fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 amq mu? vay be page fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahah cuk oturmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 amq mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayır diet kola mevzuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yok vazgeçtim kız bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 a-oww m-y q-ot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: yok vazgeçtim kız bu 2 dk gittim editlemişsin.. hep bana oluyo bu hep birileri bişey yazıp sonra editliyo sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 gönderme yaptım. göndermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sporsuz kilo verilmez verilse de geri alınır inancım var.. spor yaparsan yemekten kısmasan bile zaten veriosun.. test edildi onaylandı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu arada birileri mekik kas demiş, mekik kasarak kilo veremezsin. kesinlikle yalan o. koşucaksın arkadaşım, bisiklet filan sürüceksin saatlerce, sonra diyorsan göbek bölgesini şekle sokayım, ha o zaman koşuları ve bisikleti mekikle desteklersin, şükela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 HIIT antremanı tavsiye ederim, günde 15-20 dk zaman ayırıp 1.5 - 2 saatlik kardiyoya eştir. Aha hakkında birsürü article Mekik çekmek kilo vermeye yardım etmez, tam tersi üstteki yağın altına kas oluşturup daha kalın bel gösterir, vücut yağ oranı %10 -12 değilse yapılmasının anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ailenle kalmıyosan paranı başka seylere harca bitir hemen... sonra parasızlıktan kilo verirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Allah'tan benim bölümde değil bu başlık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben bişey anlamadım HIITden. Normal antrenman programı falan ayzmış, bi sürü şey. NAsı yapıcaz nası koşucaz? Bİ hızlı bi yavaş falan mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ne kadar kısa zamanda kilo verirsen o kadar kısa zamanda kilo alırsın. Zayıflamak, formda bir vücuda sahip olmak sabır işidir. Yaşam tarzını değiştirip, devamlılığını sağlamalısın. Ne kadar uzun vadeli düşünürsen senin için o kadar faydalı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Lida var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben söyiyim yavaş yürüyceksin koşarsan yağ yakmaktan çok kas yaparsın.hafiften yürüyceksin ne kadar uzun o kadar iyi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 christian bale'e mail atin anlatsin hasta herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet Christian Bale iyi kotarmış o işi. Kilo verirken hiç problem yaşamamış da kiloları geri alırken ölüyomuş adam. İsteyene telefonunu verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ekşi sözlük said: machinist için günde sadece bir yeşil elma bir kutu ton balığı yemiş ton balığı poşeti 5 ytl çok pahallı ya : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar