Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Nasıl inanılmaz şeyler olmadı, avucunun içinde tuttuğun, puan farkı attığın bir takıma, 6 puan felan geride kalarak şampiyonluk kaptırdın. Daha ne olacak ? Fenerbahçe bu arkadaşlar, kayserispor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 avucunun içinde tuttuğun puan farkı attığın derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 adam kulubu guzel yonetiyor hale ne bu bik bik bik anlamadim gitti. A.Y > A.P >>>>> Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 puan farkı? pardon. ehuehueh tamam devam edin siz. no offence:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=198&hafta=29#grp 29.haftadan sonra düşüşe geçen fb buyrun bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 güldüğüm 2 puana puan farkı atmak demen de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 puan farkı mı değil mi ? 2 puan fark işte. Attı mı attı. Peki neden bu farkı koruyamadı da, gitti 6 puan fark yedi ? Teknik Direktör hatası mı değil mi ? Eğer, sene boyunca, vur diyince öldürmeseydi. Şampiyon olabilirdik. Şimdi bu adam nasıl girmesin soyunma odasına. Bir eksiklik mevcut. Tabiki müdahale edecek. Etmediğinde gördük, haftalarca herkes bağırdı, zico 70 olmadn oyuncu sokmuyor, işte soksun, görmüyor felan filan.. Bu müdahaleleri kim yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 puan fark için puan farkı attı avcunun içinde tuttu gibi tabirler biraz komik geldi kusura bakma :) burda faturayı teknik direktöre kesmek de tamamen doğru sayılmaz sonuçta aziz yıldırım o dönemde de soyunma odasına giriyordu ayrıca sahaya çıkan futbolcuları var rakip takımlar var vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ee biz de sezon basında 8 puan fark attık ona bakarsan. avcumuzun içinde tutuyoduk, yumruk yapıp salladık son hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ehehehee :) Aynen öyle valla bazı haftalarda atılan farklara bakılarak yürümez bu işler. Zico iyi teknik adam değil Fener'in iyi topçuları var. Ama başkanın teknik kadroya karışması her türlü yanlıştır. Kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Fenerbahçe'nin yenemeyeceği bir takım çıkmadı ki karşıısına. Sadece 12-13 kişi ile sezon geçirirsen sonuçlarına böyle katlanırsın oldu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 toggie said: ee biz de sezon basında 8 puan fark attık ona bakarsan. avcumuzun içinde tutuyoduk, yumruk yapıp salladık son hafta. ama yetemediniz. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 biz değil nonda yetti zhuhz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nonda neye yetti aga ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 nondanin golunden sonra tekrarini izliyordum agir cekimde, kamera boyle zoomladi suratina top tam arkaya sektiginde, herif resmen orda "OHA BEDAVA" diye vurdu topa. Gormedim sanmayin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 konu sapıcak gerek yok neyse zico kötüyse gs de teknik direktör bile yoktu 6 puan farkla bitti lig konuşucak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 TD yoktu diyip duruyorsunuz, sampiyon yapan adam delirdi orda, nasil td yok diyorlar hala cildiracam biz essek miyiz diye. TD niz vardi, ve kalliden daha mantikli bir herifti. Kallinin gitmesi gs ye ne kadar yaradiysa, bize de insallah bu fayda getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 TDsiz takım olmaz zaten, yanlış bilmiyorsam yönetmeliğe aykırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yanlış anlaşılmış benim hatam ben 6 haftadan değil 30 haftalık bölümden bahsediyordum... zico kötüyse bizimki teknik direktör bile değildi demek istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şimdi türkiyede hemen hemen her başkan iniyodur zaten soyunma odasına, ya da takıma müdahale ediyordur. Alın işte sezon ortası adnan polat vermiş listeyi "bu adamları yollayın" diye, itiraz etmiş feldkamp yok yaa demiş. Bu da karışmak aynı şekilde. Demirören desen zaten adamda tüp gazdan daha çok gaz var inmeden edemez. Amaa, doğru olan inmemesi. Sen orada futbolcunun yanında böyle bir şey yapamazsın. Hatta futbolcuyla birebir muhattap bile olamazsın herhangi bir şekilde futbol dahilindeki bir olayda (adam çıkar saçma basın açıklaması yapar ya da olay çıkartır disiplinsizdir falan o ayrı, maçtan antrenmandan bahsediyorum) teknik direktör yapar bunları. Takım kötü mü gidiyo? Ya da adamın bi hareketini (70ten sora adam sokma, kavgalı olduğu adamı oynatmama falan) beğenmiyo musun? Tutar çekersin kenara "bak kardeşim şöyle düşüş var, şunları yapıyosun ne iş?" diye toplantıda yüklenir ağzının payını verirsin. Çok istiyorsan da kovarsın. Ama tutup da oyuncuyla onun yanında muhattap olarak otoritesini hiçe sayamazsın, tutup da adama "çift forvet oynicaksın ulan" diye baskı yapamaz, taktiğine karışamazsın. Beğenmiyosan kov, ya da "abi biz niye böyle oynamıyoruz" diye sor o kadar. Transfer konusuna gelince, hassas bir konu, sonuçta baştaki adama güvenemeyebilirsin o konuda, ya da adam gidici falan olabilir falan. O konuda ben organize bir çalışma olmasından yanayım. %75 t.direktör %25 yönetim ağırlığında. T.Dye sormadan adam almamak lazım, o isteyince bir adamı da izler kararını verir ona göre alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu adamları yollayınla maçın ortasında soyuunma odasına inmek farklı şeyler yalnız.. özhan girmezdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar