Overseer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 starcraft(gerçi fazla oynamadım hakkını yemiş olabilirim) crysis(teknik olarak sorunum yoktu pc rahat kaldırıyodu oyun bişeye benzemiyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Fallout, half life, red alert, GTA, NFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fifa, gta, mask of the betrayer(ulan oynanacak gibi degil o kamera ne öyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 öncelikle +1 dediklerim Blizzard oyunları,tomb raider,Star craft, tüm capon rpgleri, tüm NFS serileri.. bunların dışında CMR4 (dirt değil dört) CMR2005, Gothic3, dynablaster/bomberman vs, sonic serileri, legend of zelda, konsol fpsleri, multi halflife (1.. 2değil), solitaire ve türevleri.. bunlara bi de bunny hopping, double jumpingli multi FPS oyunlarını da ekliyorum ve ekledim evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 warcraft 3. bi turlu sevemedim herkesin hasta olmasına ragmen. (ki strateji oyunlarına bi itirazım yok. C&C generals hastasıyımdır mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 mgs diyenler cennete gidemiyor uyarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 o zaman sc diyenler cennete gidemedikleri gibi cehennemde cayır cayır yanıyorlar. yürürken çıtır çıtır sesler geliyor uzuvlardan sonra kopuyorlar yere düşüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fallout diyenin de çocuğu olmaz ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 FM diyenleri gol yaparlar ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 barbie diyenleri "neden barbi oyunu oynadın lan! top musun?" diye sorguya çekiyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 menejer oyunları, futbol ve basket oyunları... hadi futbol ve basket oyunları konsollarda bi nebze daha zevkli olabiliyo ama menejer oyunu bi insan için bukadar mı sıkıcı olabilir ya. hiç zevk almıyorum hem =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 axedice said: KotOR. Birincisi konu olarak gerçekten çok yeto, insanlar nasıl bir ikiden iyidir diyor anlamıyorum. Resmen sırf bitirmiş olmak için bitirmiştim, oyunun dandik sonu falan hiç umrumda değildi. kan çıkar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dasaaa said: barbie diyenleri "neden barbi oyunu oynadın lan! top musun?" diye sorguya çekiyorlarmış.. yanlış anlamışsın sen olayı dasaa. barbie diyenlere "barbieler kovalasın seni" falan demen lazımdı. konsepte aykırı postunu editlemeni tavsiye ve emrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nfs serisi fifa serisi (99 dışında) half life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nedanko said: starcraft hic alisamadim, starcraft zamanlarinda red alert oynardik biz.. aynen starcraftı hiç sevemedim. aoe, red alert falan oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sims - neden acaba spor oyunları menejelik falan - tırtlar be oblivion - sanırım buralarda seven yok zaten dota - Oyunun kendisi o kadar güzelki, dota yanında tırt kalıyo sevmem için bi sebep yok. sanatorium - sevmiyo değilim o kadarda overrated geliyo. c&c3 - aslında bunuda cok seven olmadı sanırım. gta3 ve sonrası - pff sux. god of war - bayık.. cok bayık. edit: half life - overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 laf çakmak yok demiştim en başta. saygı duyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lol üçüncü sayfada 'mahalle baskısı' başlamış. (:P) sadece en uç, hiç sevemediklerimi yazıyorum ki overrated bulduklarım dahil değil listeye: (çok fazla uzar zaten heh) - black & white serisi (olmayan arabirim) - championship manager serisi (veritabanı oluştururken uyudum) - wizardry 8 (çoook yavaş turn based) - spor/yarış oyunlarının %98'i (gerçeğini de seyrederken sıkılırım zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Starcraft DOTA bi de Fallout haha failım resmen double post = fail. /arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sam said: - black & white serisi (olmayan arabirim) oyunun olaylarından biri interaface'inin olmaması. bu arada tabı sayısız oyun var farcry, devil may cry, vs vs ama ilginc değil onlar üşendim yazmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Sparkcaster said: kan çıkar! -Ben aslında kötü adammışım AMAN TANRIM!!1 Olsun ya iyilik insanın içinde.. +Bebeğim tut beni darksidea düşüyorum. Ayağım kaydı. Aha düştüm =(( -Geldim aşkitom +Canıım =)) Hadi gel malak keselim -Ama çabuk olalım, madalya töreni var benim ona yetişcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ayrıca yeni aklıma geldi =), final fantasy serisinden ve nba oyunlarından da nefret ederim eheh... basketi hic bir sekilde sevemedim zaten, oynamasını da izlemesini de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fallout,baldurs gate,icewind dale ama üçüncüsünü bethesda yapıyor sevebilme imkanım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 diablo 2 tomb raider starcraft pes fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fallout, morrowwind half-life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar