nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Kapalı oynar bence iki takım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evoriaph Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 İtalya'ya şöyle 4 5 tane döşeme yapılsa turnuvanın seyri güzel olacak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abidal hakkaten atamamış hiç, wikiden baktım da 0 gol bütün kariyeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Berabere kalsınlar. İtalya ve Hollanda kolkola çıksın. Fransa 4. olsun hatta X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 knoxville said: abidal hakkaten atamamış hiç, wikiden baktım da 0 gol bütün kariyeri spiker çok sever bu pozisyonları diyip duruyodu önceden sdflshgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dıca ya bak adam terli terli giriyor sanki başka maçtyan gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 0-0 bitti ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aha günün ilk maçını bildim predictor'da xD türkiye maçını gaza gelip tr diye değiştirmeseydim liderliğe oynicaktım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bu maçın böyle bitmesi grupta demekki herkez romanyada supriz bişey bekliyor fransa resmen açık vermemek için orta sagda tutundu resmen bi daha böyle maç izlemeyiz işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Şu ana kadarki en sıkıcı maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 helal olsun romenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 iğrenç bi maçtı. turkcell super lig hiç bitmesin bile dersin, öyle bi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Alcadras said: Şu ana kadarki en sıkıcı maç oldu. kesinlikle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Romanlar hem maçın içine etti hem bizim kuponun. Sizin alacağınız 1 puanı bilmemne edeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 romanya lider cıkar dedim ilk puanlarını aldılar dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 romanlar bişey yapmadı fransızlar da aynı futbolu oynadılar nası fransızlar topu kaptıgında 6 deafans varsa romenlerde fransızlar da aynısını yaptılar 2 takımda beraberliğe razı çıkmışlar olursa bi gole razıydılar olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Romanya, 2004'deki Yunanistanın futbolunu copy/paste yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yorumcuda söyledi yaa yunanistan bir çok şeyi değiştirdi şampiyon olarak dedi jatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 lig tv de yorumcu bile yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Xo said: Romanya, 2004'deki Yunanistanın futbolunu copy/paste yapmış. fransa'da romanya'dan c/p ledi iki dk da uehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 (bkz): bu grup çok kupon yatırır (bkz): entelden teknik direktör olmaz (bkz): benzema+ribery+vs. bütün zidane velihatları = zidane/4 (bkz): ne olursa olsun güvendiğim dağlara kar yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Doğru düzgün şut yoktu lan koca maç boyunca. Romanyanın her tarafı sürpriz olsa ne yazar, fransa döküldü, şut çekemediler kaleye. Ki uğur meleke de söyledi, her topu sektiriyodu defansta tamasla radoi. Sanki 3. maçı oynuyorlarmış da beraberlik ikisine de gruptan çıkmaya yetiyormuş gibi oynadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tellos nihai yorumu yapmış, hepsine %100 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Ribery gayet iyi oynadı abi. Ama diğerlerinde iş yok. İyi oldu hem pis sömürgeciler. Milli takım olcak güya neresi milli? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 nileppezdel said: Ribery gayet iyi oynadı abi. Ama diğerlerinde iş yok. İyi oldu hem pis sömürgeciler. Milli takım olcak güya neresi milli? :D gomisin tipi bende olacak, en az bin kere milli olmuştum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar