Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden sigara içeriz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün 2 hafta sonra tekrar maç yapayım dedim, yemin ediyorum kendimi 35-40 yaşında hissettim daha 22yim yahu. ondan önce sürekli maç yaptığımız için anlamamıştım ama alt tarafı 2 hafta yav :<
Mesaj tarihi:
Bugün 35. gün sigarayı bıraktığımın. Bundan önceki zilyon bırakma denememde max 1 haftayı görmüş yine otha bokha bağlayarak tekrar başlamıştım.

Yani doktordur sigara bandı nikotin sakızı hede hödö leri bi işe yaramıyo. İrade burda onemli olan. Açıkçası kendini kasman lazım bırakmak için. Gerçi ben yolun başındayım 3 ay içmessem dahada içeceğimi düşünmüyorum.

En zoru ilk 3-4 gün. Duvarda tırnak izlerim halen daha duruyo hehe. Bıraktığım gün evdekilere tek bir sigara dalı bile bırakmayın köşe bucakta diyip 2. gününde gece 2-3 te uyanıp bütün dolapları indirip sigara aradığımı hatırlıyorum. 5 günden sonra insan o kadarda aramıyor sigarayı.

Ama ortam olmasın. 1 hafta ortamdan uzak durun :D 1 hafta bittiğinde Frp gecesi yapmak için arkadaşta toplandık 10 kişiyiz ama 8 tanesi sigara içiyo. Biliyolar bırakmaya kastığımı. Ben her sigaraya saldırdığımda (Bir taneden bişey olmaz mode : on) "sen bıraktın abi gel senle magic oynayak" diyip vazgeçirdiler.

1 ay oldu sigarayı bırakalı ve şu anda dumanından bile tiksinir oldum. 2 ay daha sabredersem biranın yanında rahatça sigarasız durabilecem muhemelen ehehe.

Rumuz : İbretlik Tiryaki eheheh
Mesaj tarihi:
Iyi yapmissin bırakarak, ama inan tiksiniyorsun daha once dedigim gibi bir ay sonra falan. Ilk zamanlar ilginctir ki hic zorlanmadim. Abi ben birakiyorum dedim, biraktim.( Tabii daha once cok denemistim ama.)

6 ayin sonunda iki dal sigara ic. Tekrardan sigara icmeye baslarsan birakamamissin demektir. Benim gibi tiksinirsen, miden bulanirsa, basin agrirsa sigarayla isin bitmis demektir :)
Mesaj tarihi:
abi içiyorum len sanane diosunuzda n tane kişi yanımızda sigara içiyor, hoş ben mümkün olduğunca kovalıorum onlarıda genede zarar yane bizede, siz bir biz n içmiş oluomuşuz oda nası bi yalansa :D
Mesaj tarihi:
Prawler said:

6 ayin sonunda iki dal sigara ic. Tekrardan sigara icmeye baslarsan birakamamissin demektir. Benim gibi tiksinirsen, miden bulanirsa, basin agrirsa sigarayla isin bitmis demektir :)

iyi de herkeste aynı olmaz bu. sonuçta sigarayı ilk kez ağzıma koyduğumda hoşuma gitmişti benim, ne midem bulanmış ne başım ağrımıştı. tehlikeli bir şey bence 6 ay sonra gereksiz.
Mesaj tarihi:
Bazı kişilerde belli bir enzim eksikiğinden dolayı,sigaraya dirençli oluyorlar.Hani deriz ya adam 90 yaşına kadar sigara içmiş diye,onlar bu insanlar oluyor
Mesaj tarihi:
İçilmesin iyi bir şey olmadığı kesin.
Ben içiyorum. Fakat zararlı, bilincindeyim. Ağız oyuncağı diye başladık öyle devam ediyor.
Evet özentiden başladım.
En fazla 2 saat bırakabildim - bırakıyorum diyerek -
Onun dışında bırakmayı düşünmüyorum. Sanırım spor yaptığım için ciğerlerim ben kadar sigara içen birisine nazaran temiz.
  • Yeni Oluştur...