Drakkahn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 O tasolardan bende de var sürüyle. Bazen açıp bakıyorum, yatağa seriyorum, sora gene kutularına koyup kaldırıyorum. Satılmaz onlar evladiyelik :D edit: kuu yazmışım kutu oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Biri iki üç tane yollasa bana çok sevaba geçer, güzel pena oluyor tasolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ne feci tırnak kırıyodum ulan taso oynayacam diye. patır kütür kalkıyodu tırnaklar, ama vazgeçmiyoduk. ütüyoduk,köküyoduk, kepiyoduk,kerpiyoduk ama yılmıyoduk! her zaman daha fazla olmalıydı, en sonunda da balkona çıkıp "yağma/kapış" yapıp ehehehe koşun uleyn nidalarıyla yağdırıyoduk aşağıya tasoları. ne günlerdi ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 "Yağma vaaarrr!" sesini duyduğum anda koşa koşa giderdim kapış alanına. Tey teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Masticore said: Bendede Shell'in verdiği futbolcuların bozuk paraları vardı. Bildiğin bozuk para üstüne resimlerini işlemişler. Hagi popescu bolic vs......... Annem atmış bir kaç yıl önce görüp bu ne diye :) bende duruyo hala onlar hakan ünsal-fatih-terim-suat kaya-vedat inceefe-volkan kilimci-bülent korkmaz-hagi-filipescu-ilie bunlar var bende=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 DeathLord said: Alcadras said: ilk ve son dayağımı mahallede bu sporcu kartları yüzünden yemiştim. iki eleman bi kaldırım başında oynuyor. ben de izliyorum. yaşım 7-8 civarı. "açmaca" denilen oyun tipini oynuyolar. kimin numarası büyükse o alıyor. o zamanlar da hatırlarım, genel bir triptir, karşısındakine göstermez, yavaşça açarlar. yanımdaki eleman açtı ben bakıp "aha 210 çıktı" diye bağırdım. dayağı da yedim. eşşoğlueşşek. dayak baya içine oturmuş sayıyı bile unutmuyor :):) Ahaha mahallede "en çok kart bende var" diyen veletle tek oyun yapıp bütün kartlarını ütmüştüm (aha bi de böyle bi laf vardı yavs, ÜTMEK). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 cavanagh said: Masticore said: Bendede Shell'in verdiği futbolcuların bozuk paraları vardı. Bildiğin bozuk para üstüne resimlerini işlemişler. Hagi popescu bolic vs......... Annem atmış bir kaç yıl önce görüp bu ne diye :) bende duruyo hala onlar hakan ünsal-fatih-terim-suat kaya-vedat inceefe-volkan kilimci-bülent korkmaz-hagi-filipescu-ilie bunlar var bende=) Bende de hala duruyor galiba onlar, Galatasaray tam kadro vardı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ahah, kantinden tost falan alırken cebinden taso düşürenler oluyordu, ayrı bir kaos oluyordu o da. Malum cüzdan yok bozuk paralarla aynı cebe doluşturmamak lazımdı tasoları sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bende dolu var. hala duruyorlar yani. dönenleride vardı bunların. nerdeyse tüm seriye yakın var. kapışalım mı? (:D Masticore said: Bendede Shell'in verdiği futbolcuların bozuk paraları vardı. Bildiğin bozuk para üstüne resimlerini işlemişler. Hagi popescu bolic vs......... Annem atmış bir kaç yıl önce görüp bu ne diye :) bunu shell mi yapmıştı? yoksa petrol ofisi mi? hatırlıyamadım şimdi. bende de şifo mehmet filan vardı bulabildiklerim bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 cavanagh said: Masticore said: Bendede Shell'in verdiği futbolcuların bozuk paraları vardı. Bildiğin bozuk para üstüne resimlerini işlemişler. Hagi popescu bolic vs......... Annem atmış bir kaç yıl önce görüp bu ne diye :) bende duruyo hala onlar hakan ünsal-fatih-terim-suat kaya-vedat inceefe-volkan kilimci-bülent korkmaz-hagi-filipescu-ilie bunlar var bende=) bendekiler duruyo hala, full kadro gs var bekir gür filipescu hagi fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 en alttaki taso erimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Aiko said: bendekiler duruyo hala, full kadro gs var bekir gür filipescu hagi fln sendekiler sonraki versiyon.. ben metin ali feyyazli kadrolar war, ama arayip da bulmak zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar