Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008: İsviçre - Türkiye

Buyse

Öne çıkan mesajlar

bu tümer ne halta yarıyo arkadaş sahada. kadroya girdi diye sövüyoduk terime adam ilk 11 de çıkardı. ne top çalar ne koşar ne ileri pas atabiliyor.

emre aşık desen ilk goldede 2. %100 hakan yakının kaçırdığı pozisyondada onun suçu.hangi akla hizmet emre güngörü oynatmazsın ya da ibrahim toromanı aday kadroya bile çağırmazsın.

şu an oynayan kadroda ümit karan oynamaz mı arkadaş?hiç mi izlemedin bu sene türkiye ligini?

arkadaş grup maçlarını anladık bişeyler deniyosun her maç değişik kadro tmm iyi güzelde ulan avrupa şampiyonasına geldik grup maçları oynanıyor hala her maç ilk onbirin 5 oyuncusu değişiyor, diziliş değişiyor. anasını satıyım şampiyona biticek senin kafanda takım , taktik oluşmamış.
elenelim bir an öncede defol git nereye gidiyosan umarım bi daha da dönmezsin türkiyeye 20 sene.
Sosyal ağlarda paylaş

grup maçlarında rezalet oynadık şansımızla çıktık, hazırlık maçlarında ümit vermedik, şampiyonada kötü oynadık, kötüyüz.

yağmur filan bahane arkadaş, gol atan atıyor. keşke katılmasaydık en azından rezil olmazdık.

umarım dediklerim terse döner de yani, gruptan çıkarsan almanya filan çıkar kötü şeyler olur.

yani cidden bu kadar kötü oyuncu seçimleri olmaz. diğer oyuncuların kariyerleri ile oynadı resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Tuncay niye oynar,yani anlamıyorum cidden niye? Gerçi iyi başlamıştı maça umarım ikinci yarı bir işe yarar.

Tümer... Başka şey demiyorum.

Gökdeniz'in de fiziği yetmiyor,Kazım girse iyi olur.

Ve kimse mi akıl edemiyor topu şişirmeyi,tamam adamlar uzun fakat ona göre oyna.Ya kendi yarı sahamızda yerden pas veriyorsun,ulan saha olmuş gölet nereye veriyorsun pası ? Top ayağından çıktıktan 1 metre sonra duruyor hala yerden kasıyorlar... Kaç boşa şişirsinler topu.

İddaa'da yine duygusal davrandım iki kuponda da TR'ye verdim,umarım maç sonunda keşke vermeseydim demem.
Sosyal ağlarda paylaş

havadan oyansan adamlar gibi şişirsen defansları bırakmıyorki, yoksa bu takımın norveççten bir farkı yok biz bunlarla normal şşartlarda on kere maç yapsak 8 ini kazanırım, artık arkadaşta sölemiş bizim adamlar ayakta duramıyorlar böle iş mi olur hava yağabilirdi bilmiyorlarmıymış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...