fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 haber sabah'ta burda ben güzel olur diyorum, gelsin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Gelsin. Ben de isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben transfer bölümüne yazmıştım webaslan da emin bir şekilde Skibbe 2 güne açıklanıyor diyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 güzel olur bencede ayriyetten sitede gs tomasson lada anlaştı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bi de skibbe var evet. şimdi bana sorsalar (ki kim soracak o ayrı mevzuu da ) döşampmı sikibbe mi diye hiç düşünmem döşamp derim. karizması yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 herşey için topic açmayın artık. transferler diye topic var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 linkdeki fotoyu da çok mükemmel bir zamanlama ile çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Gelsin. Kesin böyle olcak ama olsun. Ömer Üründül: Ama ben Deschamps yendiği zaman da böyle söylüyordum, şimdi kendimi haklı çıkartmak gibi olmasın ama. Kollektif futbol oynatamıyor deschamps. Rıdvan Dilmen: Deschamps kaliteli insan. Ama kaliteli teknik direktör değil. Yoksa harikulade bir insan, ben şahsen jüblesinde oynadım, aynı ziconun jübilesinde oynadığım gibi, aynı geçen sene her fırsatta ziconun jübilesinde oynadığımı söylediğim gibi bunu da söylicem. İlker Yasin: Deçampz'ı yıllardır takip ediyorum. Her sezon kendini geliştiriyor fransız. Üstün fransız teknolojisi deçampz. Drogbayla ballack geçen hafta kavga ettiler, drogba yamyam, ballack avrupalı. Bu arada d-smart izleyin, izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Fransa'dan getirteceği keşfedilmemiş gençler bile yeter yani, keşke gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kazım kanat:deschamps çok iyi bi teknik direktör değil ama beşiktaşın hakkı yendi yani ne bu böyle bi dk konu deschamps dimi (kazım kanat'a olan sevgimi bu şekilde göstermek istedim rikkieden esinlenerek:D) deschamps çok iyi bi futbolcuydu ama TD kariyerini pek takip edemedim ben başarısı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 olsaydı juve serie a ya çıkınca göndermezdi. demek ki 2. lig kalitesi görmüşler haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Adam Monaco gibi tırt bir takımı CL finaline çıkardı... O devir gerçekten güzel bir kadrosu olsada Monaco'nun kalıbının mevkiisi değildi CL finali o takım içim,demek Döşam' biraz anlıyor işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Juve gönderdi çünkü güvenemedi. Oluyor böyle şeyler. İnter de şampiyon oldu ama Mancini yollandı demek ki Mancini tırt bi TD :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evet bence manchini tırt. herkes küme düşürüldü puanları silindi şampiyon oldu. herkes eksi puanda başladı şampiyon oldu. kadroalr kaybedilmiş takımlar arasında şampiyon zar zor oldu. ve o kadro ile. ondan önce hiç bir başarı yok. şl de hiçbir başarı yok evet hemde o kadro ile. nasıl iyi olsun ki. inter yönetimi belkide tarihinin en iyi kararını verdi gönderip, Mourinho gibi bir dehayı oraya getirmekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Rikkie said: Gelsin. Kesin böyle olcak ama olsun. Ömer Üründül: Ama ben Deschamps yendiği zaman da böyle söylüyordum, şimdi kendimi haklı çıkartmak gibi olmasın ama. Kollektif futbol oynatamıyor deschamps. Rıdvan Dilmen: Deschamps kaliteli insan. Ama kaliteli teknik direktör değil. Yoksa harikulade bir insan, ben şahsen jüblesinde oynadım, aynı ziconun jübilesinde oynadığım gibi, aynı geçen sene her fırsatta ziconun jübilesinde oynadığımı söylediğim gibi bunu da söylicem. İlker Yasin: Deçampz'ı yıllardır takip ediyorum. Her sezon kendini geliştiriyor fransız. Üstün fransız teknolojisi deçampz. Drogbayla ballack geçen hafta kavga ettiler, drogba yamyam, ballack avrupalı. Bu arada d-smart izleyin, izlettirin. ahahahashhadhsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Süper hakkaten de, özellikle İlker Yasin'e koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 @bitch_ofbat: İyi de yani Juve şserie A'ya çıkınca yolladılar B teknik direktörüymüş demek de mantıklı değil :) Yani güvenememişlerdir. Deschamps çok da tecrübeli bi TD değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 döşam çıktığı gün istifa basmamışmıydı. zaten ben bırakıcam da demişti diye hatırlıyorum, kovulmak diyorsunuz da bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yahu monaco'yu finale cıkardı işte var mı ötesi. ne mantıkla kötü diyosunuz ki? cok uzun bir suredir teknik direktor olmamasına ragmen buyuk basarılara imza atmıstır bence. gerci gelmez galatasaray'a, buyuk ihtimal skibbe gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 vasat bence. hoş juve daha büyük mallık yapıp onu gönderip ranieri yi getirdi takımın başına. olucak iş değildi. bir kere bişey yapınca abartılıcak kadar iyide olamaz bir TD. takımda önemli yani. çok isim var öyle. scala tr ye gelince obaaa demiştik ee sonuç? dedik giderkende. bu tip isimlerin sadece getirebiliceği yabancı oyuncu kalitesi çok iyi o kadar. zaten alman hoca getiricek gs. bu kesinleşti nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu sene CLde 2 türk takımınında çeyrek final görmesini istiyorum ben cidden çok güzel olur öyle umarım gs yanlış transfer politikaları izlemez ama 2 takımda CL de çeyrek final görürse ligde de zaten fenerbahçe üstün olur çok güzel bi sene olur bizim için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nileppezdel said: Juve gönderdi çünkü güvenemedi. Oluyor böyle şeyler. İnter de şampiyon oldu ama Mancini yollandı demek ki Mancini tırt bi TD :P 3 kez şampiyon oldu Inter İtalya'da üstüste,1i masa başı 1 eksi puanlı 1i ise arayı açmışken son anda bi tarafın zoruyla Roma gibi yarı bütçeli bir takım önünde... Hangimiz İtalya'nın şampiyonu Inter dediğinde yadırgamıyor ki? Adamların kumaşında yok şampiyonluk yıllardır, Mourinho'yu getirmek asrın hamlesiydi yoksa toparlanması ile beraber Milan ve Juve'nin bulunduğu bir ligde şampiyon olması Liverpool'un premier ligde şampiyon olması gibi bir ihtimal olacaktı. Inter bu 3 yılı iyi kullandı,2. yıldızı Milan'dan önce takar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 En çok ben yadırgarım abi Juve taraftarıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 interi fenere benzetirim sevmem :) bende çok yadırgarım şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 İnter için "İtalya'nın Beşiktaş'ı" demişti bi kere Hıncal Uluç tam tersine. Her sene oynar ama kolay kolay şampiyon olamaz. Taraftarı da ümidi kesmiştir zaten, BJK'lılar gibi "sevinmek için sevmedik" türküleri söyler. Juve ve Milan'a göre geçmişi daha sönük ama yine de onlar kadar iddialıdır falan diye. Tabii bunlar şike mike iddialarıyla Juve küme düşürülüp Milan puan kaybetmeden önceydi sora coştu inter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar