Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Volkan süper iş çıkardı Semihle kazımı önceden alıcaktı Hamit gereksiz ötesi Hakanın son anda yaptığı gundilik yüzünden bi gol daha yiyorduk. Ama sonuç? ŞUUUUT GOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Fakat hamitle tuncay sıçtı savurdu. onların yerine daha kontrollü biri olsa fark daha yüksek olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o golde arda kadar kaziminda cok büyük katkısı var tuncay ve hamit bugun kötüydüler birde güzel oynasalardı yada maça tuncay yerine kazim ile başlasaydı bukadar heyecan yapmadan rahat alırdık maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Attığımız goller, eydiğimiz goller eşit. Ne olacak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yav said: Rewendor said: Kimdi Arda'ya laf eden şimdi çıksın ortaya :)fistan LOL :D İspiyoncuuu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Liderle olan maça bakılıyo diye biliyorum ben. Çekler 1 gol attığı için beraberlikte onlar çıkıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tuncay ne ayak ya.günler oncesinden ardanın bu maçın kahramanı olcagını biliodum nazar değmesin die sölemedim :) keşke mevlüt oynasaydı :D valla tam gaz bi maçtı.ilk yarı yagmur olmasa daha güzel olurdu nese çekleri yenemeyiz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 _ILuVaTaR_ said: hamitide beğenmedim ben olmadı oraya o çok boş kalıyo orası top kaybedip duruyo hamit sağ bek değilki. orta saha oyuncusu. harcanıyor orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Arda pek iş yapamamış gibi gözükebilir gol'e kadar ama resmen sürekli sağdan gittik, zaten en son tuncayda orda sağa atsaydı arda yerine öh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 rubrubbakidibakbak said: İsviçreli kızları teselli şart!!!! im up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 alakasız olcak ama bizim evin cevresinde minik caplı bi ordu barınıomus haberim yoktu, roketatar bekliorm su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hamit oturmadi oraya harbiden. ya gene soyluyorum gercekten aurelio gibi top cıkaran 1 kısı daha olsa su milli takımımızda neler yapcaz neler of nihatta yoktu hic semih gene gorevini yaptı bizizmkilerin kanatta saklayamadıgı topları ceza sahasında sakladı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ene harbi lan.. herşey eşit çeklerle. berabere kalırsak nolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yendik ya o yeter bırakın abaküs hesabını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Semih'i oyuna soktun, 2.yarı biraz topladın fatih. hadi nese bugün için afediyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nuwanda said: alakasız olcak ama bizim evin cevresinde minik caplı bi ordu barınıomus haberim yoktu, roketatar bekliorm su anda aynen.. doktor korkuorum teksasa mı düştüm nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 yalnız yağmur durmasaydı yalan ederlerdi bizi,onu da görmezden gelmeyelim :) Lan o değilde kuponda yatmadı,yarın Avusturya yenerse ayıptır söylemesi ufak bir servetim olacakta sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 HA HA. Yendik. :) :)-D Formanın hakkını verene de çabalayıp veremeyene de helal olsun, veremeyeni oynatana olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Gacırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 selçuk dereli daha iyi yönetirdi yalnız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 nihatın ortaları iyiydi gerçide onun dışında bişey yapamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Semih ile ilgili yazanlara güzel bir ders oldu attığı gol. Beleşçi değil mi ? galip geleceğimizi beklemiyordum. ilk yarı kötüydük. ikinci yarının belli kesimlerinde iyiydik. golü atanın kazanacağı bir maçtı. şans yanımızdaydı ve kazandık. çeklerle puanlarımız ve attığımız/yediğimiz gol aynı. berabere kalırsak ne olacak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eğer 3-1 alsaydık bu maçı berabere kaldığımızda bir şansımız olcaktı. Diğer maçta ya yencez yada yenicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 VOLKAN, SEMİH ve ARDA paraladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Burax said: DeBuffAndHeal said: DeBuffAndHeal said: Çek cumhuriyeti ile berabere kalırsak ne olacak Avarajlar eşit? önce puan sonra averaj sonra ikili averaj sonra en çok gol atan sonra da fairplay[kim daha az kart gördüyse o çıkıo] en çok gol atan kısımdan emin değilim de o kart olayını bugün tv de duydum birazdan yazar netteki gazeteler tüm ihtimalleri bir de hala eşitlik bozulmazsa, kanımca kura çekilio yazı tura fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 çeklerle puanlarımız ve attığımız/yediğimiz gol aynı. berabere kalırsak ne olacak bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar