Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 AckisRecipeList Achievement için 100 cooking recipe ögrenmeye kasarken buldum bu addonu. bütün tradeskillerinizi tarayıp sizde olmayan recipeleri ve nereden alınabileceklerini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?43,3291346 WotLK ile ilgili Addon / UI konuları için lütfen yukarıdaki konudan devam ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yav şu çantadaki itemleri sıralayan addonun adı neydi, gri beyasz yaşil quest item falan filan gibi? varsa adını bilen çok makbuüle geçer, baggins diye buldum fakat kullanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Aluriel said: AckisRecipeList Achievement için 100 cooking recipe ögrenmeye kasarken buldum bu addonu. bütün tradeskillerinizi tarayıp sizde olmayan recipeleri ve nereden alınabileceklerini gösteriyor. çok teşekkür ederim aluriel sana pek sevinçli haberler getirdin banaaaa!!! xD bi recipe ve meslek kasma hastası olarak çok teşekkür ederim bu bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Earenwen said: yav şu çantadaki itemleri sıralayan addonun adı neydi, gri beyasz yaşil quest item falan filan gibi? varsa adını bilen çok makbuüle geçer, baggins diye buldum fakat kullanamadım ulen sana yollamamışmıydım onları bagnon ta tek çanta olarak görüyosun ve kendi içinde ayarı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bagnon sux abi, daha çok kafam karışıo onla. ki lock da soulstone ları da aynı tek çantada gösterdiği için, naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Çanta addonu kullanmıyorum artık ben, kendim ayarlıyorum sürekli çantalarla içli dışlıyım :). zaten çok düzenlidir oyunca bankam çantalarım aradığım bişiyi kolayca bulabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben de cok duzenli kullanıyorum, tek canta olayından da hoslanmıyorum pek. her zaman yanımda olması gerekenler bir cantada, comsumablelar baska cantada falan o sekilde ayırıyorum mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bagnon da item ı bildiğiniz search ile isim yazarak bulma gibi bi olayda vardır sizi bilmem de benim işime çok yarıyo, tek çanta kullanmamın en büyün nedeni ise banka ve bütün slotları min 18 lik ve hepsi açık, üstümdeki çantalarda hepsi 20 slot luktur ve toplasan 20stack boş alanın var :D nerdeyse full dolu ve 2 tane de banka char ım var 1 ini pasif kullanıyorum diğeri aktif ama ikisindede tüm çantalar min 16lık siz düşünün o çantalar tek bir pencere ve blizz in skininde olsa ne olur bütün ekran çanta olur xD çataların full olmasının nedeni kişisel ticaret ve koleksiyon manyaklığımdır tabi >:D< bide bagnon sayesinde o serverda bulunan bütün charlarınızda çantanızdaki itemdan kaçtane var bankadamı çantadamı hepsini görebiliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bak hala!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Arkadaşlar şimdi bi ui yapim dedim healer oynıcam.Bu addonların ne işe yaradıklarınıda söyleyebilirmisiniz.Ona göre çekim.Msl pitbull decursive gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yukarıdaki sticky varken bunu bin yıl öncesinden arayıp bulmak büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Pardon ya bende bunu yukardaki sticker zannediyodum.Neden güncellenmemiş diyorum bende fail olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar