Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bi de işin kötü yanı emo olayının nerden geldiinden bi haberler, müzikal olarak da alakaları yok. şebnem ferah hayko cepkin takılıolar tam varoş emolar türkiyedekiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 dinlenmesini zor buluyorlarmış ondan şebnem ferah falan dinliyorlarmış. bence süper ahahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 erkek adam dertlenip icine kapanip aglamaz alkole adar kendini duygusal erkek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ah nerde o eski arebeskciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bir şuna bak bir de şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 kuzenim var şu an 7. sınıfa gidiyor. bu senenin başında tokio hotel dinlemeye başlamıştı. kız 3 ay içinde resmen evrim geçirdi. kalem kutusu dahil her eşyasının üstünde tokio hotel yazıyo resmen bi pataklayasaım geliyor onu görünce. hele odasında birebir gerçek boyutunda yapılmış şu geyimsi solistlerinin posteri var. onu öyle bi asmışki , kapıyı açınca ilk gördüğün şey o oluyor.ilk gördüğümde kalp krizi geçiriyordum. damardan metal enjekte etmeden düzelmiyecek biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Zaten Tokio Hotel'in genel hayran kitlesi 7. sınıf. Çok cool ve farklı olduklarını sanıyorlar onu dinleyince bence sdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: "Ben bir emo'yum. Emo duygusaldır, hep ağlayandır. Ben de hep ağlarım. Çünkü sorunlar olur. Cibali Lisesi'nde okuyorum. Tarzımı yansıtmak için saçlarımı böyle tarıyorum. Punk var, gotik var, rock var... Emo'lar da kendini farklı kılmak için böyle yapıyor." ROHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 loop oldu lan emoların problemleri: genel problemler. okul, gençlik problemleri, ergen depresyonu falan filan. diğer insanların problemleri: üstte yazılanların tümü +emolar öyleyse; diğer insanların problemleri>emoların problemleri biz daha problemliyiz nıahahaha emolar çatlasın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Penthesilea said: http://img.sabah.com.tr/2008/06/08/pz/im/C63F5CFC5305D3478FE588BBr.jpg "Ben bir emo'yum. Emo duygusaldır, hep ağlayandır. Ben de hep ağlarım. Çünkü sorunlar olur. Cibali Lisesi'nde okuyorum. Tarzımı yansıtmak için saçlarımı böyle tarıyorum. Punk var, gotik var, rock var... Emo'lar da kendini farklı kılmak için böyle yapıyor." AZUDSHSADHASHASDA Resimdeki erkek yanlız kız demişsinizde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Espri yapmaya çalışmıştın di mi?? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Çünkü sorunlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahgahauhau çünkü sorunlar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 + What happened to your eye Petja? - Sith happened my lord . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Biz zaten insanlar sorunsuz yaşıyoruz masallardaki gibi. işte anca tek tük sorunlar oluyo. arada pamık prenses bizi öpüyo unutuyoruz sorunlarımızıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar