Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Biliyorum daha var oyunun çıkmasına, ama yaz ortasına doğru open beta başlayacak ve okuduğum kadarıyla bir çok guild şimdiden kurulmuş open beta için. Diyorum ki, 6 7 kişilik bir ekip oluşturalım open betada oyunu tüketip release edildiğinde hızlıca bir guild kuralım. Sanmıyorum yazın oyun oynicak kadar asosyal 6 7 kişi çıkacağını ama şansımı deniyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Signed. Asosyalin kralıyım tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 işten dolayı her akşam 19-01 arası yaz kış farketmez oyunda olurum :) tatilde bile laptop ile oynarım hehe bu oyun yüzünden oyun oynamıyorum kendimi dinlenmeye aldım :) open betada oyunu iyi düzeyde öğrenmek gerek çıkınca tıkır tıkır ilerliyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bariz ben de varım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben yazın oynayacağımı sanmıyorum, yaz okulum var zaten ondan sonra gezer tozarım da, gezip tozmazsam varım tabi. Gült lideri ben olcam ama bu sefer plsplsplspls, kukla niyetine. Başkası yönetsin ben title istiyorum sadece tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 o/ varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 olur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Preorder keylerinizi alın da open beta başlayınca akalım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu sene öss'den kurtulcağım için bolca gezerim diye düşünsem de çok fazla kesinti olmaz ben de katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Keyleri aldıkta, site açık değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bnde varim.Sabirsizlikla wari bekliyorum ama yaz ortasi degilde sonbahara dogru cikmicakmi war? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bugün yabancı bir sitede okudum temmuzda falan open beta olmayacak diye acayip moralim bozuldu inşallah öyle birşey olmaz sinirden key'i yerim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 acilirsa open beta neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu kadar dest çi delikanlı var mıydı ya burda, şaaşırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de varım da seneye çıkacak gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ehehe, ben destruction olduguna dikkat etmemisim yalnız =), gerci farketmez order veya destruction, zaten pek bilmem warhammer lore'u, chaos dısında her army icin, bi career buldum oynayabilecegim eheh... chaos da ne kadar itici bi army'mis ya, evil falan karizmadır dedim de, hic sevemedim eheh... yalnız yaza open beta yalan olucak di mi =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Niye olsun abi kodlar var elimizde kapı gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ehehe yok acmazlar, release'le beraber open beta'yı da ertelerler mi falan diye =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hangi site hatırlasam link vericem almanların sitesi sanırım haziran sonu, temmuz başı olacak open beta olmayacak falan yazmıştı adamlar erteleme gelicek dediler. Çok bozuldum inş yoktur öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de varım key de hazır ve nazır bi şekilde beklior (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Open beta şöyle olmayacak, Diğer mmolardaki gibi elini sallayanın girebileceği bir beta olmayacak.(şimdilik öyle görünüyor) Yani elimizdeki kodlarla oynayabileceğimiz betanın olmama gibi bir durumu yok rahat olun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bende Varım WoW daki gibi velet dolu olmassa... açarız Ventrilo fln deli gibi kasarız işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yazın benide... Görüşürüz open betada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Beraber kasma derken hep beraber quest yapmaktan bahsetmiyorum bu arada. 1 grup(baya adam çıktı ama 2 bile olabilir) toplayıp public quest ve rvr yapmaktan bahsediyorum. Şu anda en hızlı level atlama yolu rvr görünüyor. Ama oyun çıkınca nasıl olur bilemem tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar