Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Oyunda iyi kötü birsürü bug var mesela arenada sürekli fight var diyebiliyor yada sınırsız stamina potion yada item lardaki %0.00 özellikler?!?!?!? Buna artık bi dur denilmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende sınırsız stam pot var, işe yarayan tek bug o kalsın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Nasıl oluyor o bug bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 o arena hadisesi kadar sinir bozucu birşey yok ama o bug değil. o oyuncu milletinin mallığından kaynaklanıyor,grup questlerinin ilk boss u invis siz ona vurmadan o size vurmuyor arada bir hıyar o questi alıyor mobun invis olduğunu bilmiyor aaa mob gelmedi diyor baktı çıkamıyacak oradan karakteri öyle bırakıp afk oluyor potion bug ı hoş tabi ama olsada olur olmasada lvl 60 potionlar 10c para değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 valla heryere kosarak gıdıyorum sureklı lvl 40 stamına potion kullanarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oyuncu milletiğin hıarlığı değil direkt funcom'un hıyarlığı. günün hangi saati gittiysem yapamadım hala o questi, instance da değişmiyor. ille ki yanımda 4-5 kişi olacak herkesi genkleyecem filan ama genk yiyen de nasıl olsa aynı anda dirildiği için öyle anlamsız bir vakit israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 arena konusunda haklı olabilirsin geçen gün 1 saat boyunca boss çıkmasını bekledim... ayı çıkcak die çıkmadı sinir oldum potion bug içinde isteyen varsa bende fazladan olcaktı SERVER: CROM PVE NAME ARATORN CLASS GUARDİAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bu arada unutmuşum bi de lord atum keket questinin bugı var zaten o piramitte herşey buglı quest 'in ilk partında Enter The Pyramid dio ama update olmuor ayrıca piramitte heykelden aldıınız questide sonsuza dek yapabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 stam pot bugı bendede var yanlız dikkat edin dun 50 silverim gitti skill ve artibutedeki climbingi felan düşürürken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 enter the pyramit ben yaptım merdivenden çıkınca sola sönüp biraz ilerleyince update etmişti o son boss alında buglı ama buglı değil sorun şurada kapısının içinden geçebiliyorsunuz burası bug ve bu haraket boss u da buglıyor.önce heyketlden questi bitirip kapıyı açıp kesenlerde çalışıyormuş ben kapıdan içeri aa burada ne varmış diye daldığımdan deneme fırsatım olmadı ben bitmeyen arena maçına birkez denk geldim ondada içerde adamın biri dans ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 anladım ama pyramid questinde enter the pyramid dio nerdeki merdivenlerden sola döndün sen_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hahah o stamina şişesinin özel bişi olduğunu falan zannederek kullanmaktaydım ben, bide kırmızısından çıksa öyle dadından yinmez terbiyesiz oliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bir dahaki patch Arena olması gerektiği gibi özel instance olacak. Zaten böyle açık olması hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Aratorn said: arena konusunda haklı olabilirsin geçen gün 1 saat boyunca boss çıkmasını bekledim... ayı çıkcak die çıkmadı sinir oldum potion bug içinde isteyen varsa bende fazladan olcaktı SERVER: CROM PVE NAME ARATORN CLASS GUARDİAN AMAN BEN ALAYIM. ULUBATLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 report edecem sizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 sadece bendemi bilmiyorum ama pvp hergün keyifsizleşiyor bazı dot lar üzerimde kalıyor , ölmekte fayda etmiyor log out login yapmaktan gına geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 onlar geciyo ama simgesi kalıyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 özellikle oyunda çıkıpta sıkıştıın yerlerde milyonlarca /stuck yazmak beni deli edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bug olarak değerlendirilmez fakat, oyun icinde zemindeki en ufak bir engele karakterin takılması asabını bozuyor insanın, özellikle kovalarken veya kaçarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 haklısın çok sinir bozucu bişey ayrıca tırmanma yerlerindede tepeye çıktıında tekrar düşüosun baazen ölmesende gıcık oluosun kimi zaman tırmanma yerinde stuck olduumda olmadı deil yaniX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Oyun motoru tek basamağın bile üstünden zıplamayı gerektirmesi dışında şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mighty_THoR said: o son boss alında buglı ama buglı değil sorun şurada kapısının içinden geçebiliyorsunuz burası bug ve bu haraket boss u da buglıyor.önce heyketlden questi bitirip kapıyı açıp kesenlerde çalışıyormuş ben kapıdan içeri aa burada ne varmış diye daldığımdan deneme fırsatım olmadı Bu hala doğru değil. Az önce tekrar denedim görevleri yapmak için piramidi. Eyes of a Guardian görevi buglı, tekrar tekrar yaptırıyor. Enter the Pyramids görevinden 2 tane var, birisi senin dediğin gibi piramide girmeden yapılan, diğeriyse içeride olması lazım ve buglı. Boss'un bedeni dışında diğer uzuvlarını toplamamız gereken görev de buglı. Kısacası bir sonraki yamaya kadar piramide gitmeyim, hem loot yok, hem görevler yapılmıyor. Zamanınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Aratorn said: haklısın çok sinir bozucu bişey ayrıca tırmanma yerlerindede tepeye çıktıında tekrar düşüosun baazen ölmesende gıcık oluosun kimi zaman tırmanma yerinde stuck olduumda olmadı deil yaniX( geçen gün treasure of ancient ones a girdim en sondaki boss un orda tırmanılacak yer gördüm neyse tırmandım(dikkatlice) en yukarı çıktığımda bu hale geldim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evet oluyor orda bu durum banada oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aratorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Pekaziz'e Piramitte body part toplama görevi yapılabiliyor o quest buglı deil zaten piramitteki tek sağlam quest o ama enter the pyramid hala bozuk questin adı tam olarak ' Lord Atum-Keket'>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar