Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Arkadaşlar 300.000 YTL niz olsa yada biraz daha fazlası (500.000 mesela) hangi iş iyi para getirir size göre. Tabi 1-2 kural var; 1- Az masraf Az sermaye ile büyük iş olacak . (Az sermaye derken anlatmak istediğim 1 YTL lik ürün üreteceksin mesela ama 3-4 YTL ye satabileceksin.) 2- Bana ver ben katlarım gibi fikirler tartışmasız reddedilir. :P Düzeltme yapalım yeni fikirlere göre :) 500.000 YTL ayda 6.250 YTL getiriyor. (Net) Gayrimenkul kirası 1.500-2.500 YTL olabilir bu paraya alınacak yere göre. Bende 500.000 YTL var demiyorum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bankaya yatırır faizini yerim, ne iş kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 10 metre kara bi yerde aklıma ne geliyorsa onu satıcagım bi dükkat işte adınıda bit pazarı koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 intarnet cafe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bitti be artık int cafecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 iş kurmam ev alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lokanta. garanti paradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: Bankaya yatırır faizini yerim, ne iş kurucam. ve diğer seçeneğimiz gayrimenkul. en mantıklıları bunlar, risk çok az, getiri de ortalama. he tabii ben bi ürün yaparım parayı katlarım dersen ticarete de gir, ama ticaret hüsranla da sonuçlanabiliyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 O para çok. Hayır kurumuna bağışla, sonra naptım lan ben de, intahar et. fdsasdf Valla ben olsam ev alıp kiraya vermek, bankaya yatırıp faizini almak gibi şeyler düşünürdüm iş kurmaktansa daha temiz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 500.000 ytl ile oncelikle cok luks olmayan semtlerden 2 tane ev alırdım 100 er bin ytllik 750 ye kiraya verirdim geriye kaldı 300 bin 100 bin e güzel bi araba alırdım.sonuçta iş kurucaksın biraz zengin durmalısın. kendime ortak olacak bir dostumuda danışırım.ortaya 100 er bin atıp güzel bir işletme açarım.geri kalan 100 bin de bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 karagöz yoksa bu kadar paranmı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 var diyemem, ama yok ta diyemem. Gönlüm zengin benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Asteroth said: Bankaya yatırır faizini yerim, ne iş kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paticikteki arkadaşlarıma dağıtırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sosyetik bi mekanda kuaför açardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 koskoca paticikteki yaratıcılığa bak faiz vs hadi arkadaşlar orjinal fikirler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 devlet ihalelerini takip edip ona göre bişeyler yapmak lazım. akp gençlik kolları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Anaparayı harcamadan leasing yapardım bi banka ile anlasıp kendi alanıma gore tezgahlarımı ya da makinelerimi kurup yan sanayii olarak (ford,hyundai,opel,lassa,pirelli...gibi) iş alırdım. Ha soyle bi durum var yan sanayi olayında bulundugun bolgede tek olmak gibi bi kosul var ona gore işlerini yonlendiriceksin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 okadar super fikrimiz olsa gider kendimiz kurardık bi şekilde dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Japonya'da Nargile filan içinlen klasik, hoş bir Türk cafe'si açardım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 siyah ve sarı kadın ticareti! henüz bizde yapan çıkmadı. el girmemiş pazar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tematik bir mekan yaparım. Ya da konsepti sıksık değişen mesela her ay cafe&bar restaurant tarzında Tematik mekanlar çok iş yapıyor bence.Çokta güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Balta girmemiş orman duymuştum da, el girmemiş pazar'la ilk kez karşılaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 borsaya gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 beleşe business plan yok patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar