sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fede said: yok vazgeçtim kız bu 2 dk gittim editlemişsin.. hep bana oluyo bu hep birileri bişey yazıp sonra editliyo sinir oldum.
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sporsuz kilo verilmez verilse de geri alınır inancım var.. spor yaparsan yemekten kısmasan bile zaten veriosun.. test edildi onaylandı =)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bu arada birileri mekik kas demiş, mekik kasarak kilo veremezsin. kesinlikle yalan o. koşucaksın arkadaşım, bisiklet filan sürüceksin saatlerce, sonra diyorsan göbek bölgesini şekle sokayım, ha o zaman koşuları ve bisikleti mekikle desteklersin, şükela olur.
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 HIIT antremanı tavsiye ederim, günde 15-20 dk zaman ayırıp 1.5 - 2 saatlik kardiyoya eştir. Aha hakkında birsürü article Mekik çekmek kilo vermeye yardım etmez, tam tersi üstteki yağın altına kas oluşturup daha kalın bel gösterir, vücut yağ oranı %10 -12 değilse yapılmasının anlamı yok.
oper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ailenle kalmıyosan paranı başka seylere harca bitir hemen... sonra parasızlıktan kilo verirsin :D
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Allah'tan benim bölümde değil bu başlık. :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ben bişey anlamadım HIITden. Normal antrenman programı falan ayzmış, bi sürü şey. NAsı yapıcaz nası koşucaz? Bİ hızlı bi yavaş falan mı mesela?
Redo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ne kadar kısa zamanda kilo verirsen o kadar kısa zamanda kilo alırsın. Zayıflamak, formda bir vücuda sahip olmak sabır işidir. Yaşam tarzını değiştirip, devamlılığını sağlamalısın. Ne kadar uzun vadeli düşünürsen senin için o kadar faydalı olur..
PATA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ben söyiyim yavaş yürüyceksin koşarsan yağ yakmaktan çok kas yaparsın.hafiften yürüyceksin ne kadar uzun o kadar iyi ^^
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 christian bale'e mail atin anlatsin hasta herif
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Evet Christian Bale iyi kotarmış o işi. Kilo verirken hiç problem yaşamamış da kiloları geri alırken ölüyomuş adam. İsteyene telefonunu verebilirim.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ekşi sözlük said: machinist için günde sadece bir yeşil elma bir kutu ton balığı yemiş ton balığı poşeti 5 ytl çok pahallı ya :
Öne çıkan mesajlar