RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 PİDE GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kfc kova yağ bulamacı. ölüyorsun onu yiyince. ölmezsen de edindiğin o yağ sana senelerce yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mortis said: Sly-One said: tavuklu burgerle ranch sos (tu) ranch sos iğrenç lan midem bulanio benim onu yiince! nası iğrenç lan. güzel işte. laf etme şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yaaaaa çok karnım acıktı lanet olsun doğum günü pastamdan daha fazla yiim o zaman :/ asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sçs osman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Aaa mutlu yillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yemeğin üstüne sigara içmek mesela. bunu da seviyorum. konu sevmekse eğer. eğer ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aşığım sana deliler gibi melek yüzüne doyamıyorum canımı al sensiz yapamıyorum ılık bir rüzgar gibisin kıçımdan yıldırım fırlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 scs selin. cosSelin olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sıçış demek di mi SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Cons said: kıçımdan yıldırım fırlatıyorum scs a bi ornek evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 osman çok kalbim kırıldı, bir an çok heyecanlanmıştım:((888( o zaman sçs burto(L) beraber soğan halkamızı sarmısaklı mayoneze batıralım nianım buluşup (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sıçış soçuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mortis said: sıçış demek di mi SÇS değişmeli duruma göre sıçış duruma göre seni çok seviyorum (yani ben öyle kullanıyorum ama sanırım doğrusu ikincisi ş'nin s olmamasından da anlayabilirsin bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 utopia aramizdaki herseyin bittigini sana gecen gun soyledim farkettiysen artik sana cik takili sifatlari yakistirmayip utopia diyorum, haddini bil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 adam buna bile açıklama getirdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 niyanla selini de seviyorum ben mesela, araya mesafe giren ateşli ilişkilerinin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Osso said: Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek parolasını kalbime gömdüm msnim hiç açılmayacak çevrimdışı görünüyorum bana şifremi kim hatırlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 RaistlinMajere said: araya mesafe giren ateşli ilişkilerinin hastasıyım mesafe araya değil genelde şahıslara giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Xaenin said: Osso said: Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek parolasını kalbime gömdüm msnim hiç açılmayacak çevrimdışı görünüyorum bana şifremi kim hatırlatacak Of güzel allahım Nasıl bir kader yazdın Tadı damağımda kaldı Of güzel allahım İçimi ısıtan adam Sanki senin aynandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Osso said: Xaenin said: Osso said: Her insana her nefes Bir başka heves Bir tek ilk aşk bitmeyecek Daha ilk günden hep Sonunu sorduk Cevap ne kimse bilmeyecek parolasını kalbime gömdüm msnim hiç açılmayacak çevrimdışı görünüyorum bana şifremi kim hatırlatacak Of güzel allahım Nasıl bir kader yazdın Tadı damağımda kaldı Of güzel allahım İçimi ısıtan adam Sanki senin aynandı Nereye gider bu aşk Nereye dur gitme Bırak kadının olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sevmek var,sevmek var,sevmekten sevmeye fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 araya da girer mesefe ara vardır mesafe girer daha çok mesafe olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar