Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 2008 [B Grubu]


Xo

Öne çıkan mesajlar

GRUP B FİKSTÜR VE SONUÇLAR

1. Maçlar - 8 Haziran
Saat: 19.00 Avusturya - Hırvatistan
Saat: 21.45 Almanya - Polonya


2. Maçlar - 12 Haziran
Saat: 19.00 Hırvatistan - Almanya
Saat: 21.45 Avusturya - Polonya


3. Maçlar - 16 Haziran
Saat: 21.45 Polonya - Hırvatistan
Saat: 21.45 Avusturya - Almanya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almanya'nın gruptan çıkacağı, Avusturya'nın sonuncu olacağı hemen hemen kesin gibi..

Hırvatlar'da genç yetenekleri ile çok konuşuluyorlar.. Elemelerde de iyi top oynayıp, gruptan lider çıkmışlardı..

Almanya'nın yanında %90 Hırvatistan çıkar zaten..

Açıkçası maçların zevksiz geçeceği, turnuvanın en leş grubu olarak görüyorum bu grubu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hırvatlar gerçekten çok şansı kura çekti , Polonya çoğu katıldığı kupaya eleme gruplarını domine ederek geliyor ama grupta tombala çekiyor.Bu senede Protekiz ve Sırpların grubundan lider geldiler ama Smolarek dışında böyle büyük organizasyonlarda takımı toparlayabilecek isimleri yok,2012'de evlerindeki turnuvaya odaklı olurlar ve onun provası olur büyük ihtimal bu.

Almanya bana göre turnuvanın en güçlü takımı olsa da Hırvatlara karşı ,hırvatların kısa tarihi boyunca şanslarının döndüğü bir takım Almanya...Çoğu yıldızı da Hamburg, Dortmund gibi takımlarda oynayan Hırvatlar,Alman oyuncuları bilen tipler.

Avusturya'yı salla.

Hırvatlar bu grubu lider kapatıp,bizim gruptan gelecek 2.yi de rahat eler ve en az yarı final oynayarak güzel iş yapar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avusturyaya helal olsun, gerçekten beklentılerın uzerınde oynuyorlar bana göre. o şansız ve salak penaltı olmasa maçı domine bile edebilirlerdi. hırvatlarda iyi oynuyor. şu ana kadarki en zevkli maç. 2 takımıda tebrik eder, başarılarının devamını dilerim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Plaselerimden biriydi bu turnuva için Hırvatlar , ama ilk maç ev sahibinden alınacak 1-0 iyi skordur anlayışı oldu biraz, daha iyi oynarlardı golü bu kadar erken bulmasalar.Ayrıca bu takımın forvet ikilisi Eduardo Silva ve Klasnic'tir elemelerde oynayan.Fakat Silva'nın bacağının kırılması ve Klasnic'in formsuzluğu Olic'e şans doğurdu.
Olic de o kadar meziyetli bir adam değil,hücum hattı olarak Türkiye'ye benzer sorunları var ama çok diri bir orta sahayla kapatacaklar o açıkları.

Bu arada Avusturya bizden kat kat iyi oynuyora katılmıyorum ,biz Portekiz gibi top bencili bir takıma karşı oynadık ve duran topları savunamamız dışında güzel savunma yaptık,özellikle kanatlarda...Ama işte pozisyona girmeyince gol atılmıyor genelde futbolda böyle alıyorsun 2 tane golü içeri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Avusturya'yı salla.


hıhı..

bence biz bizim takımı sallayalım.avusturya dedigin ulkenin kendi vatandasları imza topladı turnuvaya katılmayalım diye.ama helal olsun zehir ettiler macı hırvatistana.macı tekrar izlerken hırvat defansının suratına dkkatli bakın 2. yarıda ozellikle.evet turkiye milli takımından kat kat iyi oynadılar.ben avusturya diyordum turnuvann en kotu takımı icin bu soylenenler yuzunden.simdi polonya macını izleyecegiz eger polonyada atak yaparsa demekki turnuvanın en kotu takımı biziz..normalde buna karsıymdır.her zaman insanlar "onlar awrupalı bizden iidir avrupa lılar soyle boyle herkes bizden iidir" gibi konustuklarında siddetle karsı cıkarım buna.fakat bu sefer FATİH TERİM = EPIC FAIL.

ayrıca lanet olsun umit korkmazı gormeyen goremeyen bulmayan bulamayan galatasaray fenerbahce besiktas genclerbirlii we bilimum turk futbol adamına.oynadıkları takım hırvatistan boru deil.umitin karsısındaki adamda corluka idi.. helal olsun onada..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...