Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ha ? UO gibi yar oldular mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hepsinin dikeni battı.gülü sevmediğim içinde lanet ettim hepsinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ben koklamadım kimseyi oturdum mis gibi uo oynadım ve bu hale geldim, teşekkürler uo iyiki varsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyla alakasız olacak da, bugün Mortis'in doğumgünüymüş, kutluyorum kendisini burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İyiki doğdun mortis nice mutlu uo lu yıllara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tomambas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Yok be abi.WoW bile sıkıyor.Belki oyun oynama yaşım geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Wow bnce uo kadar zevkli değil. rappelz oynuorm o keyfi alamıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auroraa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben de koklamadım sanırım :) ama yaramazdı olsaydı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 uodan sonra ko oynadım pvpsi hoş gibiydi hızlıydı belki ondan hoş geliyodu adamlar lvl olayını arttırdıktan sonra bıraktım kasmaya degmezdi çünkü. en son wowa başlamıştım pvesi felaket baydı sadece 1-2 hafta dayanabildim. pvpside itemları aldıktan sonra baydı. komple baydı yani kısaca. uo gibi yar olmaz dedim özledim ama elden ne gelir nebulanın çöküşüne kadar götürdü anca 5-6 sene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 UO'daki pvp hiçbir oyunda yok gerçekten ama bence tr'de bitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Açın Sphere başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Giovanni said: Ha ? UO gibi yar oldular mi ? Henüz daha az eğlendiren olmadı çok şükür :) Elf gibi kendinizi değişikliğe ve yeni şeyler öğrenmeye kapatıp, meslek icra eder gibi UO fanatizmini bilinçaltınıza yerleştirirseniz, daha iyi MMO'ların olmadığını daha çok yıllar iddia edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 UO istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tamamen uo ile aynı sisteme sahip ama yeni nesil bişeyler lazım. açıkcası third person olması hoşuma giderdi.. misal britain bankanın önünde herşey 3d, düşünsenize veya minoc tamamen 3d ama aynı herşey, köprüye gitcez bakcaz yine pk'lar (3d :D) güzel olurdu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bi kere uoda ego tatmini var hangi oyunda durmadan yapılan pvp turnuvalarına girebildiniz? hangi oyunda kestiğiniz birisini lootlayabildiniz? hangi oyunda öldüğünüzde "yeter lan bırakıyorum" diyip tekrar başladınız? hangi oyunda sınırsız rp yapabildiniz? hangi oyunda binlerce mob arasında tame yapabildiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bide hangi oyunda uo'daki kadar çok küfrettiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Pvp ci denyolar yüzünden atmosferi bozulduktan sonra loot dışında hiçbir esprisi olmayan bir oyun oldu uo. Aramıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Masteis said: bi kere uoda ego tatmini var hangi oyunda durmadan yapılan pvp turnuvalarına girebildiniz? hangi oyunda kestiğiniz birisini lootlayabildiniz? hangi oyunda öldüğünüzde "yeter lan bırakıyorum" diyip tekrar başladınız? hangi oyunda sınırsız rp yapabildiniz? hangi oyunda binlerce mob arasında tame yapabildiniz? super anlatmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ekmek said: Pvp ci denyolar yüzünden atmosferi bozulduktan sonra loot dışında hiçbir esprisi olmayan bir oyun oldu uo. Aramıyorum hiç. + binbeşyüzmilyon bikere PvP serverı diye bişey hiç açılmayacaktı varolmayacaktı. sonra PH denen kavram olmayacaktı. bide her önüne gelen sunucu açmayacaktı. hepsi UO'yu öldüren şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Siz hala bu konulardamısınız. is it a lie ? Yalaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 UO yu koklamadım.mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İlk göz ağrımdır UO. WoW oynadım. KO bile oynadım. Online diil belki ama Diablo'da oynadım... Amma ve lakin hiçbiri UO nun yerini tutmadı! LGS senemin içine ettin UO ama canın saolsun... Dershaneden kaçar beşiktaşta o zaman Angel'ın altında Kural net cafe vardı oraya girer UO oynardım...hoş hiç gün yüzü göremedim UO'da ama olsun onun yeri çok ayrıdır bende! O zamanlar bilgisayarım milyonda bir rastlanan bir hastalığa, üretim hatalı işlemciye sahipti ve hangi oyunu açarsan aç cpu %30 u görsün kitlenirdi komple pc...bende UO'yu evimde yüklemişim mutluyum. Çok ii hatırlıyorum o zamanlar ailemde tamir işine yanaşmıyodu sınav senesi diye, oynardım 10 dakka UO yu pc kitlenirdi reset atar bi 10 dakka daha oynar bi daha kitlenirse format atar yine yükler oynamaya çalışırdım. Not: Şaka yapmıyorum! Bu senede ÖSS var göze alamıyorum UO ya dönmeyi yoksa onun yeri ayrıydı ya...WOW'u bir çırpıda bıraktım aklıma bile gelmiyor oynamak ama hala eskisi gibi kalabalık serverlar var mıdır girsem mi acaba die kendime soruyorum UO tırmalar beni kaşır beni parçalar beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Masteis said: bi kere uoda ego tatmini var hangi oyunda durmadan yapılan pvp turnuvalarına girebildiniz? hangi oyunda kestiğiniz birisini lootlayabildiniz? hangi oyunda öldüğünüzde "yeter lan bırakıyorum" diyip tekrar başladınız? hangi oyunda sınırsız rp yapabildiniz? hangi oyunda binlerce mob arasında tame yapabildiniz? MUD. hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Sınırsız rp yapmaya calıstım ama bazı insanlar var ki o derece rp seviyolar böyle tiksindiriyorlar insanı rp den sogutuyorlar. Bence uo yu bitiren şey razordur easy uo dur carttır curttur. Resmen fabrika sistemine döndürdü craftingi para basmaya basladı insanlar en çok bu üzdü beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Hangi oyunda kirli bandajlarınızı su kenarında yıkayabildiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar