Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturyamı polanyamı ? almanyamı hırvatlarmı ? hadi hadi söyleyin ne olcak bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 yalnız bişey dikkatimi çekti. turnuvada 4 kırmızı beyaz ülke var ve hepsini ilk iki gruba tıkmışlar gibi duruyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 avusturya-polonya maçı bence çok zevkli geçecek. ikisi de kazanmak zorunda ve ilk maçlarda futbolları fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Almanya sağlam yazar ve garantiler gibi geliyor bana, ilk maç için ise Polonya diye düşünüyorum, fakat riskli bir tercih gibi gelmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 iddaa dan para alamıcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bak şimdi sen almanyaya nası bastırcak işte bu idi yaa istediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 kim attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 orta kafa gol oynuyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hırvatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ses gitti dademin spikerin auhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 youtube'da bir video var ya: bir tek dileğim var diyemiyor adam detone oluo :F onun gibi oldu spiker, hırvatlar 2 tane çok net gol kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hırvatlar 1. çıkar alm-portekiz birbirini yer biz de hırvatları yenip yarı final oynarmışız güzel olmaz mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çekler ne olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Lahm asist yapsın Ballack bi gol atsın 1-1 olsun, sonra Lahm bir gol atsın 2-1 almanya öne geçsin. Hırvatlar petric'i oyuna alsın skoru dengelemek için, Petric 2 gol atsın 3-2 hırvatistan alsın. Böylece hem fantazi futbolda deli kazanırım hem de gruptan çıkarsak hırvatistanı çekeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 almanya'da geçen maçın beğenilen ismi fritz sıçışlarda :P solda jansen de gayet kötü bi maç çıkartıyor. ikinci yarıda gomez'de ısrar etmemeli bence. hırvatistan takım olarak çok iyi. kaç kez presle taça atmaya zorladı almanya defansını. ama modric efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 adam topu yedi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 wada fak 2-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 fizban said: klose asist yaptı, podolski attı. sevinmedi adam. bizde düşünüyorum, hakan yakın asist yapıp, eren derdiyok gol atsa, allah bilir isviçreden portekize kadar koşar sevinçten. kimse alıntıladı mı bilmiyorum baya iyi bi tahmin olmuş bu hırvatlar ciddi ciddi lider olcak yalnız çeyrek finalde alm-por baya ii olcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 40 yılın başı iddaa oynıyım dedim ondada almanlar yuzunden kaybediyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 gary lineker ownz. "futbol, 22 kişinin kişinin 90 dakika boyunca mücadele ettiği ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur" yine tutarsa.. rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 böyle kartmı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 sinan engin modrice mi laf ediyodu izledim modrici beğenmedim, delgoda 5 tane modric eder diye? rofl umarım izlemiştir bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gruptan çıkabilirsek muhtemelen Hırvatistan ile çeyrek finali oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hadi hayırlısı hırvatlarda çıktı portakızlerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu modric nerde oynuo nedir ne diildir baya iimiş adam hakem çok net attı schweinsteiger'i (böle yazılıo heral) takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar