Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu 9 ay 10 gün ün aylarını 30 dan mı sayıcaz, nasıl hesaplanıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 marlo aynı gün doğmuşuz yılbaşına denk gelmio korkma bu arada farkettim de 4 ocak annemlerin evlilik yıldönümü anaaa güzel günde sipariş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 akı kapasitörüm var zaten | / evde yaptıydım geçen sene.. bi de geleceğe gidip bi mr fusion alabilirsem işte o zaman hepimizi kurtarabilirim!!! bu cumartesi saat 22:00! Hazır olun.. geçmişi geleceği silicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Bence bu konuyu kapatalım, ana babalarımıza olan saygımızı giderek kaybediyoruz. Eve gidip babamın sırtını sıvazlayasım falan geliyor, çok çirkin. ahaha. ben de mart ürünüyüm. 6 kasım. hakikaten ebeveynlerimizin özeli bu be sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ahanda solcu adam olunmaz,dogulur. 1 mayista portakalda vitamin olmu$um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: 9 ay 7 günlük doğmuşum ben. 27 Haziran, gidersek geri 20 Eylül mü oluyor? Evet, galiba. Hiçbir şey ifade etmedi benim için =/ Gününü falan nasıl hesaplamış ki doktor? Yoksa direk ailenden mi aldın bilgiyi? Ben ilk gece mahsülü değilim valla ya. Annemlerin evlilik yıldönümünde doğmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bende 26 haziran hmm alakasız bi gün yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Oha benimki 17 Ağustos oluyo sanırım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 6 şubat, al 9ay 7 gün, 30 Nisan, hmm, bi şeyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nileppezdel said: Spidee said: 9 ay 7 günlük doğmuşum ben. 27 Haziran, gidersek geri 20 Eylül mü oluyor? Evet, galiba. Hiçbir şey ifade etmedi benim için =/ Gününü falan nasıl hesaplamış ki doktor? Yoksa direk ailenden mi aldın bilgiyi? Ben ilk gece mahsülü değilim valla ya. Annemlerin evlilik yıldönümünde doğmuşum :D Bilmem, hiç sormadım açıkçası, söyleyemiyorlar mı doktorlar "Bu çocuk hede günlük" falan diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ne bileyim. Carbon 14 falan mı uyguladılar üzerinde? :D Yani annem radyolog da benim bildiğim yaklaşık 3 haftalık falan denir de tam 9 ay 7 gün dendiğini ilk defa duydum. ama benim cehaletim de olabilir tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Vardır elbet bir yolu yordamı, hiç hamile kalmadığım için bir yorum yapamayacağım fakat, elbet bizi aydınlatacak bir bilen vardır. Vardır değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bbbenımı evlılık oncesıne denk gelıyo cok kurcalamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mart civarına gelenlerde kedilerden feyz alınmış olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben 9 ay 17 günlüğüm. kasım ayına falan denk geliyor. Kurban Bayramı'na denk geliyor o senenin. Babam yurtdışında çalıştığı için bayramlarda memlekete izne gelirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ben dahada geriye gidip hangi portakal agacinda vitamin oldugumu kesfettim. Ciftci hala yasiyorsa tesekkur icin bi kutu lokum gonderecegim.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 22 aralıkta 22 gün erken doğmuşum. hesaplamaya üşendim ama babam hayvanın teki onu biliyorum zaten. özel bişiyi yoktur kesin. sinirim bozuldu lan pis bişi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bizim ailede var bir kedilik =) Marta geliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 13 ekim! Oha bildiğin yılbaşı çocuğuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 21 Haziran. 9 ay 10 gün gidersek nedir? 11 Eylül mü oluyo? Bi numarası yok yani. Ben yine de babama bi sorayım tarihten emin olmak için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yaz ayına denk gelenler DNA testi yaptırmak için yeterli sebeplere sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yazin aldatacak kadin kisin da aldatir. Sirf yaza denk geliyor diye annesinden suphelenecek olanlar kisa denk gelseler de yaptirsin dna testini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 aralık sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar