Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Fortenin üyeleri kimlerdir deseler bilmem gerçi, sadece guildin adını duyardım. Disband olmuşlar, fanboi vardır belki diye haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Curse of Boulderfist resmen ünlü olmaya başladı gelen disband oluyor lol hade bakalım sıra last resortta gerçi 83% horde 17% alliance ratio varken onlar rahat >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Yazık olmuş. Özellikle naxxramas zamanında parlamışlardı ve en iyi alliance guildi kabul edildi uzun bir süre, method geçti sonra bunları. Önce dnt sonra forte, bakalım sırada kim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Wispy said: Önce dnt sonra forte, bakalım sırada kim var. NIHILUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Nereden bildin : ) Sk nın ajanyım ben zaten, içeriden vuruyorum plan tıkır tıkır işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Zaten ally side'ı silecekler yakında, şöyle bir bakıyorum da hiç bir başarı yok allylerde son zamanlarda. (Tamam method 2. oldu ama başarılı ally guildi 2 bilemedin 3 tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Cok seker adamlardan kuruluydu Forte. RIP =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 E gerci oyun da bitti. Artik guild olmanin mantigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 wow (td) aoc (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 AoC'a geçmiş Forte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Knight Online'a geçmişler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok yok ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 tetrise gecmisler, uzun cubuk farmliyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 misket oynucaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 nihilum gelip utmesin misketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu saptırmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. o zmn sen çocukluğunu yaşayamamışsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. Hiç mi tason olmadı? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 iyiki gitmemisim zmn inda ortada kalicaktim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ütmek = ownage kökmek = pawnage oof noobu ne öttüm be çok proyum köktüm bg de herifleri gibi kullanabilirsin. niye dağılmışlar bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Miavi burayada el atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 RAPİD LİNKİ VER O ZMAN AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 miyavi bize de el at pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Chris_Metcalf said: SoulCube said: utmek nedir kökmek nedir geçen bi başlıkta da yazmışlar hayatımda ilk burda duydum. biz kekmek bildik kekmek bilicez. buradaki cocuklar hala fikmiyolar kekiyolar o derece.küfürleri böyle adamların. Hiç mi tason olmadı? =( Taso nedir yaw?!?!? Gazoz kapağı FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar