di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Selam, Hem meraktan hem de bazi cinlik cakallik planlarimdan oturu sormak durumundayim, OSS'den baraji biraz gecerek bilgisayar muhendisligi okuyabilecegim ve odemeleri makul ozel uni var mi ? ( Senelik 16bin lira olmasin mesela.) Yoktur muhtemelen de yine de sorayim ben, sansimi deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 kıbrısa bakmak lazım veya türki cum. ler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 cik. olmaz. illaki istanbul olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 istanbul zor. biraz çalışman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 siz almam gereken puani ve universiteyi yazin, gerisini hallederim ben 10 gunde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 2 ay önce başlasan sıkı bi çalışma ile yapabilirdin bence. :) 10 gün yalan.. ama öss puanlarını takip eden arkadaşlar yazsın yinede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 313 (2007 ye göre) Sabancı müh. ve doğa bilimleri fakültesi 25000 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 azerbaycan da var yök tarafından tanınan bide romanya ile bulgaristanda var bildiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sabanci cok pahaliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ahmet Yesevi Üniversitesi. Kazakistan'da uzaktan eğitimi var açıköğretim gibi. Ve diplomasının tanınırlığı baya olay olmuştu. YÖK önceden tanıyordu sonra tanımam dedi, sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi kurulurken tanicaz dediniz tanıyın ulen filan dedi en son ne oldu bilmiyorum. Üni. öğrencileri için ÖSS ye gerek yok. yeni girişler için barajı geçmen yeterli. 3.000 YTL yıllık. Bilgisayr Mh. Endüstri ve Yönetim Bilişim sistemleri var lisans olarak. editle gelen güzellikler: YÖK ile ilgili belgeler. Bu yökün sayfasındanmış. BU da ahmet yesevinin. Hangisi geçerli şimdi bunların anlamak pek mümkün değil. Ama anladığım kadarıyla yök'ün dilekçesinde lisans yazmıyor zaten. Önlisans ve Yüksek Lisans diyor ahmet yesevinin koyduğunda. Her neyse düşünen varsa araştırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bahçeşehir var, ankara düşünürsen atılım da var hatta. 280lerde geziyor olmaları lazım yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ankarayı düşünürsen Atılım var, 8500$ yıllık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 di said: siz almam gereken puani ve universiteyi yazin, gerisini hallederim ben 10 gunde =) hmm halledersin lol:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kıbrıs, bulgaristan, azerbaycan tarzı yerler var ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bilkent var 16bin ytl olan koç-sabancı fix 25k ytl zaten aşşası kurtarmaz ama mühendislikse sabancıya git koçun müh. abartı zor+yaz okuluna kalırsan ayrıcana ggsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 spompas said: di said: siz almam gereken puani ve universiteyi yazin, gerisini hallederim ben 10 gunde =) hmm halledersin lol:)o fizik okudum 6 sene. ustune kimya aldim 11 donem boyunca. (300 kisi topluca aldik, o kadar serefsizdi hocasi). hallederim yani evet. "lol" : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 beykent üniversitesi 13000 civarı. puanlarıda düşük baya. edit:273 le almış, baraş 180 dş sanırım okuldanda 75 gelse "baraj+20 puan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Aylik en az 1300-1400 lira odemek gerek (bugun bi tanesi 10 taksit 14bin lira dedi de telefonda, ona gore konusuyorum). Cok be. Gucum yetmez benim bunlari odemeye. Bosuna hayal kurmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 spompas said: Ankarayı düşünürsen Atılım var, 8500$ yıllık atılımdan uzak dur,parana yazık edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 11 kaat(ytl cinsinden) İzmir Yaşar Üniversitesi. Bilg bölümüde güzeldir hani hocalar sağlammış die duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 edit: 16000 olmasın yazmışsın, yanlış okumuşum. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 paranın anasını satıyım! lan dünyanın puanını aldım dünya kadar net yaptım param olsa yara yara sabancıda okurdum ki çok da okumak isterdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Benim girdiğim sene kontenjanı dolmayan özel üni.ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oralara barajı geçip girebilirsin. Fiyatları konusunda bir fikrim yok. http://osyspuanlari.osym.gov.tr/tablo4.aspx Bu adresten sıralamayı "Genel Kontenjan En Küçük Puan" şeklinde yapıp en sonlara gidersen orda karşılığı boşluk olan yerler görürsün. Oralara barajı geçip girmen mümkünmüş o sonuçların olduğu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Sabancı 25 milyar oldu bu arada, 5 de yurt. Çok özel üni olmaya falan çalışıyoruz galiba ne bu saçmalık anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oha bursları neler peki sabancının ? v(%100, 50 ot çöp olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar