dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 huun said: dasaaa said: barbie diyenleri "neden barbi oyunu oynadın lan! top musun?" diye sorguya çekiyorlarmış.. yanlış anlamışsın sen olayı dasaa. barbie diyenlere "barbieler kovalasın seni" falan demen lazımdı. konsepte aykırı postunu editlemeni tavsiye ve emrediyorum. o_O! emir?! kafanı kırarım senin.. lol eklemem var.. bilimum flash oyunları, resident evil çakması olmaya çalışan oyunlar, sadece belli bir zamanda karşına adam çıkartarak seni korkutmaya çalışan fps oyunları (bunun içerisine doom III'ün "baak kolon arkasına adam sakladık.. kaç yıldır fps oynuyorsun adamların burada olduğunu hala düşünmezsin sen.. eki eki eki.. bunlar da ölmemişler aslında ama ölü gibi duruyorlar.. çok komik olacak john çok komik" yaratıklarını da koyuyorum.. allahı var oyunun kalanı iyiydi) tüm zaman yönetimi (time management?) casual gamingler, EA'in parmaklayıp bozduğu oyunlar, çoook uzun konuşmalı, agatha cristie hikayelerinden riplenmiş adventure oyunları (kitabını okudum yahu! sadece hammaliye yaptırıyorlar işte) damage almayan araçların olduğu, full arcade yarış oyunları.. ehahhahahaha lol lol ehahahhahaah züüürt lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Spor Oyunlar - Fifa, NBA, NFS(Most Wanted i bitirdim gerci) Sims Serisi Platform Oyunlari - illet olurum atla, hopla, haydi dustun bastan basla olaylarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bütün spor oyunları ve şu saçma menejerlik hedeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 huun said: o zaman sc diyenler cennete gidemedikleri gibi cehennemde cayır cayır yanıyorlar. yürürken çıtır çıtır sesler geliyor uzuvlardan sonra kopuyorlar yere düşüyorlar. O senin dediğin Black & White. Malum, Tanrı'ya şirk koşuyosun oyunda asdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 age oflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Destek çıkar heralde yazmış bir kaç kişi daha. LAN FALLOUT NE DANDİK OYUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 herhangi bir sims. yahu bilmediğim birşey mi var acaba diye merak ediyorum bu kadar expansionlar, oynayanlar fln. abi ne var bu oyunda. hayatımda bu kadar bayık bi oyun daha görmedim kaç kere kurdum bu sefer oynucam lan fln dedim. ama olmuor. sırrını söylesin biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bilimum araba yarışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ekmek said: Destek çıkar heralde yazmış bir kaç kişi daha. LAN FALLOUT NE DANDİK OYUN YA adamı vururlar biliin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şu yaşıma kadar yüzlerce oyun oynadım bi türlü (senaryolarını bitirmeme rağmen) starcrafta bağımlılık derecesinde bağlanamadım. çok iyi de oynardım yani. bi kaç online maç kazandığım da olmuştu. ama bir türlü ısınamadım oyuna:) red alert deseniz hala oynarım yani. sanırım C&C hastası olup starcraft hastası olmayan gruptanım ben de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 MrLevie said: çok iyi de oynardım yani. MrLevie said: bi kaç online maç kazandığım da olmuştu. O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 burdan da sc karşıtlarının tutarsız olduğu anlamını çıkarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tutarlı olsalar, mutlu olmak istiyen insanlar olarak sc oynarlardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Başlığa cevap: HL2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Half Life ve half life 2 ve her türlü türevi (CS hariç), Dota, AoE III. İlk bakışta aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 gta serileri, rome total war, heroes might and magic ve yüzlerce oyun yazabilirim herkesin sevip benim sevemedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 blizzard oyunu sevmeyen lost vikings oynamamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Saklambaç. Sevemedim hiçbir zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 saklanamayip ebe oluyosundur sen hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sobeleyemeyince aglarsın işte burda sevmiorum diye ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ice winddale kotor star wars senaryolu hepsi star wars filminide beğenmiyorum Counter strike ragnorak devil may cry tomb raider HAZE, REKLAMLARINI GÖRÜNCE BİLE SİNİRLENİYORUM bide küçücük veletlerin kınayt onlayn varmı abi demesine uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 fpsleri filan sevemiyorum ben, garip geliyo bana, ille adami gormem lazim oynarken. assa bakiyorum bosluk, ulan bu adamin bacagi ayagida mi yok, sacma sapan isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peter said: Ekmek said: Destek çıkar heralde yazmış bir kaç kişi daha. LAN FALLOUT NE DANDİK OYUN YA adamı vururlar biliin mi? vurmak ne kelime, adamı minigunla dansettirirler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ha evet bir de Fallout. Ne var o oyunda ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 onu zamaninda oynicaktin, simdi oynayinca bisey anlasilmiyo. bu ne lan grafiklere bak, ne bicim oyun lan bu diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar