Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deschamps GS'ye geliyor (mu)

fede

Öne çıkan mesajlar

Gelsin. Kesin böyle olcak ama olsun.

Ömer Üründül: Ama ben Deschamps yendiği zaman da böyle söylüyordum, şimdi kendimi haklı çıkartmak gibi olmasın ama. Kollektif futbol oynatamıyor deschamps.

Rıdvan Dilmen: Deschamps kaliteli insan. Ama kaliteli teknik direktör değil. Yoksa harikulade bir insan, ben şahsen jüblesinde oynadım, aynı ziconun jübilesinde oynadığım gibi, aynı geçen sene her fırsatta ziconun jübilesinde oynadığımı söylediğim gibi bunu da söylicem.

İlker Yasin: Deçampz'ı yıllardır takip ediyorum. Her sezon kendini geliştiriyor fransız. Üstün fransız teknolojisi deçampz. Drogbayla ballack geçen hafta kavga ettiler, drogba yamyam, ballack avrupalı. Bu arada d-smart izleyin, izlettirin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bence manchini tırt. herkes küme düşürüldü puanları silindi şampiyon oldu. herkes eksi puanda başladı şampiyon oldu. kadroalr kaybedilmiş takımlar arasında şampiyon zar zor oldu. ve o kadro ile.

ondan önce hiç bir başarı yok. şl de hiçbir başarı yok evet hemde o kadro ile.

nasıl iyi olsun ki. inter yönetimi belkide tarihinin en iyi kararını verdi gönderip, Mourinho gibi bir dehayı oraya getirmekle.
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Gelsin. Kesin böyle olcak ama olsun.

Ömer Üründül: Ama ben Deschamps yendiği zaman da böyle söylüyordum, şimdi kendimi haklı çıkartmak gibi olmasın ama. Kollektif futbol oynatamıyor deschamps.

Rıdvan Dilmen: Deschamps kaliteli insan. Ama kaliteli teknik direktör değil. Yoksa harikulade bir insan, ben şahsen jüblesinde oynadım, aynı ziconun jübilesinde oynadığım gibi, aynı geçen sene her fırsatta ziconun jübilesinde oynadığımı söylediğim gibi bunu da söylicem.

İlker Yasin: Deçampz'ı yıllardır takip ediyorum. Her sezon kendini geliştiriyor fransız. Üstün fransız teknolojisi deçampz. Drogbayla ballack geçen hafta kavga ettiler, drogba yamyam, ballack avrupalı. Bu arada d-smart izleyin, izlettirin.

ahahahashhadhsadsa
Sosyal ağlarda paylaş

vasat bence. hoş juve daha büyük mallık yapıp onu gönderip ranieri yi getirdi takımın başına. olucak iş değildi.

bir kere bişey yapınca abartılıcak kadar iyide olamaz bir TD. takımda önemli yani. çok isim var öyle. scala tr ye gelince obaaa demiştik ee sonuç? dedik giderkende.

bu tip isimlerin sadece getirebiliceği yabancı oyuncu kalitesi çok iyi o kadar. zaten alman hoca getiricek gs. bu kesinleşti nerdeyse
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Juve gönderdi çünkü güvenemedi. Oluyor böyle şeyler. İnter de şampiyon oldu ama Mancini yollandı demek ki Mancini tırt bi TD :P

3 kez şampiyon oldu Inter İtalya'da üstüste,1i masa başı 1 eksi puanlı 1i ise arayı açmışken son anda bi tarafın zoruyla Roma gibi yarı bütçeli bir takım önünde...
Hangimiz İtalya'nın şampiyonu Inter dediğinde yadırgamıyor ki? Adamların kumaşında yok şampiyonluk yıllardır, Mourinho'yu getirmek asrın hamlesiydi yoksa toparlanması ile beraber Milan ve Juve'nin bulunduğu bir ligde şampiyon olması Liverpool'un premier ligde şampiyon olması gibi bir ihtimal olacaktı.

Inter bu 3 yılı iyi kullandı,2. yıldızı Milan'dan önce takar herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

İnter için "İtalya'nın Beşiktaş'ı" demişti bi kere Hıncal Uluç tam tersine. Her sene oynar ama kolay kolay şampiyon olamaz. Taraftarı da ümidi kesmiştir zaten, BJK'lılar gibi "sevinmek için sevmedik" türküleri söyler. Juve ve Milan'a göre geçmişi daha sönük ama yine de onlar kadar iddialıdır falan diye. Tabii bunlar şike mike iddialarıyla Juve küme düşürülüp Milan puan kaybetmeden önceydi sora coştu inter zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...