Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ozel uni

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Hem meraktan hem de bazi cinlik cakallik planlarimdan oturu sormak durumundayim,

OSS'den baraji biraz gecerek bilgisayar muhendisligi okuyabilecegim ve odemeleri makul ozel uni var mi ? ( Senelik 16bin lira olmasin mesela.)

Yoktur muhtemelen de yine de sorayim ben, sansimi deneyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmet Yesevi Üniversitesi. Kazakistan'da uzaktan eğitimi var açıköğretim gibi. Ve diplomasının tanınırlığı baya olay olmuştu. YÖK önceden tanıyordu sonra tanımam dedi, sonra Ahmet Yesevi Üniversitesi kurulurken tanicaz dediniz tanıyın ulen filan dedi en son ne oldu bilmiyorum. Üni. öğrencileri için ÖSS ye gerek yok. yeni girişler için barajı geçmen yeterli. 3.000 YTL yıllık. Bilgisayr Mh. Endüstri ve Yönetim Bilişim sistemleri var lisans olarak.

editle gelen güzellikler:

YÖK ile ilgili belgeler. Bu yökün sayfasındanmış. BU da ahmet yesevinin. Hangisi geçerli şimdi bunların anlamak pek mümkün değil. Ama anladığım kadarıyla yök'ün dilekçesinde lisans yazmıyor zaten. Önlisans ve Yüksek Lisans diyor ahmet yesevinin koyduğunda. Her neyse düşünen varsa araştırsın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

spompas said:
di said:
siz almam gereken puani ve universiteyi yazin, gerisini hallederim ben 10 gunde =)

hmm halledersin lol:)o

fizik okudum 6 sene. ustune kimya aldim 11 donem boyunca. (300 kisi topluca aldik, o kadar serefsizdi hocasi). hallederim yani evet. "lol" : p
Sosyal ağlarda paylaş

Benim girdiğim sene kontenjanı dolmayan özel üni.ler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Oralara barajı geçip girebilirsin. Fiyatları konusunda bir fikrim yok.

http://osyspuanlari.osym.gov.tr/tablo4.aspx
Bu adresten sıralamayı "Genel Kontenjan En Küçük Puan" şeklinde yapıp en sonlara gidersen orda karşılığı boşluk olan yerler görürsün. Oralara barajı geçip girmen mümkünmüş o sonuçların olduğu yıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...