^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 +5 günde 25 gb limiti 5 günde 50gb'a çıkmış,sonunda +Trafficshare diye bir uygulamaya geçmiş,eski direct downloads gibi bir muhabbet,linki bir arkınıza gönderdiğinizde üye olmasa dahi yükleyebiliyor,10gb limiti var fazlası için parayla,3paket var 500gba kadar +Premium zone kısmı kullanılabilir olmuş +Dizayn değişmiş,bence güzelleşmiş Rapidten yapılan açıklamada değişimin devam ediceğini söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ohş. Çok güzel olmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arkadaşa link iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 +Trafficshare diye bir uygulamaya geçmiş,eski direct downloads gibi bir muhabbet,linki bir arkınıza gönderdiğinizde üye olmasa dahi yükleyebiliyor,10gb limiti var fazlası için parayla,3paket var 500gba kadar şimdi burdan anlaşılması gereken, 10gb'a kadar free userlar transfer yapabiliyor her dosya için, ama daha fazla yaptırtmak için dosyayı share eden para ödemeli. Peki bu durumda, üye'nin diğer üye'den dosya almasında bir değişiklik yok değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 biraz malım kusura bakmayın da =), bu trafficshare'da bir arkadas premium gibi 10gb download mu yapabiliyor, upload mu transfer dediginiz olay hangisi, ya da ikisi mi ? anlamadım da eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Abi birde kayboldum ben bu dizaynda bizim kalan limit nerde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de 5dk dır arıyorum bulamıyorum, + benim hesabın süresi dolcaktı 3 4 haziranda tam hatırlamıom o nerde yazıo onu dabulamıom +3aylık 43ytl olmuş a kuğ of buldum ya :F denyo bir yerde Overview of the Account: 4212050 bu yazı var ya bunun solunda + var ona tıklayınca açılıo bilgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Saolasın walla! Kafayı yicektim. Loglardan falan topla çıkar yöntemiyle hesapladım az önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 50 gb işi iyi olmuş valla ya, çünkü bazen 10 - 15 gün hiç bir şey indirmiyorum, bazende iki günde dünyanın dosyasını indiriyoruz, kota dolunca öylece kalıyorduk.. Link gönderme işide çok tatlı olmuş ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yenilendiği ve trafficshare olayı çok güzel olmuş. ancak yeni tasarıma ısınamadım böyle çok kaba duruyor ve çok çok acemice hazırlanmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende tam aksine tasarımı çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sen beğenmesen şaşardım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kfg said: biraz malım kusura bakmayın da =), bu trafficshare'da bir arkadas premium gibi 10gb download mu yapabiliyor, upload mu transfer dediginiz olay hangisi, ya da ikisi mi ? anlamadım da eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Hmm şimdi şöyle. Premium kullanıcı bir dosyasını upload ediyor. Dosya : hebele_hübele.avi hebele_hübele.avi dosyası rapidshare üyesi olmayanlar tarafından, direct link aracılığı ile 10 GBlik transfer sağlanana kadar indirilebiliyor ücretsiz olarak. Yani anladığım kadarı ile test etmedim tabi ama, şu zaman zımbırtısı out transfer in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 asıl eski tasarım bildiğin amatör işiydi bu güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://rapidshare.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben de beğendim ya, kalite olmuş hakkaten. önceki pek güven vermiyordu. bu yeni olay da şu: siz premium kullanıcısınız, arkadaşınız sizin vereceğiniz linkle direkt sizin hesabınızdan indirebiliyor. o dosya da sizin download kotasından düşüyor. mesela arkadaşına 5 gb lık dosya verdin özel direct rapid linki ile, eleman onu premium gibi indiriyor, sonra kotaya da sanki sen 5 çekmişsin gibi düşülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evet ama 10gb kotan var bi de bitince tekrar alman gerekiyor yani 10gb lık kotan dolunca para verip alıon tekrardan ya da direkt link veremion millete normal kedi köpek vs beklemeleri gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 en güzeli de upload limiti 2 gb olmuş sanırım, ekşide okudum. artık 3214235 part indirmek zorunda kalmayacağız ya. çok iyi olmuş bu. 100 mb den 2 gb a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o zaman bu olay guzel ya, mesela 500gb a kadar 3 paket varmıs ya, ben paketin parasını arkadasa versem, 500gb'lık ikinci bir account olarak kullanabilirim yani, kendim paypal maypal kasmak istemesem yani, ek kart gibi bir sey olur ? edit: roket adam said: en güzeli de upload limiti 2 gb olmuş sanırım, ekşide okudum. artık 3214235 part indirmek zorunda kalmayacağız ya. çok iyi olmuş bu. 100 mb den 2 gb a. bunu yeni gordum, oha bu tek kelimeyle mukemmel olmus ya dedigin gibiyse =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paketler şu şekildeymiş, 100 gb 18euro 500 gb 80euro 2500 gb 350euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 anlamadım 100gb ne limiti burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar