yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tükrüğün kokusu mu varmış yaw:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 öss bu kadar korkulacak birşey değil (yalan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yav önce bilumum yağlı proteinli şeyleri yiyosun bi kaç saat bekliyosun hatta sigara içersen daha makbul sonra sol kolunun ortasından bileğine kadar yalıyosun onu havayla yoğun temasa geçiriyosun üflüyosun falan sonra kokluyosun anacım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamınbiri said: olm ne psikologu bi hatun bul yapış dudaklarına sonra kendine gelirsin sen şimdi albüm geldi ya.. olay iyice komik oldu.. nick adamınbiri, yorumlara falan bakıca ufacık bişi bekliyorsun -afedersiniz- insan azmanı bi zaza enden çakması çıkıyor karşına! lol bu kızın dudağına yapışsa kafasını kopartır be! no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahahahahahaha:D:D ama ben yazdım çoğu yere 1.85 100 kilo bi insanım diye:D türk halkını hiç bir zaman kandırmadım!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamınbiri patlamış mısır yedikten sonra öpüşmeyi çok seviyormuş fetişi varmış bana öyle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 e oha ama yuh bide çüş lütfen msjları halen silmedim lahn "patlamış mısır yedikden sonra öpme hatunu iğrenç oluyo" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nilep bi kere sağlam seviş. güzel bi kızla, böyle önsevişmeli falan. hatun temizse kokmaz be. hatta bazıları aşırı temizse dilinden su tadı geliyo böyle direk, hoş oluyo. bırak kokuyu mokuyu, yumul abicim sen. mutlu edin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 topik kayması diye tabir edilen olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 adamınbiri said: e oha ama yuh bide çüş lütfen msjları halen silmedim lahn "patlamış mısır yedikden sonra öpme hatunu iğrenç oluyo" dedim. bende de duruyor "mısır yedikten sonra yumul hacı dehşet bi şey" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 valla fotoraf makinem olsa çekerdim msj'ın fotosunu koyardım buraya adi yalancı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 kızı öpmeden önce ağzını tuzlayıp öyle servis edin. kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tuzlayıp salamuraya yatıralım. lan ban olmasa neler neler dicem de. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Cons said: kızı öpmeden önce ağzını tuzlayıp öyle servis edin. kesin çözüm o tuz+limon değil miydi yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 one night stander oldugumu söylemek için geldim, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 limon ekşitir ağzını büzer erkeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ağza vakumla girişilebilir. fuzzup fuzzup diye çekilir tükürük. artık bu forumda sevenine sevabına bağışlanır mısır yiyip yumulan varsa ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 niled. vs MILF!?! http://album.paticik.com/albums/userpics/253114/taciz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 dota? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Off :D Ablam gibidir o ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 tukur tukur kokla, alisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 adamınbiri said: valla fotoraf makinem olsa çekerdim msj'ın fotosunu koyardım buraya adi yalancı:D Fark ettiniz mi adamınbiri ss almayı bilmiyor. Herkes dalga geçsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 msj telefonda lahn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Bi kere denedikten sora eminim bütün suratını yalattırıcaksın kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 suratıyla kalsa iyi. *seviyeyi düşüren adam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar