lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hakan Balta çok sırıttı.Sabri değişiklğine hiç anlam veremedim.Mevlüt hiç olmazsa rakip savunmayı zorluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hakan balta balta gibi bi baltaya sap olamamış gökdeniz nihat ikilisi oynamalıydı uğur ya da arda lazım sol kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hey allahım portekiz mortekiz niye ezik ezik oynarsın ki nefret ediyorum böyle maç seyretmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 servete laf edilmişte.adam ronaldoyu kesicek die ayagını kırıodu yediğimiz gol emre aşıkın oyuna girmesinden dolayıdır.anlasamadılar bi servetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Aman ya bırakın bunları. kadro kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hala tuncayı savunuyosunuz pes adamın bir tane yararını gormedım milli takıma daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hadin geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Böyle rezillik olmaz ya. Bravo Terim bravo çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 servet iyiydi de yanına can aratı koysan gökhan zandan da, emre aşıktan da daha iyi oynardı kesin. kazım iyiydi, tuncay rezaletti. sabri var tabi bi de, ne desem boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 volkan - 6 hamit - 5 ( semih - 6) servet - 6 gökhan zan - 5 (emre aşık - 6 ) hakan balta - 6 emre - 6 tuncay - 5 aurelio - 7 kazım - 6 mevlüt - 6 (sabri 6) nihat - 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi oyuncu her macta iyi oynayacak diye birsey yokta avrupa sampiyonasındada oynamayacaksan bi zahmet takımdan affını diler ve gidersin. ingiltere liginde oynadıgı futbol zerre kadar umrumda değil keza 90dk boyunca tuncay surundu ve surundurdu. ha bunda fatih terim in sucu yokmu tabiki var. hakem e gelince macı 9 kisi tamamlamadığımız için şanslıyız. verdiği kararlar son derece dogruydu bir tek o sabri nin vurdugu topa portekizlinin bariz eliyle mudahelesi dısında. bizim futbolcular alısmıs her pozisyondan sonra el kol isaretleri ile hakemlik oynamaya e tabi bu avrupaya geldimi sen kolunu kaldırınca hakemde dayıyor sarıyı tabi. umarım ders olur bu maç en azından bir sonraki maçta adam gibi oynarlar en azından bukadar mahkum bir oyun oynamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hiç antreman izlemeden ben kadro kursam bu maç beraber biterdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 HAKEM le ilgili sıkıntı duyan yok mu aranızda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Diablo said: servete laf edilmişte.adam ronaldoyu kesicek die ayagını kırıodu yediğimiz gol emre aşıkın oyuna girmesinden dolayıdır.anlasamadılar bi servetle o adam böyle durdurulur adam firikik bile kullanırken nası duruyordu adam futbolcu değil sovmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Neyse Pepe gol attı fantasy futbolda iyi puan gelir herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 geçmiş olsun hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Luinir said: Asteroth said: Servet için 3 kelimem var sadece, allah belasını versin. ben de şimdi sana 3 kelime söylerdim ama neyse... Söyle söyle, içinde patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yok abi nesi var hakemin. kazıma çok yüklendi o kadar. gerisi normal kararlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 rezildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 gavur türkiye iyi organiza oldu mücadele etti, elinden geleni yaptı, ancak bu kadar olur bu takımdan diyor. Biz mi acaba kendimizi abartıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya kazım elini kaldırsa düdük çalmadı mı hocam bu ? bariz el pozisyonunu bırakmadı mı ? ronaldo ağzına sıçtı milletin ses seda çıkarmadı nası doğru ya ben mi kararları analiz ederken sıkıntı çekiyorum yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 lucretia85 said: Neyse Pepe gol attı fantasy futbolda iyi puan gelir herhalde asdf aynen kadroda pepe vardı. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 biri ronaldo, diğeri kazım kazım :) aralarında fark olsun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 valla terimi kutluyorum. eğer tümeride alsaydı oyuna kurabileceği en kötü türkiye kadrosunu kurmuş olucaktı. bana biri açıklasın bu takımda niye ardayı düşünmedi ? mevlüt yerine ya da tuncay yerine oynayamazmıydı bu adam ki türkiyenin mevcut kadrosunda en kolay gol pozisyonu yaratabilen adam eksiltebilen futbolcusu. yenilgiye bir şey demem karşında turnuvanın en büyük favorilerinden biri var ama tek bir organize atağın yok dan dun diye top şişirmekten başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yanlız gökhan zan simao nun ayağını kırıyordu onda rağmen simao oyuna devam etti ama gökhan zan oyuna devam edemedi bu gökhan zan ne kadar yumuşak bir oyuncu her pozisyonda sakatlanıyor kardeşim türkiyede hiçmi defans yokta bu herifi ilk 11 de başlatıyor anlamıyorum -1 etki yaratıyor takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar