Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Biliyorum daha var oyunun çıkmasına, ama yaz ortasına doğru open beta başlayacak ve okuduğum kadarıyla bir çok guild şimdiden kurulmuş open beta için. Diyorum ki, 6 7 kişilik bir ekip oluşturalım open betada oyunu tüketip release edildiğinde hızlıca bir guild kuralım. Sanmıyorum yazın oyun oynicak kadar asosyal 6 7 kişi çıkacağını ama şansımı deniyeyim dedim.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 işten dolayı her akşam 19-01 arası yaz kış farketmez oyunda olurum :) tatilde bile laptop ile oynarım hehe bu oyun yüzünden oyun oynamıyorum kendimi dinlenmeye aldım :) open betada oyunu iyi düzeyde öğrenmek gerek çıkınca tıkır tıkır ilerliyelim.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ben yazın oynayacağımı sanmıyorum, yaz okulum var zaten ondan sonra gezer tozarım da, gezip tozmazsam varım tabi. Gült lideri ben olcam ama bu sefer plsplsplspls, kukla niyetine. Başkası yönetsin ben title istiyorum sadece tşk.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Preorder keylerinizi alın da open beta başlayınca akalım hemen :)
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu sene öss'den kurtulcağım için bolca gezerim diye düşünsem de çok fazla kesinti olmaz ben de katılırım.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Keyleri aldıkta, site açık değil :p
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bnde varim.Sabirsizlikla wari bekliyorum ama yaz ortasi degilde sonbahara dogru cikmicakmi war?
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bugün yabancı bir sitede okudum temmuzda falan open beta olmayacak diye acayip moralim bozuldu inşallah öyle birşey olmaz sinirden key'i yerim valla.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu kadar dest çi delikanlı var mıydı ya burda, şaaşırdım :P
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de varım da seneye çıkacak gibi sanki
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ehehe, ben destruction olduguna dikkat etmemisim yalnız =), gerci farketmez order veya destruction, zaten pek bilmem warhammer lore'u, chaos dısında her army icin, bi career buldum oynayabilecegim eheh... chaos da ne kadar itici bi army'mis ya, evil falan karizmadır dedim de, hic sevemedim eheh... yalnız yaza open beta yalan olucak di mi =) ?
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Niye olsun abi kodlar var elimizde kapı gibi :)
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ehehe yok acmazlar, release'le beraber open beta'yı da ertelerler mi falan diye =) ?
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hangi site hatırlasam link vericem almanların sitesi sanırım haziran sonu, temmuz başı olacak open beta olmayacak falan yazmıştı adamlar erteleme gelicek dediler. Çok bozuldum inş yoktur öyle birşey.
ghazi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ben de varım key de hazır ve nazır bi şekilde beklior (:D
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Open beta şöyle olmayacak, Diğer mmolardaki gibi elini sallayanın girebileceği bir beta olmayacak.(şimdilik öyle görünüyor) Yani elimizdeki kodlarla oynayabileceğimiz betanın olmama gibi bir durumu yok rahat olun :)
Resh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bende Varım WoW daki gibi velet dolu olmassa... açarız Ventrilo fln deli gibi kasarız işte...
Apis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Yazın benide... Görüşürüz open betada...
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Beraber kasma derken hep beraber quest yapmaktan bahsetmiyorum bu arada. 1 grup(baya adam çıktı ama 2 bile olabilir) toplayıp public quest ve rvr yapmaktan bahsediyorum. Şu anda en hızlı level atlama yolu rvr görünüyor. Ama oyun çıkınca nasıl olur bilemem tabii.
Öne çıkan mesajlar