Chemical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ölücem meraktan hep merak ederim nasıl bir ekran görüntüsü var bunun yani windows gibi iconlarmı var yoksa başka bişiymi:) Birisi yollasın yada anlatsın:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 (çok yaşasın linux modası!) Windows gibi ya... Çok benziyo görünüş. Anlatmaya bile deymez :) Cidden çok benzer bir yapıya sahip.[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 normalde konsol tabi. hayrina gui hazirlamislar.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 iyidir iyidir . Baya iyi[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
neter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kullandığın x manager a göre değişir, çok primitif olanı da var, windowstan daha kullanışlı olanı da var ama genelde eee şimdi ne yapıyoruz olmazsın iyi bir x manager açınca ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Su en iyi desktop kimde varin icinde benim desktop un 4-5 fotografi var..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 En iyi desktop bilmiyorum da Lindows var su an makinede , Onun desktopu hosuma gidiyor mesela ,( windows alıskanlıklarından kurtulmak kolay değil valla ) Kullanıslı Windows clone gibi bir şey olmus ama neyse .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hey gidi eski alışkanlıklar :) win 3.1'i özledim ben[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Kendercik, 12 February 2004 22:53 tarihinde demiş ki: hey gidi eski alışkanlıklar :) win 3.1'i özledim ben win 3.1 bir ayrıcalıktır :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben de OS/2 yi özledim. Kılçık IBM inatlaşmasa da kaynak kodunu yayınlasa bakın bakalım ortalıkta Vindoz felan kalıyo mu? Bana olmadıysa kimseye yar etmem şeklinde takılıyor IBM, deli ediyor beni.
Öne çıkan mesajlar