Korax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hepsini geçtim,hiç bi oyunda bukadar zengin skill listesi yok.Sw kasıp yanına gidip musicianship kasabilme sansın var,baya genis kavramlı kapsamlı,halen.hatta dur gidiyim ben başlayım senelerden sonra,florensia atlantica falan sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 arcanum'a basladım ben :D pvp falan,güzel güzel. ps: taz bu client niye böyle şişip kalıyo? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Masteis said: bi kere uoda ego tatmini var win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Kılıçlı kantır mantığı ne yazıkki türkiyede uo yu bitirdi. Eskiden çok zevk alırdım ne biliyim adam gibi serverlar vardı, kastığın charın bir anlamı olurdu, üşenmez kasardın, brit banktaki tiplere imrenerek bakılır, iki kişi daha ayarlasam da çapraz kalvasa alsam şunu diye planlar yapılırdı. Hayaletin biri gelir "res pls brit mezarı pklar bastı" derdi, herkes hurraa koştururdu, orası dağılırdı minoc köprü denirdi hurraaa oraya gidilirdi. Ama sonra tırt serverlar sardı herbiyanı. PH ı köklenmiş "inlorinlor oley GM mage" serverlarıyla doldu piyasa. E bunlar açılıyo, 2 ay açık kalıyo kapanıyo, hop başka server açıyolar hadi bu sefer oraya git. Oyuncu kalitesi filan da yerlerde olduğu için pvp serverlarından soğudum, rp serverlarına yöneldim. Ama bunlar da oyuncu bulamıyolardı. Koskoca haritada 20 kişi ancak oluyodu, onlar da pek karşılaşamıyolardı da zaten. Oyuncular da npc lerle konuşmaktan sıkılıyolardı tabii, bunlar da max. 1 ay dayanıp çöküyolardı. Böyle böyle 4-5 tane server takip ettim, hepsi böyle oldu ben de iyice ümidi kestim artık. UO artık toparlanamaz bence. Öldü yani. res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aç gözlü olmasa insanlar, dolu bi sunucu adam gibi bi sunucu var işte. sırf oyuncu çekcem diye PH açarak kaliteyi düşüre düşüre düşüre bok ettiler. Kılıçlı Kantır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hangi oyunda sınırsız rp yaptınız he mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Varmı sağlam server ya kasasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok ben gaza gelip denedim,bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 uo gamers demise runuo cuların kendi serverı o yüzden güzel gibi ben sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 swg kesinlikle uo dan daha zevkliydi hatta bi aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Bana uo yu sen öğretiyordun olymposta ultimatr de ibik =) balık tutmayı falan öğretmiştin.Nerde boş iş var hepsini öğrettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hangi oyunda gemiyle korsanlık yaptınız? gemiyle gemi sıkıştırmak gibi şeyler yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hangi oyunda koyunlara yenik düştünüz hı? Of 6 aydır oynamıyorum ama şimdi 3 5 kişi gelse pati olarak başlıyoruz diye verse gazı aah ah. Sonradan gelen not: Arkadaşlar sphere serwer buldum 60 70 online war umarım guzeldir oynarız diyen warsa gelsin. www.willow.gen.tr. Reklama girmez sanırım Daha sonra gelen not: Abi çok kötü ya boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi hiç unutmam arkadaş +15 ss le magpie ye paradarbe vermişti o ne şanstır öyle ya bütün gün gülmüştüm ama şimdi komik gelmiyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 O zaman hadi uoya başlayalım?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hakikaten sağlam bi server bulunursa oynarım. yabancı olması tercihimdir. http://uo.theabyss.eu/?files giriyorum servera, 2001den beri oldschool takılan bi uo serveri kendileri. 100 200 online oluyormuş günde. bakalım beğenirsem çağırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pati server açsın oynarım ben valla. öyle arada forumdan mesajlaşır , ekşın var felan deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Balığa çıkarız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Lidriel said: hakikaten sağlam bi server bulunursa oynarım. yabancı olması tercihimdir. http://uo.theabyss.eu/?files giriyorum servera, 2001den beri oldschool takılan bi uo serveri kendileri. 100 200 online oluyormuş günde. bakalım beğenirsem çağırırım. Ya aga girdimde anlamadım hiçbişey cidden yani bildiğimiz uo sisteminden uzak ya yada bana ters geldi millete soriim dedim millet rusça konuşuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Raincloud said: Balığa çıkarız =) Odun kırıp maden kazmayı özledim. :( gz de adam kal vas lamak istiyorum sadfasdf(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ya eskiden odun kırıp maden kazardık ama elle kazılırdı madencilerin muhabbeti olurdu =) Şimdi easy uo dur razordur carttır curttur adam 5 client acıp 5 tane miner bırakıyor macroya sonra 500 bs bodcu kasıyor falan. Ben isterim ki bunlar olmasın. Sphere de o yok ama orası güzel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 3.5 senedir wow oynuyorum, ne zaman winampta uo midileri çalsa ah ulan oynayan arkadaşlarım olsa anında wowu bırakıp OSIye falan başlarım diye geçiriyorum içimden. *sniff* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar