gelince de, arda ortahasaha cizgisinin ilerisinde her noktada oynar bence, tek forvet koymamak halinde tabii :D Ha ama bi Gökhan Gönül olsa elinde, yazdığın kadroda, sabriyi çıkar Gökhan Gönülü koy, o takım allahnıa kadar gider, Lafım olmaz. Ama sabri ofansif meyilli bir adam ve geri dönemiyor, hata yapıyor, faullü oynuyor ve komik faullerle oynuyor. Güvenmiyorum o adama. Ben dfe keyfimden koymadım zaten Sabriyi zorunluluktan koydum, yoksa güvendiğim yok benim de pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 akıllı ol sendeross!! çünkü semih genççç :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar