MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 lucretia85 said: Şimdi ikinci yarı Terim meşhur taktik değişikliğini yapar Sabri'yi ortaya alır tümer yerine alır sabriyi free role de estirir portekiz maçında olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 espnde kadin sunucu bile dedi turkiye yerde pas atiyo yemez artik o diye, su kadin kadar calismiyo adamlarin kafasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 @aquila: Onlar fizik gücü yüksek, savaşan teknikten yoksun bir takım. Biz teknik bir takımız, teknik oyuncular gelemez böyle şartlara. Şaşkınlık da olmuştur bizimkilerde şimdi. Normal bence böyle olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ulan tam umutlandım ilk 10 dakka, biraz umut vadettik onda da ne biçim yağmur başladı. şansa bak ya allahım.. yağmurlu havada bizim teknik oyuncular bişi yapamadı haliyle, fizik gücü daha yüksek olan takım çıktı attı etkilenmeden. ikinci yarı yağmur yağmazsa darmadağın ederiz inşallah. bi de fatih terim bişi daha öğrendi, maçtan önce hava durumuna bakmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sg-1 said: İyi yüzen kazansın. En iyi yüzen türk : KAZIM diorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yağmur çok büyük şanssızlık oldu. Takım bu havada oynayacak türden bir yapıya sahip değil, sudan çıkmış balığa döndük. İngiltereden yağmura alışık olması gereken Tuncay dışında şu sahada oynayacak pek oyuncumuz yok, Tuncay da zaten geziyo sadece. Zemin ağırlaşınca teknik olarak üstünlüğümüz de yalan oldu. Arda Gökdeniz ve Nihat gibi adam geçmede etkili adamlarımız bu özelliklerini kullanamayacak hale geldiler. Yanımızda adam gibi yağmur kramponu varsa iyi, yoksa patlar maç. Şu koşullarda yerden top gitmediği aşikar. Havadan kısa paslarla oynayarak kanatlardan bindirme yapıp havadan ortalara geçmemiz ve uzaktan şut denememiz gerekecek. Kanat ortaları bu havada en güzel hücum gücü. Tipik ingiliz futbolu yani. Dizilişimiz de buna uygun olsa da maalesef bu kafa ortalarına vuracak bir santraforumuz yok sahada. Terim'e küfürleri tekrar iletelim. Saha ıslanana kadarki kuru bölümde Arda'nın yaptıkları sanırım bu takımın her maçında tartışmasız ilk 11 oynaması gerektiğini göstermiştir hala yeteneğini tartışanlara. Tümer çok etkisiz, hiçbir şey yapamıyor onun değişmesi şart. Yerine hiç değilse Ayhan falan gibi çok pres yapıp ileri geri oynayan bir adam girmeli. Sabri'nin Volkan'ın ya da Kazım'ın girmesi etkisiz olur bu maçta, çünkü hızlı sprinter oyunculara göre değil saha. Koştum mu düşüyosun, sen düşmesen de top yapışıyo arkada gelmiyo. Havadan paslarla, santraforsuz forvetimize kanat ortalarıyla ve uzaktan şutlarla şans bulacaz ya da işte zeminde adamların hata yapmasını beklicez ki pek bekleme lüksümüz de yok. Çok ümitli değilim ben ama 1-0 çok da kötü bir skor değil. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ilk 20 dakika gayet iyi oynadık. hava bozulmasıydı bence skor tam tersi olabilirdi. yediğimiz golde maalesef çok basit. gökdenizin çıkması lazım, kazımın girmesi lazım. gökdeniz iyi adam ama bu zeminde top oynayamaz, oynayamıyor zaten. daha yanındaki adama pası veremiyor. hamit defansta çok hata yapıyor. hamitin yeri orta sahanın sağı veya ortası orası değil. sabri bile daha iyi oynardı. çok adam kaçırıyor arkaya. ayrıca aurelio pek fazla görünmedi bu maçta. sarı kartda gördü. ikinci yarı kendine dikkat eder umarım. volkan barnettanın frikiğini çok iyi çıkardı ama yediğimiz golde hatalıydı bence. servet yine iyi. zemine göre oynuyor hiç riske girmiyor. emre hala geri pas falan yapıyor. servet gibi bir tane daha olsa rahatlayacağız defansta ama yok. en çok ardayı beğendim ilk yarı itibariyle. özellikle zemin bok gibi olana kadar döktürdü. kaçırdığı golde şanssızlıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Yağmur galiba sadece bizimkilerin bastığı yere yağıyor. Ulan herifler hayvan gibi oynuyor, deli pas yapıyor o sahada. Bizim şoparlar habire düşüyor. Servet'e ne demeli? Azıcık futbol zekan varsa geri pas atmazsın. Görüyosun işte sahanın halini o pozisyonda geri pas mı verilir? Bilmiyorum ama bizimkiler düştükçe kahroluyorum. Kanser oldum şu yarıda. Tamam yağmur kötü oldu ama karşı tarafa bak bize bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hala emre asık ne alaka bunu dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 tamam işte yağmur yağdı çim acayip su çeker devam etmezse yağmur maç bize döner rahat olalım.. onun dışında tuncay haketen çok leş gene yaa adamın ben ne yaptığını bize ne katacağını iki maçtır anlamadım, kötü oynadığından değil, yani bizim böle bir pozisyonumuz varmı tuncaylık takımda oda ayrı konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Topun yerde yuvarlanmadığı havada futbol oynamanın manasını göremiyorum. Ne oynayana ne de izleyene zevk veriyor. Ralli değil ki bu. Oldu olacak topu yağlayıp oynasınlar madem saçma sapan şartlarda oynayabilmek de önemli, belki o zaman bizim avantajımıza olur lol. Onların kaplumbağa stili bizimse hakkıyla futbol oynamamız yağmurda GG olacağımız manasına geliyor. Yağmur olmasa rahat yeneriz ancak yağmur iki taraf için de yağıyor ve şekil 1a onlar yağmurda daha iyi oynuyorlar. Malum adamın kendi coğrafyası ve hava şartları. Dönüp dolaşıp eğitim şart kalıbına geliyoruz. Kaleciye geri pasın suya takıldığı pozisyonu kasede çekip yurdun dört bir yanındaki alt yapı takımlarına yollamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 hakan lazım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ya abi adamların defansı bırakmıyor biliyorum bunu ama yapacak başka şey yok,gitmiyordu top gitmiyor.Şişir topu,onlarda aynısını yapıyor zaten, Gerçi şişirecen de kim alacak topu? Nihat desen yine kayıp defansın arkasında, Duran toplar bizi kurtarır bu gidişle,yoksa sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ne kadar uzun adam varsa alsın, eğer ikinci yarı böyle devam ederse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bide golden önce direkten dönen topumuz var onu atsak maç tam bizim istediğimiz gibi gidecek hızlı kısa adamlar geniş alanda sarı saçlı isviçre kızlarını kovalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 o stadın ustu kapanıyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: sg-1 said: İyi yüzen kazansın. En iyi yüzen türk : KAZIM diorm. Tutturdunuz bir kazım gidiyorsunuz. Adam bir maç iyi, hatta iyi de değil sadece göreceli iyi oynadı diye idol oldu. Tecrübesiz, kendi takımında bile oynamayan teknik açıdan eksik bir oyuncu Kazım. Zaten ilk maçta gördük eksiklerini tecrübe olarak, pas vermede, orta açmada heyecandan ya da tecrübesizlikten çok top kaybı yaptı. Adamın tek etkili özelliği hızı, ama hızı da bu sahada işe yaramaz, koşsan düşersin, düşmesen de topu koşturamazsın. Behrami'den gördük işte hızlı adamın etkisizliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rew yapma, şu sahada ilk yarı en iyi oynayabilecek futbolcu Kazımdı türklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Alcadras said: Yağmur galiba sadece bizimkilerin bastığı yere yağıyor. Ulan herifler hayvan gibi oynuyor, deli pas yapıyor o sahada. Bizim şoparlar habire düşüyor. Servet'e ne demeli? Azıcık futbol zekan varsa geri pas atmazsın. Görüyosun işte sahanın halini o pozisyonda geri pas mı verilir? Bilmiyorum ama bizimkiler düştükçe kahroluyorum. Kanser oldum şu yarıda. Tamam yağmur kötü oldu ama karşı tarafa bak bize bak. Adamlar havadan oynuyor. Ayrıca bizimkilerin kramponu çimlik güneşlik krampon. Görmedin mi adamların ayak tabanını 10 santim çivi vardı hepsinde, bizimkiler lastik ayakkabıyla çıkmış nerdeyse sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Adam fizik olarak çok güçlü. Artı hızlı, onu da geçtim yağmurlu havada top oynamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Baluu said: Rew yapma, şu sahada ilk yarı en iyi oynayabilecek futbolcu Kazımdı türklerde. Adam hızını kullanamicak farkındaysan. Bak İsviçre'de Behrami var, süper hızlı oyuncu kaç defa tehlike yaratacaktı bize, sırf saha yüzünden top gerisinde kaldı top süremedi de atağı kesildi. Aynısı olacak Kazım'a da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Curse of Hakan Şükür anasını satiyim, alaydın adamı son turnuvasınıda oynasaydı, evinde yağmur duasına mı çıktı ne yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 1 kaleci, 4 defans, 6 ortasaha oyuncusuyla cikinca sahaya boyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Rewendor said: Alcadras said: Yağmur galiba sadece bizimkilerin bastığı yere yağıyor. Ulan herifler hayvan gibi oynuyor, deli pas yapıyor o sahada. Bizim şoparlar habire düşüyor. Servet'e ne demeli? Azıcık futbol zekan varsa geri pas atmazsın. Görüyosun işte sahanın halini o pozisyonda geri pas mı verilir? Bilmiyorum ama bizimkiler düştükçe kahroluyorum. Kanser oldum şu yarıda. Tamam yağmur kötü oldu ama karşı tarafa bak bize bak. Adamlar havadan oynuyor. Ayrıca bizimkilerin kramponu çimlik güneşlik krampon. Görmedin mi adamların ayak tabanını 10 santim çivi vardı hepsinde, bizimkiler lastik ayakkabıyla çıkmış nerdeyse sahaya. Doğru diyosun. Ben sinirden saçmalamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Ben halen ne kadar çok fenerli o kadar rahat galibiyet diorm :D şaka bi yana, kazım fizik olarak da çok güçlü bir futbolcu bu sahada ezilmez merak etme, söker alır topu götürür sürükler ortalar artık kim vurursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar