SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 başlığa yazasım geldi bütün konuyu neyse şimdi durum şöyle. bizim en alt katta ki ev sakininin bi modemi var şifresini de veriyim size tam olsun dicektim caydım eet nonstop yazıyorum şu an sdfsdf.şimdi ben bu kişinin şifreyi biliyorum.modeminin de cubukları 3 e kadar falan cıkıyo yani görüyorum rahatlıkla. ama bağlanamıyorum. aslında ağ maskesi falan girmessem baglanamıyorum öle sarı top saga sola gidiyo paso :) ama oraya 192.168.1.1 sonra 255.0.0.0.0 bide 192.168.1.2 yazınca cat diye baglandı diyo ama nete girmiyo. bazen sinyal yok diyo bazen çok düşük diyo ama girmiyo nete falan gelen giden paketine bakınca da var 3 5 gidip gelen. var mı beni aydınlatıcak biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 SoulCube said: başlığa yazasım geldi bütün konuyu neyse şimdi durum şöyle. bizim en alt katta ki ev sakininin bi modemi var şifresini de veriyim size tam olsun dicektim caydım eet nonstop yazıyorum şu an sdfsdf.şimdi ben bu kişinin şifreyi biliyorum.modeminin de cubukları 3 e kadar falan cıkıyo yani görüyorum rahatlıkla. ama bağlanamıyorum. aslında ağ maskesi falan girmessem baglanamıyorum öle sarı top saga sola gidiyo paso :) ama oraya 192.168.1.1 sonra 255.0.0.0.0 bide 192.168.1.2 yazınca cat diye baglandı diyo ama nete girmiyo. bazen sinyal yok diyo bazen çok düşük diyo ama girmiyo nete falan gelen giden paketine bakınca da var 3 5 gidip gelen. var mı beni aydınlatıcak biri. 3 çubuk ile rahat rahat 1-2mbit bağlanabilirsin. 192.168.1.36 yı dene 192.168.1.1 ağ geçitidir. yani 192.168.1.36 255.255.255.0 192.168.1.1 olmalı böyle ayarlarsan girebilirsin. hatta dns leri otomatik yapmak yerine 192.168.1.1 gir not: 192.168.1.36 girsende şifreyi girmezsen internete ulaşamazsın. kısaca otomatik aya yapsanda güvenlik bölümüne şifreyi gir. altaki kat sakinin şifresini bildiğini varsayıyorum. notun notu: 36 rasgele bir sayıdır. sen ağ geçidinin adresini kendi ip numaran yapmaya çalışmışsın onu düzelteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 hmm saol denerim. alternatif tavsiyeleri bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yakında şöyle bir topic de görürüz herhalde "arkadaşımın bilgisayarını hacklemek istiyorum, nasıl olacak bu?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adam şifresini biliyormuş sanane ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yek yeaaa etik değil.. şifreyi çaldın mı izinli mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 PrudenT said: adam şifresini biliyormuş sanane ki "al şifremi gizlice gir" demedi herhalde komşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öyle demiş sordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 evet öyle dedi bone.iznim var yani. yakında sana bonec de diyebilirim bunu da görebilirsin böyle saçmalamaya devam edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 D&Y'da daha iyi yardımcı olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar