Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fortenin üyeleri kimlerdir deseler bilmem gerçi, sadece guildin adını duyardım. Disband olmuşlar, fanboi vardır belki diye haber vereyim dedim.
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Curse of Boulderfist resmen ünlü olmaya başladı gelen disband oluyor lol hade bakalım sıra last resortta gerçi 83% horde 17% alliance ratio varken onlar rahat >.>
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yazık olmuş. Özellikle naxxramas zamanında parlamışlardı ve en iyi alliance guildi kabul edildi uzun bir süre, method geçti sonra bunları. Önce dnt sonra forte, bakalım sırada kim var.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Wispy said: Önce dnt sonra forte, bakalım sırada kim var. NIHILUM!
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nereden bildin : ) Sk nın ajanyım ben zaten, içeriden vuruyorum plan tıkır tıkır işliyor
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zaten ally side'ı silecekler yakında, şöyle bir bakıyorum da hiç bir başarı yok allylerde son zamanlarda. (Tamam method 2. oldu ama başarılı ally guildi 2 bilemedin 3 tane)
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Cok seker adamlardan kuruluydu Forte. RIP =[
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 E gerci oyun da bitti. Artik guild olmanin mantigi yok.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tetrise gecmisler, uzun cubuk farmliyolarmis.
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların.
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. o zmn sen çocukluğunu yaşayamamışsın :(
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. Hiç mi tason olmadı? =(
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 iyiki gitmemisim zmn inda ortada kalicaktim :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ütmek = ownage kökmek = pawnage oof noobu ne öttüm be çok proyum köktüm bg de herifleri gibi kullanabilirsin. niye dağılmışlar bu arada
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Chris_Metcalf said: SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. Hiç mi tason olmadı? =( Taso nedir yaw?!?!? Gazoz kapağı FTW!
Öne çıkan mesajlar