Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunda iyi kötü birsürü bug var mesela

arenada sürekli fight var diyebiliyor yada sınırsız stamina potion yada item lardaki %0.00 özellikler?!?!?!? Buna artık bi dur denilmesi lazım
Mesaj tarihi:
o arena hadisesi kadar sinir bozucu birşey yok ama o bug değil.
o oyuncu milletinin mallığından kaynaklanıyor,grup questlerinin ilk boss u invis siz ona vurmadan o size vurmuyor arada bir hıyar o questi alıyor mobun invis olduğunu bilmiyor aaa mob gelmedi diyor baktı çıkamıyacak oradan karakteri öyle bırakıp afk oluyor

potion bug ı hoş tabi ama olsada olur olmasada lvl 60 potionlar 10c para değil
Mesaj tarihi:
oyuncu milletiğin hıarlığı değil direkt funcom'un hıyarlığı. günün hangi saati gittiysem yapamadım hala o questi, instance da değişmiyor. ille ki yanımda 4-5 kişi olacak herkesi genkleyecem filan ama genk yiyen de nasıl olsa aynı anda dirildiği için öyle anlamsız bir vakit israfı.
Mesaj tarihi:
arena konusunda haklı olabilirsin geçen gün 1 saat boyunca boss çıkmasını bekledim... ayı çıkcak die çıkmadı sinir oldum

potion bug içinde isteyen varsa bende fazladan olcaktı

SERVER: CROM PVE

NAME ARATORN CLASS GUARDİAN
Mesaj tarihi:
Bu arada unutmuşum bi de lord atum keket questinin bugı var zaten o piramitte herşey buglı quest 'in ilk partında Enter The Pyramid dio ama update olmuor ayrıca piramitte heykelden aldıınız questide sonsuza dek yapabilirsiniz :)
Mesaj tarihi:
enter the pyramit ben yaptım merdivenden çıkınca sola sönüp biraz ilerleyince update etmişti

o son boss alında buglı ama buglı değil sorun şurada kapısının içinden geçebiliyorsunuz burası bug ve bu haraket boss u da buglıyor.önce heyketlden questi bitirip kapıyı açıp kesenlerde çalışıyormuş ben kapıdan içeri aa burada ne varmış diye daldığımdan deneme fırsatım olmadı

ben bitmeyen arena maçına birkez denk geldim ondada içerde adamın biri dans ediyordu
Mesaj tarihi:
hahah o stamina şişesinin özel bişi olduğunu falan zannederek kullanmaktaydım ben, bide kırmızısından çıksa öyle dadından yinmez terbiyesiz oliyim
Mesaj tarihi:
Aratorn said:
arena konusunda haklı olabilirsin geçen gün 1 saat boyunca boss çıkmasını bekledim... ayı çıkcak die çıkmadı sinir oldum

potion bug içinde isteyen varsa bende fazladan olcaktı

SERVER: CROM PVE

NAME ARATORN CLASS GUARDİAN

AMAN BEN ALAYIM.

ULUBATLI
Mesaj tarihi:
Bug olarak değerlendirilmez fakat, oyun icinde zemindeki en ufak bir engele karakterin takılması asabını bozuyor insanın, özellikle kovalarken veya kaçarken.
Mesaj tarihi:
haklısın çok sinir bozucu bişey ayrıca tırmanma yerlerindede tepeye çıktıında tekrar düşüosun baazen ölmesende gıcık oluosun kimi zaman tırmanma yerinde stuck olduumda olmadı deil yaniX(
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

o son boss alında buglı ama buglı değil sorun şurada kapısının içinden geçebiliyorsunuz burası bug ve bu haraket boss u da buglıyor.önce heyketlden questi bitirip kapıyı açıp kesenlerde çalışıyormuş ben kapıdan içeri aa burada ne varmış diye daldığımdan deneme fırsatım olmadı

Bu hala doğru değil. Az önce tekrar denedim görevleri yapmak için piramidi. Eyes of a Guardian görevi buglı, tekrar tekrar yaptırıyor. Enter the Pyramids görevinden 2 tane var, birisi senin dediğin gibi piramide girmeden yapılan, diğeriyse içeride olması lazım ve buglı.

Boss'un bedeni dışında diğer uzuvlarını toplamamız gereken görev de buglı.

Kısacası bir sonraki yamaya kadar piramide gitmeyim, hem loot yok, hem görevler yapılmıyor. Zamanınıza yazık.
Mesaj tarihi:
Aratorn said:
haklısın çok sinir bozucu bişey ayrıca tırmanma yerlerindede tepeye çıktıında tekrar düşüosun baazen ölmesende gıcık oluosun kimi zaman tırmanma yerinde stuck olduumda olmadı deil yaniX(

geçen gün treasure of ancient ones a girdim en sondaki boss un orda tırmanılacak yer gördüm neyse tırmandım(dikkatlice) en yukarı çıktığımda bu hale geldim hehe

Mesaj tarihi:
Pekaziz'e

Piramitte body part toplama görevi yapılabiliyor o quest buglı deil zaten piramitteki tek sağlam quest o

ama enter the pyramid hala bozuk questin adı tam olarak

' Lord Atum-Keket'>:D<
  • Yeni Oluştur...